Şimdi Ara

Meksika da Yaşam ! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
13.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadasim sana soyleyim yemin ederim ben abd gezisine gittim san diego ya gitmistim meksika sinirina yakin genelde meksikali gocmenler yasar. Adamlar bildigin sinirda uzaktan uzaga uyusturucu satisi yapiyor. Adamlar telefonunda konusarak siniri atliyor. Hi bro dediler bana ben saskin saskin bakiom.
    Illa gitmek istiyorsan sana adimlari vereyim.
    Gidersen baskentin disina cikma yoksa ölüm fermarini direk cizersin.
    Meksikada is bulmak icin iyicene bir ispanyolca bilmen sart.
    Ilk turist vizesi al tabi o da zor almak. Shengen vizesi almaktan biraz daha zor zaten meksika vizeleriyle abd buyukelcilikleri ilgileniyor. Bide zaten giderken thy den direk ucus yok meksikaya abd uzerinden transit yapcan bunun icinde abd transit vize sart o da cok uzun suruyor turist vize gibi.
    Gidersen de sevgilinle evlen uzun sure alirsin vize. Tabi is bulman cok zor bulursun ama dusuk ucretle. Kendi vatandaslari bile gunluk 7 8 dolara calisiyor 20 saat. Tabi paran varsa kendi dukkanini da acabilirsin. Hem meksikada yasayan turkleri cok zor bulursun zaten konsolosluk bulunmuyor turk konsoloslugu. Meksika vatandasi olursanda diger ulkelere vizesiz gidebilip dokgun ucrette calisma avantajin var. Ama tavsiyem yengeyi buraya getir. Orayla burayi kiyaslarsan burasi onlara gore 10 numara. Yani ırak a git daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFactor67 -- 8 Aralık 2015; 0:32:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkenin doğu tarafındaki Meksika Körfezine bakan şehirlerinden birine gideceksen Los Zetas karteli ile iyi geçinmeni öneririm.
  • Yorumlara baktımda komedi. Arkadaşlar hiç öyle salladığınız hikayeler yok. Karteller var ama kimseye dokunmuyorlar. Eğer uyuşturucu ile ilgileniyorsanız o zaman problemler olur. İstanbulda nasıl girilmemesi gereken mahalleler varsa burda da durum aynı. Şimdi tüm dünya türkiye yi tehlikeli biliyor. Malum olanlar belli

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Uniq

Arkadaşlar merhaba,

Meksikada yaşayan bir kız arkadaşım var ve bu yıl sonu meksikaya yerleşmeyi düşünüyorum. Şimdi bir kaç problemim var. Oraya ne şekilde nasıl gitmeliyim ? Daha önce meksika tecrübesi olan arkadaşların altın öğütleri nelerdir ? Tabi ki işin en büyük problemi iş çalışma kısmı bunu nasıl aşabilirim ya da oradaki türklere nasıl ulaşabilirim. Sırf bu konu için foruma üye olmaktayım (saat 04:30). meksikayı anlatan ya da orada yaşayan türkler için Facebook sayfaları ve blog tarzı siteler varmıdır v ar ise bunları bana ulaştırırsanız çok sevinirim. Arkadaşlar gerçekten bu konu benim için önemli. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum

walla amerikadaki deneyimlerime bakarak meksika ve meksikalilar tuklere cok benziyor, sicak yardimseverler ,
    ama ordada bazi sorunlar var mesela , bazi bolgelerde endigi gibi rusvet, karteller ceteler var ama genel olarak turkiye ayarinda rahat bir ulke diyebiliyorum

sen once bir ayligina git bak sonra gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Uniq

Arkadaşlar merhaba,

Meksikada yaşayan bir kız arkadaşım var ve bu yıl sonu meksikaya yerleşmeyi düşünüyorum. Şimdi bir kaç problemim var. Oraya ne şekilde nasıl gitmeliyim ? Daha önce meksika tecrübesi olan arkadaşların altın öğütleri nelerdir ? Tabi ki işin en büyük problemi iş çalışma kısmı bunu nasıl aşabilirim ya da oradaki türklere nasıl ulaşabilirim. Sırf bu konu için foruma üye olmaktayım (saat 04:30). meksikayı anlatan ya da orada yaşayan türkler için Facebook sayfaları ve blog tarzı siteler varmıdır v ar ise bunları bana ulaştırırsanız çok sevinirim. Arkadaşlar gerçekten bu konu benim için önemli. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum

uyuşturucu kartelleri çükünü keser benden söylemesi

• Ne yaptın yerleştin mi? maaşlar nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Ne yaptın yerleştin mi? maaşlar nasıl

Ortalama düzeyde tabi bir vasfınız varsa bu değişir. Yaşam olarak nizden ucuz ülke pahalı bir yanınyok

• Konu biraz hortlayacak ama, var mı bilgi verebilecek Meksika hakkında? 5-6 günlük bir tatil planlıyorum Meksika citye. Güvenlik konusu özellikle ne durumda?

• Kusura bakmayın ama b*k gibi bir ülkedir, Meksika.

• Bu arkadaşın insta hesabı da vardı sanırım takip ediyorduk kapattı, merak ettim ben de görüncd

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.