Şimdi Ara

Meksika da Yaşam !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Meksikada yaşayan bir kız arkadaşım var ve bu yıl sonu meksikaya yerleşmeyi düşünüyorum. Şimdi bir kaç problemim var. Oraya ne şekilde nasıl gitmeliyim ? Daha önce meksika tecrübesi olan arkadaşların altın öğütleri nelerdir ? Tabi ki işin en büyük problemi iş çalışma kısmı bunu nasıl aşabilirim ya da oradaki türklere nasıl ulaşabilirim. Sırf bu konu için foruma üye olmaktayım (saat 04:30). meksikayı anlatan ya da orada yaşayan türkler için Facebook sayfaları ve blog tarzı siteler varmıdır v ar ise bunları bana ulaştırırsanız çok sevinirim. Arkadaşlar gerçekten bu konu benim için önemli. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum

• yarın hayrına uplarım unutmazsam bu saatte pek cevap gelmez

ayrıca enteresan bir konu cidden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radar_

yarın hayrına uplarım unutmazsam bu saatte pek cevap gelmez

ayrıca enteresan bir konu cidden.
    onu bunu bilmemde oradaki cetelerden uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

onu bunu bilmemde oradaki cetelerden uzak dur

Alıntıları Göster
    Tam gidecek yeri bulmuşsun meksika ya yerleşmeyi düşünmek
    Yinede bilgi verim biraz. Meksikanın neresine yerleşmeye gidiyorsun Meksikanın Birleşik devletler sınırına yakın şehirlerinden kesinlikle uzak dur.Her türlü mafya hesaplaşmaları uyuşturucu çete savaşları oralarda mevcut.Meksikanın güney tarafları Birleşik devletler sınırına yakın şehirlerden çok daha güvenlidir.Meksika da iş bulman çok zor kendi vatandaşları ucuza çalışırken seni alacaklarını sanmam.Dil problemin var.Meksikada türk bulabileceğindende şüpheliyim.Biraz aklın varsa vazgeçersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Tam gidecek yeri bulmuşsun meksika ya yerleşmeyi düşünmek
    Yinede bilgi verim biraz. Meksikanın neresine yerleşmeye gidiyorsun Meksikanın Birleşik devletler sınırına yakın şehirlerinden kesinlikle uzak dur.Her türlü mafya hesaplaşmaları uyuşturucu çete savaşları oralarda mevcut.Meksikanın güney tarafları Birleşik devletler sınırına yakın şehirlerden çok daha güvenlidir.Meksika da iş bulman çok zor kendi vatandaşları ucuza çalışırken seni alacaklarını sanmam.Dil problemin var.Meksikada türk bulabileceğindende şüpheliyim.Biraz aklın varsa vazgeçersin.

Alıntıları Göster
    bunları neden meksika'da yaşayan kız arkadaşına sormuyorsun da forumda meksikalı biri bulmaya çalışıyorsun

• Amerika Kanada Avustralya'ya gitmeni anlarımda Meksikaya gitmek nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çete savaşlarina hazır ol bro

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

Çete savaşlarina hazır ol bro
    Kanada Vancouver varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3 Arrow

Kanada Vancouver varken

Vancouverde pattison high school burs kazandim gitmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betakors4n

quote:

Kanada Vancouver varken

Vancouverde pattison high school burs kazandim gitmiyorum

Alıntıları Göster
    meksikaya turist vizesi almak bile 1 yıla yakın sürüyor baya uğraşman gerekecek gibi duruyor

• Çetelere girmede bidaha çıkamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: PORTOSS.

Çetelere girmede bidaha çıkamazsın
    solucan yersin qnq :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

solucan yersin qnq :D

Alıntıları Göster
    Yorumlar içler acısı. Adam meksikaya gitmek istiyor millet kanada abd varken niye gidiyosun yeaaa mal mısın kafasında. Size ne kardeşim? İsteyen istediğini yapar. Yardım edecekseniz edin, etmeyecekseniz başlıktan defolun gidin.

Kardeşim sen de kız arkadaşına sor bu konuyu, buradaki ergenlerin bu konu hakkında gram bilgisi olduğunu zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Yorumlar içler acısı. Adam meksikaya gitmek istiyor millet kanada abd varken niye gidiyosun yeaaa mal mısın kafasında. Size ne kardeşim? İsteyen istediğini yapar. Yardım edecekseniz edin, etmeyecekseniz başlıktan defolun gidin.

Kardeşim sen de kız arkadaşına sor bu konuyu, buradaki ergenlerin bu konu hakkında gram bilgisi olduğunu zannetmiyorum.

Alıntıları Göster
    meksika denince 2 bildiğim şey var.
    1. o büyük şapkalar.
    2. ise nette dolaşan kartel'lerin savaşı ile ilgili video.

• quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

meksika denince 2 bildiğim şey var.
    1. o büyük şapkalar.
    2. ise nette dolaşan kartel'lerin savaşı ile ilgili video.

Alıntıları Göster
    Çoğu kişi demek istediğimi anlamamış ya da kafadan uydurmaya çok meraklı. O kartel savaşları ülkenin arka sokaklarında oluyormuş. Giden birinden duydum bunu filmlerde anlatıldıgı gibi değil diyor meksika. Gideceğim şehir ise meksiko ctiy
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Uniq

Çoğu kişi demek istediğimi anlamamış ya da kafadan uydurmaya çok meraklı. O kartel savaşları ülkenin arka sokaklarında oluyormuş. Giden birinden duydum bunu filmlerde anlatıldıgı gibi değil diyor meksika. Gideceğim şehir ise meksiko ctiy

Alıntıları Göster
    bir şeyi merak ettim cidden kız arkadaşına sorsan o sana bizden daha yardımcı olur sanki
  • Türkiyede kızmı yok la + o senin ayagına gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Türkiyede kızmı yok la + o senin ayagına gelsin
    Meksikalı bir kızla zamanında ingilizce geliştirme amacıyla konuşmuştum. Hava kararınca şehir merkezlerinde bile dışarı çıkmanın çok tehlikeli olduğunu söylemişti. Banliyölerde falan durum daha vahimdir herhalde.
  • quote:

Kanada Vancouver varken

kanada adamı bekliyordu gelsinde bu adam burdan biriyle evlensin diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

quote:

Kanada Vancouver varken

kanada adamı bekliyordu gelsinde bu adam burdan biriyle evlensin diye

Alıntıları Göster
    meksikaya gittim. doğası çok güzel. cancun diye biryer var tatil cenneti. ama halk fakir. ülkede tek dolaşmanın riskli oldugunu söylediler. kapkaç vs baya çokmuş ama bize denk gelmedi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.