Bildirim
MEKANİK KLAVYELER NEDEN BU KADAR NARİN VE TUŞLAR ÇİFT BASMAKTA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Selamlar, açıkçası mekanik klavyeler diğerlerine göre daha az sorun yaratmakta. G413 oldukça sık sorun yaratan bir klavye, kendi switchlerini kullanıyorlar galiba emin değilim. Ghosting problemleri bazı klavyelerde olabiliyor. Mekanik klavye switchleri 55-80 milyon tıklamaya dayanacak şekilde tasarlanır. Klavye alırken switch türünün cherry olmasını önemli buluyorum. Keza Razer'da kendi switchlerini üretiyor ancak şikayet sayısı çok daha az. -
Berbat bi klavye 800 tl ye dayanmakta fiyatı ben 250tlye almıstım kapalı kutu garanti donusumunden gelip satan birinden konu onemli insanlar okusun almasın yazık günah işin ilginci neden iyileştirme yapmamaktalar nasıl bi firmasın sen bile bile hala satmaktalar bu anahtarlatın içine kolonya bastım suan düzeldi ama kesin yine gider klavye cidden berbat kronik sorunlu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X