Şimdi Ara

Melisa Dişisağlam Elif Elması Böyle Rezil Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne gerek var şimdi böyle şeylere. Bence çocuk resmen rezil oldu. Hadi sen neden yazıyorsun kadına?

Oynadığın futbolu geliştirmek için düşüneceğine nelerle uğraşıyorsun.

Melisa Dişisağlam Elif Elması Böyle Rezil Etti

quote:

https://kralspor.ensonhaber.com/elif-dmden-yurudu-melisa-reddetti-2019-06-21.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Haziran 2019; 18:17:39 >

• Bayan terörü hız kesmeden devam ediyor.Burda rezil olan Elif Elmas değil Melisa adlı şahıs.
    Elif sen de tamam gençsin beyne kan gitmiyor o yaşlarda biz de öyleydik de be evladım Makedonya'nın sarışın beyaz tenli kızları dururken Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde birisine yazıyorsun ?
  • Rezil olan elmas değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o da erkek değil mi olum ne alakası var geliştireceği futbolla

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

o da erkek değil mi olum ne alakası var geliştireceği futbolla
    Kaç tane oğlun var?

Bana göre rezillik tabi. Kendini saçma sapan bir işin içine sokuyor. Kadın resmen egosunu tatmin etmiş. Elifte nasibini almış.
  • yourmove senin gibi kadını saklayan insanlar anlayamaz bu iletişimi. kafanı yorma boş yere karışma millete. burada ayıbı kokoş kız yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

yourmove senin gibi kadını saklayan insanlar anlayamaz bu iletişimi. kafanı yorma boş yere karışma millete. burada ayıbı kokoş kız yapmış.
    Niye kadın ne güzel egosunu tatmin etmiş. Bir de abi diyeceksin demiş ne var yani :) Kadın elife iki güzel söz söylese elif in dibi düşecek.

Kim biler daha kimlere yazıyor yaramaz çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Rezil olan elmas değil
    gün geçmiyor ki bir Kezban rezil olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bayan terörü hız kesmeden devam ediyor.Burda rezil olan Elif Elmas değil Melisa adlı şahıs.
    Elif sen de tamam gençsin beyne kan gitmiyor o yaşlarda biz de öyleydik de be evladım Makedonya'nın sarışın beyaz tenli kızları dururken Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde birisine yazıyorsun ?
  • melisa kim yav :D

eljif'in geleceği premier lig, şampiyonlar ligi
    melisa'nin kariyeri zengin koca.

sen kimsin ya :D abla diyeceksin demek.
  • Sosyal medyanın en kıl olduğum tarafı. Dışarıda etrafınızda insan mı yok? Bir insan hiç tanımadığı etmediği birine 2 fotosunu gördü diye nasıl yazar aklım almıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Sosyal medyanın en kıl olduğum tarafı. Dışarıda etrafınızda insan mı yok? Bir insan hiç tanımadığı etmediği birine 2 fotosunu gördü diye nasıl yazar aklım almıyor.
    Aslında demek istediğim bu. Neden yazıyorsun kardeşim? Sen futbolcusun yahu. Senin bir geleceğin var. Tamam bu tarz şeyler geleceğine engel değil abartmamak lazım elbette ama seni küçük düşürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Aslında demek istediğim bu. Neden yazıyorsun kardeşim? Sen futbolcusun yahu. Senin bir geleceğin var. Tamam bu tarz şeyler geleceğine engel değil abartmamak lazım elbette ama seni küçük düşürüyor.

Alıntıları Göster
    Eljif'in küçük düştüğünü düşünmüyorum. Toplumun büyük bölümü aynı şeyi yapıyor sonuçta. Olması gereken bu değil ama herkesin yaptığı şeyi Eljif yaptı diye küçük düşmez. Kadının yaptığı çok ayıp ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Alıntıları Göster
    Belki aşık oldu gönül bu netice de, nereye konacağı belli olmaz. Onun dışında insanların kendi hayatı bize ne, ama anlıyorum seni. Bu arada 'dişisağlam' o nasıl bir soyisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 21 Haziran 2019; 20:14:47 >

• Rezil olan Elif Elmas değil kız rezil oldu hesabını kapattı gelen tepkiler sonrası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elif gülücük atmış diye ne olmuş?
  • Yorumlardan sonra kızla aynı kaderi konu sahibi paylaşmış bir de umutsuzca savunması yok mu

• Bütün suç kızların g.tünü kaldıran erkek milletinde.

• 1.si Bu Kadın kim?
    2.si Eljif'e acıdım la yok mu kulüpte abilik yapacak yol gösterecek delikanlılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aragramir

1.si Bu Kadın kim?
    2.si Eljif'e acıdım la yok mu kulüpte abilik yapacak yol gösterecek delikanlılar
    şener in yolundan gitmiş demek ki

• Ne var ki bunda. Allah aşkına sanki kimse bir kıza yazmamış bunları? Adam futbolcu özgüveni yerinde. İstediğine yazar ama bizim kezban kızlarımızdan haberleri yok tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.