Şimdi Ara

MELO GELMİYOR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• valla nuri gelse melodan da çilekten de vazgeçerim. ama nuri bu yaşta türkiyeye gelmez. malesef şuan bizim için melo çok önemli ama @Macabre nin dediklerine de aynen katılıyorum koskoca Galatasaray böyle bir duruma eyvallah dememeli.
  • Gelirse ekime kadar gelmek isteyen adam Amrabat gibi yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberexplorer

bence biraz büyümek lazım melo sadece bir futbolcu ve ona verilecek 8 milyon bonservis artı senelik 4 milyon ve menajere tahmini verilecek 2 milyona her yerde oyuncu var melo gelmek istiyorsa indirim yapardı yok iki hareket yapıp tribüne oynayanı kral ilan ediyoruz illa kral arıyorsak buyrun amrabat. adam cebinden para kestirdi gelmek için hani bizim kral melomuz? ben de istiyordum kalmasını ama varsın gitsin böyle olacaksa 2 ay oldu bu kulüp onun yerini de doldurur paşalar gibi.

aynen katılıyorum galatasaray a bu kadar bağlıysa bu kadar seviyorduysa avusturya kampının başında orada olanlardan olmalıydı, bu kadar uzaması ya melonun kendisinin ya menajerinin ya da takımının çingeneliğini gösteriyor ve böyle giderse melo diye haykıran bu taraftarda, gelmezsen gelme diyecek. fazla naz aşık usandırır.

• Fazla naz aşık usandırırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

O zaman Nuri Şahin Galatasaray'da diyebilir miyiz?

bence diyemeyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Takım arkadaşını döven adamın olmaması iyi oldu bence. İyiydi severdim, ta ki Riera'yı dövene kadar.

Riera gelsin birde ben döveyim , aldığı parayla 500 tane adam doyar..Bank asyada oynayan zenci kanatlar bile daha faydalı oynuyor , hiç olmassa koşuyor
  • quote:

http://s1.directupload.net/images/120715/azdfnjd3.swf
  • yahu ne nurisi tutturmuşlar nuri de nuri.

melo hem atağa kalkıyor, hem şut çekiyor, hem top kesiyor,

nuri sadece dağıtıyor ve ileriye katkı yapıyor, top kesici olmadan nasıl bir takım hayal ediyorsunuz? sizin futbol bilginize ....
  • Melo gelmesede olur bence çok fazla para
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan35

quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

Takım arkadaşını döven adamın olmaması iyi oldu bence. İyiydi severdim, ta ki Riera'yı dövene kadar.

Riera gelsin birde ben döveyim , aldığı parayla 500 tane adam doyar..Bank asyada oynayan zenci kanatlar bile daha faydalı oynuyor , hiç olmassa koşuyor

Yaşa len sadıç. Senin elinden çıksın birde ben döveyim o herifi.
  • Büyük ihtimal herif tatilini uzatmak için işleri yokuşa sürüyor. Aklınca ağustosun sonunda falan imza atıcak, tatil yapacak. Niyeti buysa yönetim kalksın masadan almasın, görsün gününü.
  • amrabata verdiğiniz parayla meloyu da menejerini de alırdınız bee. yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Beyler sosyal platformlarda ne olursa olsun meloyu alalım mesajlarıyla bence yanlış yapılıyor. Yönetimin elini zayıflaştırıyor, melonun kendisini takımın sahibi sanmasına sebep oluyor. Biz zaten alabileceği en yüksek parayı teklif etmişizdir. Buna rağmen gelmiyorsa gelmemesi bizim için daha hayırlı olur.

İşte aklı başında bir yorum. Melo işleyen takımın içerisinde yeri geldi iyi işler yaptı fakat ben o kadar çok maç hatırlıyorum ki takım atağa kalkarken kolay pozisyonda pas vermeyip topu ayağından kaptırarak rakip takımları bedavadan pozisyona sokmuş ve yüreklerimiz ağzımıza getirmiştir. Ayrıca yaptığı agresif hareketlerde cabası her an atılma potansiyeline sahip bir oyuncu. Belki Türk kulüpleri bu pozisyonları değerlendiremediğinden bu kadar göze batmadı yaptıkları ancak şampiyonlar liginde her şey yolunda giderken her şeyi sıvayıp bide üzerine tüy dikebilir.

Demem odur ki hakkettiği para yaşıda göz önüne alınarak ve abartılmadan verilmeli ancak daha fazlası asla! giden bu ülkenin ve GS'ın parası.

• Twitter da orda burda dedikoduyla asparagas üreten şarlatanların laflarına inanıp burda konu açanlara inanmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

quote:

http://s1.directupload.net/images/120715/azdfnjd3.swf

Vallahi ilk defa duyuyorum.

• Meloyla sözleşme imzalamışız 2.9m euro yıllık maç bası 20 bin euro.Ama juventus spartak moskovayla görüşüyormuş zaman istemiş.En geç salıya belli olacakmış.

Beyaz TV
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.