< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Dün eşimle Kanada'nın Türkiye'ye tanıdığı iltica durumundan dolayı gitsek mi diye düşündük. Green Card çekilişi şansı ve eşimin kan ilkesinden Romanya vatandaşlığı alabilme durumundan erteledik.
Sadece ekonomik olarak değil artık her açıdan bıktırdılar. Hobi amaçlıdan tutun, yaşamsal tüketim maddelerine kadar herşeye vergi+zam. Vatandaş artık nefes alamıyor. Yakında evdeki klozetlerede ''bok ölçer'' takıp, merkezi sıçma merkezi yaptık buna göre vergi ödeyeceksiniz diyecekler. Oyun konusunda ise artık Ps4'ü falan satıp tamamen oyun dünyasına nokta koymayı düşünüyorum. Oyun fiyatları dengesiz bir hal aldı. Hangi oyun olursa olsun artık verilen paraya yeminle acıyorum. |
konu dışına çok çıkmak istemiyorum ama sabah haberlerde '' tunus tan zeytin yağı ithal edebiliriz'' diye bir açıklama gördüm. dünyada zeytincilik alanında önde gelen ülkelerden biri olan türkiye biz bunu dışarıdan alalım diyor. diyecek söz yok. bu ülkede bundan sonra zengin daha da zenginleşecek fakir dahada fakirleşecek
|
Valla bu yakinmalari yapmak kolay beyler herkes yapar. Yok bizi perisan etti bu hukumet yok su yok bu.
Peki neden seciyor millet bu adamlari? Secmeyin abi. Siz secerseniz bu badem biyikli normalde koyde kiraathaneden cikmayacak adamlar basbakan olur vs. olur. Madem herkes yakiniyor kim seciyor ya bunlari. Bu yapilanlari gorup hala bunlari secenlere mustehak ama secmeyenler kayniyor arada iste. |
Ayıp ediyorsunuz beyler, 2023'de bor yicez daha ne istiyorsunuz süper güç olucaz ufacık almanya bile bizi kıskanıyor (!)
|
Üretim yok daya vergiyi.
|
adam ağlamıyor, adam geleceğini düşünüyor, adam çoluk çoçuğunu düşünüyor. Sen ne yapıyorsun klavye erkekliği insan olsan adam gibi yorum yazardın belli ki adam değilsin. İşiniz gücünüz birine laf atmak, işiniz gücünüz eleştirmek, saygısızlık yapmak başka bir halta yaramazsınız sizin gibi kitleden nefret ediyorum.
|
Kurdan dolayı oyun fiyatları zaten normal oranlarda değil, birde üstüne ekstra vergi binerse zaten lüks olan sektör ekstra bir lüks haline dönüşecek.
Ülkemizdeki oyuncular zaten indirim günleri dışında nadir alışveriş yapıyorlar, şimdi insanları iyice indirim günlerine mahkum edecekler...Kaldı ki indirimli dediğimiz fiyatlar bir oyun için olabilecek normal fiyata anca düşüyor. Normal sürümler zaten 200 tlden başlıyor, şimdi 300 tlden başlar. Devlet insanların aldığı ürünleri uçuruyor fakat maaşlar ve halkın kazanımlarını yükseltmiyor. Bu dengesizlik, insanlarda huzursuz mutsuz bir hayatı getiriyor. |
Fiat egea nın 106bin tl ye satıldığı bir ülkede yaşıyoruz ve bunun 45,50bin tl si vergi
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 28 Aralık 2017; 7:3:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 28 Aralık 2017; 9:2:58 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 28 Aralık 2017; 9:47:53 > |
|
|
|