Şimdi Ara

MELO GELMİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baştan söyleyeyim.Melo bu parayı biraz zor bulur başka yerde.Bizde sabit 3.3 m € + maç başı 30 bin € ya oynadı.Ortalama 40 maç oynadı desek. 4.5 , pirimlerle bonuslarla falan bizden rahat 5 m € kazandı 1 senede.Melo bizi gerçekten istiyorsa ne yapar eder gelir.Amrabat'ın yaptığı gibi..
  • Olmazsa olmaz arkadaş . Hiç bir futbolcu Galatasaray'dan büyük değildir . Başka futbolcu mu yok ?
  • Bizim Türk milleti hayranlığın afedersiniz b.kunu çıkardığı için bunlarda elimizde taraftar kozu var, biraz daha söğüşleyelim diye diretmişlerdir. Menejer bile kulübü tokatlamaya çalışıyor işe bakın. Melo yu çok severim, hatta onun yerine alınacak birisinin defansif anlamda Melo kadar katkı yapamayacağını da biliyorum fakat böyle para için sıkıntı çıkartıyorsa hiç gelmesin kardeşim.
  • ülen menajerler, lanetsiniz. FM'de de öküz gibi para istiyorlar.
  • Takım arkadaşını döven adamın olmaması iyi oldu bence. İyiydi severdim, ta ki Riera'yı dövene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murcgs94

Saffet Ulusoyş@saffetulusoy

Büyük Galatasaray'in büyük taraftari.. Iciniz rahat olsun.. Melo Galatasaray ile anlasmaz ise kendi kaybeder, kim bu takimdan gitmek ister..

Saffet Ulusoy kim?
  • Ben diyorum en baştan beri hep bir sorun çıkacak diye.
  • Ne meloymuş ya sanki hagi ha. Bide 10 numarayı taşıyor. Bence gelmesin yerine nuri yada gökhan hatta pirlo ya bile razıyım. Su takımda istemediğim isimlerden biridir kendisi. Ve hayatının en kariyer yaptığı yerde burasıdır. Sonuda kasimpasadir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo yerine sağlam bir 'çilek' çok da iyi olurdu. Yanlış anlaşılmasın, Melo gelmeden forvete yıldız alınsın demiyorum; ortasaha için yıldız alınabilir yani. Bu 'çilek' denilen meyve ille de forvet oynaması şart değildir heralde.
  • Ya zaten istedikleri paralarla o kalitede adamlar alabiliriz.
    8-9 m€ juve ye 3-4 melo ya.
    4 senelik maliyeti 25 m€
    senede 4-5 € için hangi oyuncular gelmez ki .
    benim tek korkum fatih hoca oraya melo alınmazsa ben bunlarla idare ederim avasına getirmesin olayı, hiçbir zaman eksiksiz olmamıştık tam bu sene her mevki müthiş oldu derken yine orta sahayı kırmaya gerek yok :(
  • quote:

Osman Altunterim ‏@altunterim
    Sondan bir önceki dakika : Melo'nun tarafında transferi ile ilgili tek bir sorun dahi yok! Rahat uyuyun.. Güzel uyuyun ;)

Baktığın zaman Osman Altunterim de bu sezon doğru bilgiler verdi.Melo işini net bilen kimse yok sanırım
  • Bu da böyle yazmış;

@altunterim

Sondan bir önceki dakika : Melo'nun tarafında transferi ile ilgili tek bir sorun dahi yok! Rahat uyuyun.. Güzel uyuyun ;)
  • Bu yönetim isterse Ronaldo'yu getirsin artık umrumda olmaz.Meloyu almadılar ya artık gözümde Adnan polat yönetimi kadar değerleri bile yoktur.Transfere bu kadar para harcayıp,1 sezon boyunca canını dişine takarak oynayan bi futbolcuyuda almazlarsa artık dahada bişey denilmez.Hangi kiralık futbolcu bu denli takımını sahiplenmiştir,hangi kiralık oyuncu şampiyonluktan sonra hüngür hüngür ağlamıştır ? Umarım yönetim beni yanıltır ve Meloyu son bi hamleyle alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Bu da böyle yazmış;

@altunterim

altunterim son 1 haftadır yaptığımız transferleri bi gece önceden ''yarın güzel haberler var '' diyerek belirtmişti güvenilir haberler verdi inşallah bu haberide doğrudur
  • aptal menajere bak sen melo nereye gidecek o zaman ?

halı saha da oynar artık
  • Belki el sıkışmak için kalkmışızdır beyler sakin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

Bu yönetim isterse Ronaldo'yu getirsin artık umrumda olmaz.Meloyu almadılar ya artık gözümde Adnan polat yönetimi kadar değerleri bile yoktur.Transfere bu kadar para harcayıp,1 sezon boyunca canını dişine takarak oynayan bi futbolcuyuda almazlarsa artık dahada bişey denilmez.Hangi kiralık futbolcu bu denli takımını sahiplenmiştir,hangi kiralık oyuncu şampiyonluktan sonra hüngür hüngür ağlamıştır ? Umarım yönetim beni yanıltır ve Meloyu son bi hamleyle alırlar.

Timsah göz yaşları diye de bir tabir var :) 5 milyon euroya yakın para kazandı.Bana da o kadar para verseler vallahi ağlarım..Bakalım asıl şimdi görelim Galatasaray sevgisini .
  • Melo nun yerine doldurmak hiç kolay değil. Nuri ile Felipe Melo nun boşluğunu hayatta dolduramassın.

Geçen sene bu takım 19 maçta gol yemedi. Bunda Felipe Melo nun payı çok yüksek. Gizli kahraman Melo idi. Defansın yükünü hafiflettiği gibi takıma skor anlamında da büyük katkı sağlıyordu. Yeri geliyor defansın içine kadar gömülüyordu. Stoper olarak bile oynadı.
    Ateşleyici gücü çok yüksek. Bana kalırsa Melo takımın vazgeçilmezi. İsmi geçen oyuncuların Melo nun yerini doldurması mümkün değil.

Mutlaka alınmalı.
  • MELO OLMAZSA SİSTEM ÇÖKER
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

MELO OLMAZSA SİSTEM ÇÖKER

system of a down !!!11bir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.