Şimdi Ara

Memento Filminde Küfür Veya Sevişme Sahnesi Var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Küfürde yok sevişme sahneside yok rahatlıkla izlebilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Peter Parker-

Küfürde yok sevişme sahneside yok rahatlıkla izlebilebilir

Teşekkürler hocam indiriyorum :) Başka öneriniz var mı peki. Prestij ve yaşam şifresini izledik. Snowpiercer düşünüyorum ama sonunu beğenmezler diye kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Teşekkürler hocam indiriyorum :) Başka öneriniz var mı peki. Prestij ve yaşam şifresini izledik. Snowpiercer düşünüyorum ama sonunu beğenmezler diye kararsızım

Açıkçası Memento filmini ben beğenmedim toplu halde izlenilebilecek film olarak sana 'Jumper' ve 'Who Am I' filmlerini öneririm ikisinide izlediğine pişman olmazsın.
    http://www.sinemalar.com/film/2398/jumper
    http://www.sinemalar.com/film/84185/whoami

Özellikle Who Am I filmi benim için efsanedir film 3 kere ters köşe yapıyor inanılmaz bişey. Jumper eğlenceli bir film Marvel yapımlarına benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Keysi -- 8 Haziran 2016; 19:44:43 >

• quote:

quote:

quote:

Açıkçası Memento filmini ben beğenmedim toplu halde izlenilebilecek film olarak sana 'Jumper' ve 'Who Am I' filmlerini öneririm ikisinide izlediğine pişman olmazsın.

Özellikle Who Am I filmi benim için efsanedir film 3 kere ters köşe yapıyor inanılmaz bişey. Jumper eğlenceli bir film Marvel yapımlarına benziyor.

İkisinide izledim hocam. Jumper uygun olmaz bence. Olsa bile sevmezler pek. Who am i de kötü sahne yok muydu sanki hatırlayamadım ama Pavyon sahnesi falan

• Memento toplu halde izlenme sakın kafayla izlenmesi lazım who i am iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İkisinide izledim hocam. Jumper uygun olmaz bence. Olsa bile sevmezler pek. Who am i de kötü sahne yok muydu sanki hatırlayamadım ama Pavyon sahnesi falan

Pavyon sahnesi yok sadece evde alkol uyuşturucu aldıkları sahne var o kadarda olur ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeyh-i Ekber İBN-İ ARABİ

Memento toplu halde izlenme sakın kafayla izlenmesi lazım who i am iyidir

Tamamdır indirdim who am i

PEki 2 film daha var. Birini indiricem. Hangisi daha uygun olur. Hangisini severler.

Predestination
    Interstellar
  • quote:

quote:

PEki 2 film daha var. Birini indiricem. Hangisi daha uygun olur. Hangisini severler.

Predestination
    Interstellar

Yıldızlararası çok güzel bir film ama ilk izleyişte anlamakta zorluk çekebilirsiniz ben bir kaç defa izledim tam çözebilmek için ama çok güzel film diğer filmi izlemedim.
  • quote:

quote:

quote:

Predestination
    Interstellar

Yıldızlararası çok güzel bir film ama ilk izleyişte anlamakta zorluk çekebilirsiniz ben bir kaç defa izledim tam çözebilmek için ama çok güzel film diğer filmi izlemedim.

Evet hocam çok güzel film biliyorum. İzledim ikisinide zaten ama kararsızım sınıfta hangisi daha çok sevilir diye. Teşekkürler yorumlarınız yardımlarınız için

• Predestination güzeldir ama da memneto gibi çok kafa karıştırdı.İnterstellerise uzun ve gene çok kafa karıştırıcı bir film.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Predestination güzeldir ama da memneto gibi çok kafa karıştırdı.İnterstellerise uzun ve gene çok kafa karıştırıcı bir film.

Hocam filmleri biliyorum. Hangisini izlesek diye soruyorum :(
  • Memento sınıfta izlemelik bir film değil. Çoğu kişi beğenmez mementoyu. Ki bana da kalırsa overrated bir film. Anlaşılmasını zor yaparsak güzel olur kafasıyla çekilmiş bir film.
    Tavsiyem Intouchables'ı izleyin. İzleyen herkesin beğeneceğini düşündüğüm bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babboable

Memento sınıfta izlemelik bir film değil. Çoğu kişi beğenmez mementoyu. Ki bana da kalırsa overrated bir film. Anlaşılmasını zor yaparsak güzel olur kafasıyla çekilmiş bir film.
    Tavsiyem Intouchables'ı izleyin. İzleyen herkesin beğeneceğini düşündüğüm bir film.

İzledim hocam onuda güzel film. Sağolun
  • Sınıftakilerin öyle tersten gitmeli, kafa karıştırıcı filmler seveceğini sanmam. Daha çok ''Lucy'' tarzı filmleri izleyebilirler.
  • Filmi anlaman için tek başına izlemeni öneririm. Film ağır çünkü
  • Memento da sadece bi bacak sahnesi var iğne yapıyor okadar kısa bi sahne :D
  • Memento sınıfta izlenecek film değil.

Ölü Ozanlar Derneği

Coach Carter

gibi filmler var onlarca bunlar daha uygun olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.