arkadaşlar memelerim çok büyük.neden böyle bir düşünceye kapıldın derseniz BEDENE ÇIKIYORUZ VALLA BENİM MEMELERİM KIZLARINKİNDEN DAHA BÜYÜK VEDE BU YÜZDEN ARKADAŞLARIM BANA T..P DİOMEMELERİMİ NASIL DOĞAL YOLLA KÜÇÜLTEBİLİRİM
Bu durumun cesitli sebepleri olabilir. Eger kilon cok fazla ve yagli bir vucuda sahipsen kardiyovaskuler calisma ile bu sorundan kurtulabilirsin. Kardiyo icin kosu , yuruyus vs vs yapabilirsin. Diger bir sebebi ergenlik cagina girmen olabilir. Ergenlik cagina giren erkeklerde goguslerin buyudugu gorulur. Zamanla kendiliginden kuculur. Kuculmesi icin yapabilecegin tek sey beklemektir. Diger bir sebebi ise jinekomatsi olabilir. Bu da erkeklerde goguslerin buyumesi hastaligidir. Ameliyat olmadan herhangi bir sekilde kucultemezsin.
En yaygin olan nedenler bunlardir. Bir doktora gidip gerekli hormon testlerini yaptirirsan jinekomatsi olup olmadigini ogrenebilirsin.
Ergenlik sebebiyle jinekomastidir büyük ihtimalle.Hormonal bir sorun yoksa kendiliğinden geçer.Geçmiş olsun.
bende de vardı kardeşim şöyle diyebilirim %20 genetik %30 kilo %50 spor yapmama ben bu işi spor yaparak hallettim spor yaparak ve şınav çekerek ciddi şekilde erittim
Ulan bi günde şuraya "memelerim çok büyük" diye bir kız konu açsın yaw Ergenlikten sonra geçmezse yani öyle büyük kalırsa bile basit bir operasyonu var Ha bide çok takma o kızların memeler meme değil daha.
quote:
Orjinalden alıntı: Szopen
Ulan bi günde şuraya "memelerim çok büyük" diye bir kız konu açsın yaw Ergenlikten sonra geçmezse yani öyle büyük kalırsa bile basit bir operasyonu var Ha bide çok takma o kızların memeler meme değil daha.
jinekomasti malesef ergenlikten dolayı olabilir eğer ergenlikten dolayı değilse ameliyatsız geçmez bende hala var zamanla küçüldü