Şimdi Ara

Meksika da Yaşam ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RioShui

quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

Kanada Vancouver varken

kanada adamı bekliyordu gelsinde bu adam burdan biriyle evlensin diye

/>
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

quote:

Kanada Vancouver varken

kanada adamı bekliyordu gelsinde bu adam burdan biriyle evlensin diye

/>

/>

• quote:

Kanada Vancouver varken

Toronto varken
  • kesin internetten bulmuşundur...kızı gerçekte gördünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

bir şeyi merak ettim cidden kız arkadaşına sorsan o sana bizden daha yardımcı olur sanki

Şimdi şöyle bir durum var. kız arkadasıma kalsa ülke güzel hoş. Ancak ben türk'üm ve yabancı bir gözle bakıyorum. Meksika tehlikelimi ? evet. Merak ettiğim ise bir türk olarak gidenlerin, görenlerin izlenimleri nelerdir. Nerede nasıl olur , ne yapmalı.

Ayrıca kız arkadaşımla internetden tanıştığımı iddaa edenler var. Öyle bir şey yok onunla istanbulda tanıştım. İspanyolca az seviye biliyorum genel olarak ingilizce konuşuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marinerocyp

meksikaya gittim. doğası çok güzel. cancun diye biryer var tatil cenneti. ama halk fakir. ülkede tek dolaşmanın riskli oldugunu söylediler. kapkaç vs baya çokmuş ama bize denk gelmedi.

Cancun da biraz türk'e raslamak mümkünmüş hatta ünlü bir barın sahibi türkmüş.
  • 34Uniq 3 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam.
  • Dostum,Meksika'ya hic gitmedim (Cok gitmek istedim aslinda ama nasip olmadi..Mezo-Amerika kulturu ve tarihi ile ilgileniyorum) ama okuduklarim,izlediklerimden su kadarini soyleyeyim;sakin gitme!Illaki guney amerika'da yasayacaksan Sili'ye git,Arjantin'e filan git ama o kizin Meksika'yi birakip Istanbul'a gelmesi cok daha mantikli olur.Hatta kendisi daha memnun olmali bu durumdan (ist'da yasadigini varsayiyorum)

Ayrica srif bir kizin pesine takilip ulke degistirilmez.Hadi gittin oraya,3 ay sonra bi kavga ettiniz ortalik toz duman oldu..sonra?

Cok sakat bir ise kalkisiyorsun bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • La big Mara Salvatrucha 13 veya 18 gir buraya hayatın değişsin! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Dostum,Meksika'ya hic gitmedim (Cok gitmek istedim aslinda ama nasip olmadi..Mezo-Amerika kulturu ve tarihi ile ilgileniyorum) ama okuduklarim,izlediklerimden su kadarini soyleyeyim;sakin gitme!Illaki guney amerika'da yasayacaksan Sili'ye git,Arjantin'e filan git ama o kizin Meksika'yi birakip Istanbul'a gelmesi cok daha mantikli olur.Hatta kendisi daha memnun olmali bu durumdan (ist'da yasadigini varsayiyorum)

Ayrica srif bir kizin pesine takilip ulke degistirilmez.Hadi gittin oraya,3 ay sonra bi kavga ettiniz ortalik toz duman oldu..sonra?

Cok sakat bir ise kalkisiyorsun bence

Bence şili daha tehlikeli. Herneyse derecelerini yarıştırmak mantıksız olur. Benim fikrim, komple değilde 1 ya da 2 sene kalıp geri dönmek. Beraberinde kız arkadasımıda getirebilirim. Orada yaşayan bir kaç türk ile iletişime geçtim. Çoğu istanbuldan farksız diyorlar.

• sen gitme kızı buraya cagir..
  • Orada yaşayan bir Türk ile uzun uzun konuştum. Bahsettiğine göre kartel savaşları kendi aralarında kopuyormus. Sivil halk kendi halinde normal gündelik yaşantıya göre hareket ediyormuş. Bana kalırsa bir İstanbul gibi diyor. Her ülkede olduğu gibi gidilmemesi gereken yerler var diyor. Şuanda büyük problem vize ve pasaport diyor
  • 34Uniq 3 kullanıcısına yanıt
    Selamlar :)

Abi millet ne akillar vermis okuyunca baya guldum ha :)) yaw madem bilginiz yok oturdugunuz yerden yorum yapmayin arkadaslar yaw :) valla bu mesaji mayista atmissin belki cok gectir bilgilendirme icin ama...

