Şimdi Ara

MELO GELMİYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cemo5834

quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Ulan bu meloya gitsin diyenler,pahalı diyenler ne kansız adamlar çıktınız siz lan.3-1'lik maç sonrasında sınıfnızda iş yerlerinizde Melo şöyle sikiyle gol attı böyle Volkanı avladı diye dalga geçmesini iyi biliyordunuz ozamanlar.Bu yaptığınız resmen kansızlıktır.Adamın aldığı para helaldir helal Riera gibi oturup parasını yemedi köşede aldığı paranın hakkını verdi.Tabi sizin gibi adamlar tutturmuş bi dünya yıldızı ayakları yok çilekti muzdu kiviydi.Ben görecem hepinizi lig başladığında ya Melo olsaydı şöyle olurdu böyle olurdu laflarını çok duyacak buralarda.Biride çıkmış timsah gözyaşları diyor.Enginden hatta kupa töreninde gözüne soğan sürüp çıkmıştı demi ?

Melo'ya lafım yok,iyi oyuncu ancak bırak da gelmezse Melo üzülsün.Hagi gibi efsane gitti,en yararlı oyuncumuzu Keita'yı sattık biz sıkıntı olmadı Melo'nun onlardan fazlası ne.Çok istiyorsa Galatasaray'ı gelir imzasını atar.3 milyona yakın para alacak az mı ? Tatil için yapıyor bence.

oldu hocam hagi gitti G.saray düşüşe geçti o bölgeye adam almak için borca girdik

keitayı sattık 8. olduk

G.saray bir adım melo bir adım atarsa bu iş olur .. bu arada tatil lafın mantıklı geldi

• Ya elimizdekileri kullanmak istemiyorsak eğer Gosso'yu alalım Orduspor'dan. Hem satış listesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Menejerine de atsınlar 3-5 kuruş.En fazla ne kadar isteyebilir.

Beşiktaşın batmasında ki en büyük sebeb Futbolcuların yanında Menejerlerinde Beşiktaşı sömürmesidir Bilginize...
  • Melo mutlaka alınmalı yoksa çok sıkıntı yaşarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Bu yönetim isterse Ronaldo'yu getirsin artık umrumda olmaz.Meloyu almadılar ya artık gözümde Adnan polat yönetimi kadar değerleri bile yoktur.Transfere bu kadar para harcayıp,1 sezon boyunca canını dişine takarak oynayan bi futbolcuyuda almazlarsa artık dahada bişey denilmez.Hangi kiralık futbolcu bu denli takımını sahiplenmiştir,hangi kiralık oyuncu şampiyonluktan sonra hüngür hüngür ağlamıştır ? Umarım yönetim beni yanıltır ve Meloyu son bi hamleyle alırlar.

Madem bu kadar ağlıyor seviyor bizi Tiwitterde kendi formasını Gs taraftarına şirin gözükmek için giydirenler kimdi ?Madem bu kadar seviyor bizi yıllık 5 milyon Euro kazanacağına(Dünyada kaç Futbolcu kazanıyor bu parayı) 2 aşşağı kazansa olmuyor mu? Geçiniz ben bu sene 2 binlira harcadım takımım için hepsi Melonun boğazından geçsin diye harcamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Melo nun yerine doldurmak hiç kolay değil. Nuri ile Felipe Melo nun boşluğunu hayatta dolduramassın.

Geçen sene bu takım 19 maçta gol yemedi. Bunda Felipe Melo nun payı çok yüksek. Gizli kahraman Melo idi. Defansın yükünü hafiflettiği gibi takıma skor anlamında da büyük katkı sağlıyordu. Yeri geliyor defansın içine kadar gömülüyordu. Stoper olarak bile oynadı.
    Ateşleyici gücü çok yüksek. Bana kalırsa Melo takımın vazgeçilmezi. İsmi geçen oyuncuların Melo nun yerini doldurması mümkün değil.

Mutlaka alınmalı.

Birisi imza kalemi versin arkadaşlar

• Melo çok önemli adam
  • Osman Altunterim ‏@altunterim
    Sondan bir önceki dakika : Melo'nun tarafında transferi ile ilgili tek bir sorun dahi yok! Rahat uyuyun.. Güzel uyuyun ;)
  • Melo , menajerini devre dışı bırakıp gelecek adamlığa sahip değilse zaten gelmesin.

Yok , o adamlığa sahipse gelir zaten oynar.

