Melo Galatasaray'dan başka takıma gitmez,Melonun istediği şekilde biter olay,ben bitmiş gözüyle bakıyorum.Hamit-Selçuk-Melo üçlü ortasahasını izlemek için sabırsızlanıyorum
Şu menajerlerin hepsinin.............
Kardeşim futbolcu diyemiyor mu araya giremiyor mu fazla abartma falan diye. Nasıl bi sistemdir bu arkadaş. Melo gelmezse işimiz yaş. Oturmuş takımın en oturmuş oyuncularından birisi olmazsa yeni sezonda sıkıntı çekeriz. Çok uzamıştı zaten bu Melo mevzusu...
quote:
Orijinalden alıntı: Ike
Ne meloymuş ya sanki hagi ha. Bide 10 numarayı taşıyor. Bence gelmesin yerine nuri yada gökhan hatta pirlo ya bile razıyım. Su takımda istemediğim isimlerden biridir kendisi. Ve hayatının en kariyer yaptığı yerde burasıdır. Sonuda kasimpasadir.
Şaka yaptın herhalde Gökhan dediğin adam Napoli'ye 15M + futbolcu şeklinde gitti ve süper bir sezon geçirdi, 25M basıp alınacağını mı düşünüyorsun Gökhan'ın? Kaldı ki o 25 milyonu bassan da Gökhan Napoli'yi bırakıp niye gelsin, 4-5M para koymazsan önüne? Pirlo'yu konuşmaya dahi gerek yok
Bu arada Melo gelmezse Galatasaray ciddi sıkıntıya girer, yapılan transferler iyi hoş ama Melo'suz orta saha o transferlerle telafi edilemez. Melo gibi fizikli ve istekli oyuncu bulması zor Galatasaray'ın, bence ne yapıp edip orta yolunu bulurlar, yoksa Melo için de Galatasaray için de hiç iyi olmaz bu durum.
Şimdi biz kime inanalım.Burak'ı saniye saniye takip eden,Amrabat'ın saat kaçta burada olacağını öğrenip karşılayan Altunterim'e mi yoksa GS'ye yakınlığıyla bilinen Melih Şabanoğlu'na mı.Biri sorun yok diyor biri var diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Şimdi biz kime inanalım.Burak'ı saniye saniye takip eden,Amrabat'ın saat kaçta burada olacağını öğrenip karşılayan Altunterim'e mi yoksa GS'ye yakınlığıyla bilinen Melih Şabanoğlu'na mı.Biri sorun yok diyor biri var diyor.
melih kör nişancı.
altunterim hep bildi. melih kaçamak. soru sormayın diyip bulmaca çözdürüyor millete. aklınca akıl oyunlarıyla bilmediği şeyleri biliyorum ayağına yatıyor. neyse bu konuda fazla konusmak istemiyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Şu menajerlerin hepsinin.............
Kardeşim futbolcu diyemiyor mu araya giremiyor mu fazla abartma falan diye. Nasıl bi sistemdir bu arkadaş. Melo gelmezse işimiz yaş. Oturmuş takımın en oturmuş oyuncularından birisi olmazsa yeni sezonda sıkıntı çekeriz. Çok uzamıştı zaten bu Melo mevzusu...
benim bildiğim hamit menajerine bir sus lan çekmiş
melo bıraksın Galatasaray sevgisini kariyeri için buraya gelmek zorunda yoksa brezilya liginde samba yapar sonra uyuşturucuya atılır
Melonun ücretinde indirim istenmesi bence saçma.Çünkü bu adamın ne yapacağını bilmeden 3.3milyon euro + 30k euro maç başı verdik. Ama Galatasaray'ı sevdiğini kalmak istediğini söyleyen adam biraz olsun fedakarlık yapabilirdi.Menajeriyle de görüşse iyi olur.Bir de ona mı para vericez?
quote:
Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem
quote:
melih kör nişancı.
altunterim hep bildi. melih kaçamak. soru sormayın diyip bulmaca çözdürüyor millete. aklınca akıl oyunlarıyla bilmediği şeyleri biliyorum ayağına yatıyor. neyse bu konuda fazla konusmak istemiyorum :)
Sen tanıdığına emin misin? Kuru sıkı sallamak kolay tabi.
Melih Sabanoglu kulüp içinden biri. Bilgileri kolaylıkla alıyor. Osman Altunterim istihbaratı çok kuvvetli muhabir. Sallama haber paylaşmaz. Teyitlidir haberleri.
İkiside saygı değer Galatasaraylıdır. Büyük ihtimalle farklı kişilerden haber almışlardır ve birbirinden habersizlerdir. Yarın her şey açıklığa kavuşur.
Böyle atıp tutmazsanız sevinirim.
Beyler o değilde bu Melo için İtalya'ya gidenler dönmemiş miydi? En azından geçenlerde bütün duyumcular söylemişti bunu.
