Şimdi Ara

Klavyenin F ve J tuşunda neden çizgi vardır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
30.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden kabartmalı çizgi var ? O tuşların ayrıcalığı ne ?

Edit:Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 7 Kasım 2010; 16:38:38 >

• F ve J tuşlarında vardır o çizgi. 10 parmak klavye kullanırken işaret parmakları o tuşlara gelir.
  • J'de de var. Yanlış bilmiyorsam 10 parmak yazarken daha kolay yazılması için işaret parmaklarının koyulması gereken yerler.
  • Hiç araştırmadım ama ben 10 parmak klavyeye bakmadan yazan bir insanım.. F ve J harflerinde var kolaylık sağlıyor bana.. Amacı farklıda olabilir tabi.

edit:

Öyleymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 7 Kasım 2010; 16:36:48 >
  • Bakmadan yazmak için.Ayırt etmek için f ve j harflerini.10 parmakta f ve j de işaret parmakları olur.
  • Görme engellileri için diye biliyorum ben.
  • J tuşunu sık kullanmadıgım için farketmedim. Ama F tuşu genelde Ctrl+F yaparken kolaylık sağlıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şey telefonlarda 5 tuşundada vardır görme engelliler için düşünülmüş bir şey
  • Tvlerin enleri ve boylarına neden çeltik atıyorlarsa bunun hemen hemen işleyişide aynı sayılır
  • cevap veriyorum ticaret lisesindeki amele hocalar öğrencilere 10 parmak f klavye öğtetsin diye hemde haftada 6 saat.
  • 10parmak f kullanıyorum. bende a ve k harflerinde var o çızık..
  • f ve j olduğunu bil diye. klavyeyi görmeden elini yerleştirebilirsin böylece
  • 10 parmak bakmadan yazanlar için
    eğitim alan kişiler için genelde bizim gibi uzun süre kullanıpda ezberleyenlerden çok oınlar için parmaklarını koyar koymaz yerine bakmadan bulamarı için görme engelli diye yazanlar. görmeyen nasıl pc kullansın?
  • Evet 10 parmak kullananlar için.Bende 10 parmak kullandım hep ama niyeyse hiç onları kullanmadım bile.

Elimi ilk koyduğumda otomatikmen adımın ilk 4 harfine gidiyor.Sonrası geliyor zaten yazarken.Şimdi deniyim dedim F,J daha çok şaşırdım valla
  • Bakmadan yazarken klavyede parmagın nerelerde oldgunu anlamayı saglar daha kolay yazmak için öyle biliorum
  • Karanlıkta veya bakmadan yazarken klavyede yolunu kaybetmemek için.
  • çünkü eşşek den
  • hatta klavyenin numerik kısmında ki 5 tusunun üzerinde de var kabartma. klavyeye ilk dokunulduguda parmaklarımızın hangi konumda oldugunu anlayabilmek için yapılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ch4ylak

cevap veriyorum ticaret lisesindeki amele hocalar öğrencilere 10 parmak f klavye öğtetsin diye hemde haftada 6 saat.

Keşke bir 6 saat daha olsaydı. Liseden beri F klavye kullanıyorum. Diyebilirim ki hayatımda hiç birşey bu kadar işime yaramamıştı. Bir de yan keski var tabi ki :D
  • 10 parmak yazanların bakmadanda ellerini klavyeye yerleştirebilmesi için "F" klavye de de "a" ve "k" de war
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.