O yüzden hiç farketmez. Gelemiyorsa daha kalitelisini bulmaya calısmalıyız , bence 10m € bütçe ayrılmalı. Çilek falan gelmese de olur. Yeter ki Melo'nun boslugu Melo'yla veya başkasıyla dolsun.
  • İyicene b.ku çıktı ha şu Melo muhabbetinin. Yok melo indirime gitmez. yok juve fiyatta ısrar eder, yok menejer para ister bu ne lan dünya devini alıyoruzda haberimiz mi yok? Bu kadar saçmalayacaklarsa alınmasın arkadaşım elbet bulunup alınır yerine bi oyuncu. Ha tamam riskli bişey ama adamların bizle ... geçmesinden iyidir.
  • Lugano'yu hatırlarsınız sürekli İtalyan kulüplerin kapısını çalar, istediği parayı alamayınca Fener'e dönerdi. Melo'nun da o hesap, biraz farklı tabi. Adam burada kazandığı parayı hiçbir yerde ( katar falan hariç ) kazanamayacağını biliyor, ki kendisinin de böyle bir açıklaması var. Son transferi olduğu için ne koparırsam kardır diyor, veya menajeri diyordur. Bir önceki sayfada dediğim gibi Galatasaray'ın bu paraları verecek gücü vardır ama büyük kulüpsen, öyle her şeye eyv çekmeyeceksin. Ne zaman ki Melo veya menajeri bu isteklerinden vazgeçer, o zaman alırsın. Israr ediyorlarsa da almazsın. Almazsan büyük güç kaybeder misin, kaybedebilirsin. (( yine önceki sayfada dediğim gibi melonun yerini eldeki diğer oyuncularla kapatabilir veya melo için ayırdığın paraya direkt o mevkiide oynayacak oyuncular bulabilirsin, yani çok da güç kaybetmezsin )) Ama duruşundan ödün vermez, büyüklüğünü gösterirsin. Mühim olan budur bana göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Lugano'yu hatırlarsınız sürekli İtalyan kulüplerin kapısını çalar, istediği parayı alamayınca Fener'e dönerdi. Melo'nun da o hesap, biraz farklı tabi. Adam burada kazandığı parayı hiçbir yerde ( katar falan hariç ) kazanamayacağını biliyor, ki kendisinin de böyle bir açıklaması var. Son transferi olduğu için ne koparırsam kardır diyor, veya menajeri diyordur. Bir önceki sayfada dediğim gibi Galatasaray'ın bu paraları verecek gücü vardır ama büyük kulüpsen, öyle her şeye eyv çekmeyeceksin. Ne zaman ki Melo veya menajeri bu isteklerinden vazgeçer, o zaman alırsın. Israr ediyorlarsa da almazsın. Almazsan büyük güç kaybeder misin, kaybedebilirsin. (( yine önceki sayfada dediğim gibi melonun yerini eldeki diğer oyuncularla kapatabilir veya melo için ayırdığın paraya direkt o mevkiide oynayacak oyuncular bulabilirsin, yani çok da güç kaybetmezsin )) Ama duruşundan ödün vermez, büyüklüğünü gösterirsin. Mühim olan budur bana göre.

Işte gerçek galatasaray duruşu. Bazı adamlarda meloyu messi yaptı ya. Abartılacak yani yok. Arkadaşın dediği gibi ancak bu ülkede bukadar para alabilir kimse meloya o fiyatları vermez! Isterse gitsin kapı orda yerini gayette iyi doldurursun rahat olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ha seve seve ha ... siz anladınız.Juve kampa almadı zaten ya Gs ya Katar ya Brezilya kendi seçsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Beyler sosyal platformlarda ne olursa olsun meloyu alalım mesajlarıyla bence yanlış yapılıyor. Yönetimin elini zayıflaştırıyor, melonun kendisini takımın sahibi sanmasına sebep oluyor. Biz zaten alabileceği en yüksek parayı teklif etmişizdir. Buna rağmen gelmiyorsa gelmemesi bizim için daha hayırlı olur.

Kesinlikle haklısın. Bulunmaz hint kumaşı mı ya Melo? Tamam iyi oyuncu, geçtiğimiz sene çok iyi performans gösterdi. Ancak Hamit'in transfer edilmesi, güçlü bir kadro kurmuş olmamız, önümüzdeki sezon ŞL!de oynayacağımız ve yine şampiyonluğun en büyük adayı olmamız nedeniyle kozlar tamamen bizim elimizde. Bende istiyorum Melo'nun takımda kalmasını ancak bu kadar yüksek ücret ödenecekse gelmesin yahu! Bizim Melo'ya değil, Melo'nun bize ihtiyacı var. O parayı başka bir klüp verecekse oraya gitsin bi zahmet..

• Melo gelire mükemmel olur ama gelmezse yerine biralt gömlek alırız

• Melo gelecek sakin olun melih sabanoğlu gece gece kimden duyduysa artık yanılıyor bence melo coktan bitti yoneticilerin hepsi kampta.

• Melo'nun menejerleri Melo'ya verilen paranın yarısını istiyorlarmış.Sizce bu kadar paranın verilmesi iyi birşey mi? Ben de Melo'nun gelmesini istiyorum ama o da bu takıma gelmek istiyorsa biraz fedakarlık yapacak. Yoksa gitsin oynasın Rusya'da Katar'da.
    Yönetime de sallamaya ne kadar meraklısınız . Melo'dan mı oluşuyor bu takım, o alınmazsa daha iyisi daha genci bulunur. Sonuçta herşey Galatasaray için.
  • gelmesede olur. sevmiyorum kendisini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence26

Ya İnler ya Melo Bunlardan biri olmazsa çok üzülürüm.

inler olursa daha iyi olur tek basina ne maclar aldi.

• melo gelmiyor yerine nuri diyor bu taraftarda bozukluk var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.