Galatasaray'ın Melo, menajeri ve kulübü tarafından talep edilen rakamları verecek gücü vardır. Fakat sen büyük kulüpsün, o halde büyüklüğünü ortaya koyacak ve her şeye eyv çekmeyeceksin. Melo iyi oyuncu mu, tartışmanın anlamı yok. Bir diğer tartışılmayacak mesele de Melo'nun Avrupa'nın hiçbir kulübünde burada kazandığı parayı kazanamayacak olmasıdır. Bu yüzdendir ki menajerini çekip konuşacağını düşünüyorum. Ha olmadı mı, telaşa mahal yok. Her ne kadar Melo'nun yapmış olduğu katkıyı tam olarak yapamayacak olsalar da elinde Hamit var, Culio var, Engin var, Yekta var. O bölgede Melo kadar faydalı olmasalar da - esasında bunu bilemeyiz, görmek lazım - bir şekilde oynarlar. Kaldı ki Melo için konuşulan rakamlar 7-8 mil euro bonservis, 3 mil euro civarı sabit ücret, maç başı olayını da katarsan 4 civari bir rakam. Bu rakamlara iyi topçular alabilirsin.
Bence gelecek Melo. Yönetim de biliyor Melo'yu ne kadar istediğimizi. Artık paraya kıyılacaksa kıyılacak bence.
quote:
Burak Bozdağ @aburakbozdag Kisacasi melo transferinde pürüz yok arkadaslar.sahsen melih bey gecenin 2sinde nasil son dk dedi onu da anlamadim.saygi duyuyorum tabi. Melih abiye melo için giden yöneticiler hanedar ve gursoy kampta.o transferle ilgilenmeyen albayrakta kampta.suan kim italyada dedim? Gecenin ikisinde son dakika verdirecek yönetici kimdir dedim.zira tum yöneticiler kampta.hemde hepsi. Cevap yok henüz.
Varsa bir aksilik yakında çıkar kokusu ama ben sorun olduğunu sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Staphylococcus
quote:
quote:
melih kör nişancı.
Melih Sabanoglu kulüp içinden biri. Bilgileri kolaylıkla alıyor. Osman Altunterim istihbaratı çok kuvvetli muhabir. Sallama haber paylaşmaz. Teyitlidir haberleri.
İkiside saygı değer Galatasaraylıdır. Büyük ihtimalle farklı kişilerden haber almışlardır ve birbirinden habersizlerdir. Yarın her şey açıklığa kavuşur.
Galatasaray'ın Melo, menajeri ve kulübü tarafından talep edilen rakamları verecek gücü vardır. Fakat sen büyük kulüpsün, o halde büyüklüğünü ortaya koyacak ve her şeye eyv çekmeyeceksin. Melo iyi oyuncu mu, tartışmanın anlamı yok. Bir diğer tartışılmayacak mesele de Melo'nun Avrupa'nın hiçbir kulübünde burada kazandığı parayı kazanamayacak olmasıdır. Bu yüzdendir ki menajerini çekip konuşacağını düşünüyorum. Ha olmadı mı, telaşa mahal yok. Her ne kadar Melo'nun yapmış olduğu katkıyı tam olarak yapamayacak olsalar da elinde Hamit var, Culio var, Engin var, Yekta var. O bölgede Melo kadar faydalı olmasalar da - esasında bunu bilemeyiz, görmek lazım - bir şekilde oynarlar. Kaldı ki Melo için konuşulan rakamlar 7-8 mil euro bonservis, 3 mil euro civarı sabit ücret, maç başı olayını da katarsan 4 civari bir rakam. Bu rakamlara iyi topçular alabilirsin.
Bu işin en basit anlatımı budur. Her kelimesine imzamı atarım arkadaş.
Melo'nun mevkisi için FT Culio'yu çalıştırsa, can olur can.
beyler melo istediği kadar naz yapsın dönüp geleceği yer burasıdır
o yüzden bekleyelim diyelim hem 8 mil € paramız daha var anlaşılan iyi bir adam alabiliriz ..
bu arada bu gün çıkan Bayern ve Moskova haberleri bence tamamen menajer oyunu
Melo da Hamit gibi menajerini susturup gelmeli kampı kaçırıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Pablo Escobar
Ulan bu meloya gitsin diyenler,pahalı diyenler ne kansız adamlar çıktınız siz lan.3-1'lik maç sonrasında sınıfnızda iş yerlerinizde Melo şöyle sikiyle gol attı böyle Volkanı avladı diye dalga geçmesini iyi biliyordunuz ozamanlar.Bu yaptığınız resmen kansızlıktır.Adamın aldığı para helaldir helal Riera gibi oturup parasını yemedi köşede aldığı paranın hakkını verdi.Tabi sizin gibi adamlar tutturmuş bi dünya yıldızı ayakları yok çilekti muzdu kiviydi.Ben görecem hepinizi lig başladığında ya Melo olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu laflarını çok duyacak buralarda.Biride çıkmış timsah gözyaşları diyor.Enginden hatta kupa töreninde gözüne soğan sürüp çıkmıştı demi ?
Melo'ya lafım yok,iyi oyuncu ancak bırak da gelmezse Melo üzülsün.Hagi gibi efsane gitti,en yararlı oyuncumuzu Keita'yı sattık biz sıkıntı olmadı Melo'nun onlardan fazlası ne.Çok istiyorsa Galatasaray'ı gelir imzasını atar.3 milyona yakın para alacak az mı ? Tatil için yapıyor bence.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Staphylococcus
quote:
quote:
melih kör nişancı.