Şimdi Ara

Melisa Dişisağlam Elif Elması Böyle Rezil Etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • taraftar tepkisi kadına hesap kapattırıyor. elif' in mesajı olmasa bu olay gerçekleşir miydi? tez göndersinler bu elifi de. biraz para biraz üne kavuşuşunca insan kendisini ne zannediyor acaba
  • Herif altı üstü nasılsın yazmış.

Bu kadınlar vallahi eğitilmez.
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Elif normal bir mesaj atmış herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Elifin mesajı yüzünden değil de kadının aşağılamaya çalışması yüzünden hesabı kapattırıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işin resmiyeti var. elif çocukluk etmiş. karşı tarafta ablalık yapıyor. bunda anlamayacak bir şey yok. anlaşılabilir olamn tek bir şey var. en azından kırk yılda ben böyle bir rezillik görmedim fb' li herhangi bir futbolcudan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

bu işin resmiyeti var. elif çocukluk etmiş. karşı tarafta ablalık yapıyor. bunda anlamayacak bir şey yok. anlaşılabilir olamn tek bir şey var. en azından kırk yılda ben böyle bir rezillik görmedim fb' li herhangi bir futbolcudan.
    Anlatamazsın bunlara ya. Elif kendini rezil etmiş işte. Ama bir türlü kabullenemediler :)
    Kızda abla diyeceksin yazıp paylaşmış işte. Yani sen daha kimsin bana yazıyorsun gibilerinden :)

Bu işler bir nasılsın ile başlar zaten. Az cepleri para görünce başlıyorlar hemen...

• Genç makedon çoçuk.Ne bilsin bizimkilerin ilgi delisi ifşacılar olduklarını.Kendi ülkesinde daha sıcak kanlıdırlar belki.

Yani elinde fırsat olan çoğu erkek yapıyor böyle şeyleri çok abartmamak gerek.Taciz mi etmiş sanki.

İstemiyorsan istemiyorum dersin engel atarsın tamam.Devam ederse linç iiçn halka duyur eyvallah.

• Rezil olmasını geçtim lan Eljif senin hiç mi zevkin yok. Çakma Angelina bildiğin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sosyal medyanın en kıl olduğum tarafı. Dışarıda etrafınızda insan mı yok? Bir insan hiç tanımadığı etmediği birine 2 fotosunu gördü diye nasıl yazar aklım almıyor.
    kizin ucube tavri ayri da ben de boyle dusunuyorum. ben hic yapmadim boyle seyler, yapamam da. tanimadigin etmedigin insanla durduk yerde nasil muhabbet acilir ki? boyle sacma sapan bir iş yapıyorsan karsindaki sacma sapan tepki verince de sasirmayacaksin. zaten instagram sacma sapan bir site

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Rezil olmasını geçtim lan Eljif senin hiç mi zevkin yok. Çakma Angelina bildiğin.
    kızın tipine felan bakmadım da

çakma Angelina diyorsan güzel olmuş olmuyor mu üstad
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

kızın tipine felan bakmadım da

çakma Angelina diyorsan güzel olmuş olmuyor mu üstad

Alıntıları Göster
    Estetik ile benzemek çakma oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

şener in yolundan gitmiş demek ki

Alıntıları Göster
    şu ata denen balon suratlı ergen adamı paylaşmayın ya milletimiz ne çok seviyor bunları şişirmeyi

• Türk kızları ego şişirmek için herşeyi yaparlar.Hiçbirine yüz vermiceksin.
  • Rockstar1907 kullanıcısına yanıt
    Seks yapmış gibi tatmin oluyorlar böyle şeylerden. Onlar için ego=seks

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rockstar1907 kullanıcısına yanıt
    sonra beyler 30 yaşına geldim elime kız eli değmedi :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

sonra beyler 30 yaşına geldim elime kız eli değmedi :S:S
    Değmedi mi sanıyosun :) bos yapmayın kardesım
  • Şu futbolcularda kafa yok.

Milyonluk futbolcusun, istersen en güzelinden kızlarla beraber olursun ama gidipte 50-100k bot takipçili ünlenmek için kıvılcım bekleyen instagram kezbanlarına yazıyorsun. Şu kıza 1.lig topçusu dahi yazsa en azından storyde paylaşmadan rahat duramaz zaten. Boşu boşuna bir kezbanın daha egosunu tatmin etmiş oldu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.