Esim meksikali orada yasiyorduk tatil izin buraya geldik...

once soyle anlatim...kultur konusunda sikinti yasamassin bize cok benzeyen bi kulturleri var...sicakkanli insanlar..bunalim yapan goremessin..dil konusunda herkes cok yardimci oluyor ..eger kasarsan 1 yilda cozersin bence..Guvenlik konusunda bazi sikintilar var ama inan turkiyedekinden cok da farkli degil...ee gidip orada kartele katilmak istemeyecegine gore :))
    Burada ki yorumlara bakma,adamlarin bilgisi yok fikri var..eger ki boyle bi firsatin varsa ben gitmeni oneririm..bizim ulke gibi toplum baskisiyla hareket eden insanlar surusurunden kurtulursun..selamlar
  • frmt.r yurt dişi bölümüne sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilardo -- 23 Ağustos 2014; 11:36:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Kalırsa Türkiye de Soğan-Ekmek Ye.Sakın Meksika'ya Gitme.Kız Arkadaşını Yani Yengeyi Buraya Çağır.Neden?
    Ülkenin Belası Uyuşturucu Kartelleri ve Diğer Suç Örgütleri.Köprüye Asılmış Başsız Cesetler, Sokaklarda Ya da Yol Kenarına Atılmış Parçalanmış Cesetler..Kartellerden Rüşvet Alan Polis ve Askerler Kısaca Güvenlik Güçleri.Silahlı Çatışmalar, Bombalı Saldırılar.Hırsızlık,Gasp,Tecavüz,Kavga,İşsizlik,Fakirlik Dahada Uzar Gider.İşledikleri Cinayetleri İnternete Koyup İnsanlara Korku Salmaları.Salatalık Doğrar Gibi Adam Kesmeleri.Bu Davranışlar Onlara İspanyol İşgali ve Hıristiyanlık Öncesi Sapkın Putperest Aztek ve Maya Uygarlığından Kalma Mirastır.İnternetten Uzunca Bir araştırma Yaptım.Meksika Dünyanın En Tehlikeli Ülkelerinden Biri.
    Birde Los Zetas,Sinaloa,Gulf,Beltran Levya Gibi Uyuşturucu Kartellerinin Adını Sakın Ha Telaffuz Etme.Eleştirilmeye Dahi Tahammül Edemiyorlar.Bunlar Dünyanın En Psikopat Adamlarına Sahip Karteller.Ülkeyi Resmen İşgal Etmiş Durumdalar.Sana Tavsiyem Azıcık Aşım Ağrısız Başım Misali.Ya Türkiye de Kal Ya da Meksika Yerine Başka Bir Ülkeye Git.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslangucu_2002

Bana Kalırsa Türkiye de Soğan-Ekmek Ye.Sakın Meksika'ya Gitme.Kız Arkadaşını Yani Yengeyi Buraya Çağır.Neden?
    Ülkenin Belası Uyuşturucu Kartelleri ve Diğer Suç Örgütleri.Köprüye Asılmış Başsız Cesetler, Sokaklarda Ya da Yol Kenarına Atılmış Parçalanmış Cesetler..Kartellerden Rüşvet Alan Polis ve Askerler Kısaca Güvenlik Güçleri.Silahlı Çatışmalar, Bombalı Saldırılar.Hırsızlık,Gasp,Tecavüz,Kavga,İşsizlik,Fakirlik Dahada Uzar Gider.İşledikleri Cinayetleri İnternete Koyup İnsanlara Korku Salmaları.Salatalık Doğrar Gibi Adam Kesmeleri.Bu Davranışlar Onlara İspanyol İşgali ve Hıristiyanlık Öncesi Sapkın Putperest Aztek ve Maya Uygarlığından Kalma Mirastır.İnternetten Uzunca Bir araştırma Yaptım.Meksika Dünyanın En Tehlikeli Ülkelerinden Biri.
    Birde Los Zetas,Sinaloa,Gulf,Beltran Levya Gibi Uyuşturucu Kartellerinin Adını Sakın Ha Telaffuz Etme.Eleştirilmeye Dahi Tahammül Edemiyorlar.Bunlar Dünyanın En Psikopat Adamlarına Sahip Karteller.Ülkeyi Resmen İşgal Etmiş Durumdalar.Sana Tavsiyem Azıcık Aşım Ağrısız Başım Misali.Ya Türkiye de Kal Ya da Meksika Yerine Başka Bir Ülkeye Git.

Farkettim ki yazdiklarinin hic birini Ana haber bultenlerinde izlemiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Uniq

Orada yaşayan bir Türk ile uzun uzun konuştum. Bahsettiğine göre kartel savaşları kendi aralarında kopuyormus. Sivil halk kendi halinde normal gündelik yaşantıya göre hareket ediyormuş. Bana kalırsa bir İstanbul gibi diyor. Her ülkede olduğu gibi gidilmemesi gereken yerler var diyor. Şuanda büyük problem vize ve pasaport diyor

Giden birisi elbette öyle söyler gezmek için bi git sağa sola bak sonra kendin karar ver.
  • Arkadaştan haber yok. Ya çete içinde fırtına gibi esmiş ve yükselmiştir zengindir şimdi, ya da harcadılar garibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Arkadaştan haber yok. Ya çete içinde fırtına gibi esmiş ve yükselmiştir zengindir şimdi, ya da harcadılar garibi..

Karteller tehlikeli hocam. Ya bir anda firlar, milyon eurolari cebe indirirsin, yada kelleyi adamlara teslim edersin yaptigin bir yamukta.

Ama isin sakasi,bu arkadasin ne yaptigini bende merak ettim. Gitti mi, vazmigecti bi haber alsaydik iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu okudum ve forumdan çıktım, ilk gördüğüm haber aşağıda. Tamamen tevafuk.

twitter.com/ntv/status/625760591584567296
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.