Şimdi bomba bir açıklama yapıyorum… Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne benim zamanımda 11 tane tır ve dev kamyonların üzerine monte edilmiş ses, ışık, ekran Satın aldık. Bütün konserlerimizi herhangi bir sahne, ses, ekran bedeli vermeden yapıyorduk. Ankara’da yüzlerce konser yaptık, teknik malzeme parası ödemedik. Aldığımız bilgiye göre iddia odur ki Atatürk Spor salonunda yapılan konserlerde belediyenin malzemeleri kullanılıyor, ama teknik malzemeler kiralanmış gibi konseri yapan firmanın adına fatura kesiliyormuş. Aldığımız tırların dört adeti dev büyük tır. Bu tırların konserlerde kullanıldığı ve sanki firmadan kiralanmış gibi para ödendiği iddiaları var. Savcılıkça bu konuların tek tek incelenmesi gerek. Mansur Yavaş bu konulara cevap ver. x (formerly twitter) İbrahim Melih Gökçek (@06melihgokcek) on X https://x.com/06melihgokcek/status/1856291714555588861 |
Melih Gökçek'den bonba açıklama !
-
-
Mansur neymişsin sen ya...ama ülkücü..ne mutlu Türküm diyene cumhuriyet hak guguk adalet yedirtmeem ver gazı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 18 Kasım 2024; 10:58:33 > -
Kendi partisi adamı görevden alıp bu görevi mi vermiş -
akp li olmasa fetodan muebbet yerdi
partisine gore adalet sadece turkiyede
dunyada 1 numarayiz
cekemeyen anten taksin
-
Melih'te kendi döneminin hesabını versin.
-
Bu iddia doğru çıkarsa Mansur Yavaş siyaseten kendini bitirir...
Büyükşehir belediyesinde tırlar ses sistemleri hazır sahneler varken hem onları kullanıp hemde sırf yandaşı zengin etmek için ihale vermiş gibi gösterip paralar verildiyse buradan çok adam harcanır benden söylemesi.
Açıkçası Mansur Yavaş'ın bu kadar ileri gideceğini sanmıyorum. Ondan habersiz ona yakın bir ekipde bunları organize ediyor olabilir. Lakin belediye başkanı bu kadar milyon milyon TL lik ihalelerde benim haberim yoktu deyip sıyrılamaz.
-
Çok ciddiye alınmaması gereklidir :))
-
-
Yolsuzluk konusunda ordinaryüs profesör olacak bu adam utanmak yerine nasıl insan içine çıkabiliyor gerçekten merak ediyorum. Önce kendi yediği haltların hesabını Türk milletine versin.
medyascopeAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açıkladı: "Melih Gökçek dönemine ait 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyasını savcılığa verdik" - Medyascopehttps://medyascope.tv/2020/12/07/ankara-buyuksehir-belediye-baskani-mansur-yavas-acikladi-melih-gokcek-donemine-ait-uc-katrilyonluk-yolsuzluk-dosyasini-savciliga-verdik//
-
Sayın başkan sahne kurulum ücretlerinin boyutundan hiç bahsetmedi.
Herşey varken mi buncağız paralar üzerine harcanmış?
Sanatçı 5 almış fatura 80 olmuş deniyor. 75 nerde ki? -
Açıklama yapan Melih Gökçek..... Çok inandırıcıdır kendisi....
Attığı tweet hala aklımda.... Sen Fettullah efendiye Feto diyemezsin, haddini bil....
Ondan sonra da şu fetöcü, bu fetöcü diyen dönme.....
-
Belediyeye ait araçları kullanıp organizasyon şirketinin araçları gibi fatura edilmiş. Mansur sen neymişsin be abi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 18 Kasım 2024; 23:58:20 > -
Böyle konulara Mansur Yavaş veya ekibi aynı gün cevap verirdi !
Bu iddiaya cevap gelmemeside beni şüpheye düşürdü şimdi. Koca Mansur Yavaş konser ayağına ne hallere düştü yaa...
Belediyenin kendi sistemleri varken sistem kiralama muhabbeti doğru çıkarsa siyaseten çok büyük gol yemiş olacak Mansur Yavaş ne yazık ki...
-
Bu gökçek e güvenip siyaseten biter falan demişler. İşin komiği yıllardır bundan daha beter duruma düşünlere hala tam destek vermeye devam ediyorlar. Onlar neden siyaseten bitmiyor acaba? Normal bir ülkede çoktan biterlerdi tabi.
-
Yalaka trollere baksana! Hemen saldırıya geçmişler bile.
Sorsan 128 milyar dolar nerede diye, verecek cevapları yok, Mansurun (yediğine hayatta inanmam ama hadi yedi diyelim), 300-500 bininin peşine düşmüşler. Sarayın günlük 2 milyon yediği de cabası.
Ben halkın da bunlara destek verdiğini falan düşünmüyorum açıkçası. Bunlar seçimlerde hile yaparak kazanıyorlar. Muhalefet de ayarlı olduğu için, seslerini çıkarmıyorlar.
Ben Konyalıyım. Konyalı esnaflardan duyduğum kadarıyla, AKP kalesi Konya bile bıkmış bunlardan.... Esnafın yalancısıyım...
Artık çalmayan, çırpmayan yöneticiler istiyorum. Bana göre tek aday var, o da Erkan Baş. Ama Mansura da hırsız diyemem.... Bu kadar hırsız, hırsız diye Mansura saldırıyorsa, adam kesinlikle dürüst.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu iddia doğru çıkarsa Mansur Yavaş siyaseten kendini bitirir... Büyükşehir belediyesinde tırlar ses sistemleri hazır sahneler varken hem onları kullanıp hemde sırf yandaşı zengin etmek için ihale vermiş gibi gösterip paralar verildiyse buradan çok adam harcanır benden söylemesi. Açıkçası Mansur Yavaş'ın bu kadar ileri gideceğini sanmıyorum. Ondan habersiz ona yakın bir ekipde bunları organize ediyor olabilir. Lakin belediye başkanı bu kadar milyon milyon TL lik ihalelerde benim haberim yoktu deyip sıyrılamaz. |
Çok ciddiye alınmaması gereklidir :)) |
Mansur neymişsin sen ya...ama ülkücü..ne mutlu Türküm diyene cumhuriyet hak guguk adalet yedirtmeem ver gazı
|
Benzer içerikler
- norm fazlası öğretmen ne kadar maaş alır
- muhyiddin arabi 3. dünya savaşı
- savunma sanayi mühendis maaşları
- kürtler atatürk"ü sever mi
- evlatlık bebek ilanları yeni
- yapay zeka tahlil sonuçları
- mahalle mahalle deprem haritası
- reeder nerede üretiliyor
- adima sirket acilmismi
- 750 tl savunma sanayi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X