Şimdi Ara

Memleketin bir şehrini değil her şehrini fiber ağlarla örüyoruz (sektörel) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o fiyatlarla gelecekse gelmesin.. devletin kurumu nasıl en pahalı interneti satabilir aklım almıyor..

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

afyon netspeed çooook sonra geldi hocam

Hocam 3 yıldır vdsl alt yapım fibere dönüşşün diye uğraşıyorum btk ya kaç kere şikayet ettim dönüşüm talebinizi kayıt altına aldık diyorlardı dün Gebze Telekom müdürlüğüne gittim dönüşüm kaydınız yok dediler adresiniz için bende nasıl olur btk ya kaç kere şikayet ettim kayıt altına aldık demişlerdi dedim şimdi bunun üzerine yeni şikayet kaydı oluşturdum neden yalan söylüyorsunuz diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt

sana şöyle bir cevap gelir ''aaa kimmiş o yalan söyleyenn, ağzına biber süreriz şimdi onunn sen hiç merak etmee, Fiber talepleriniz yatak altına.. pardon kayıt altına alınmıştırr, gelecek yüzyılda 2071de Fiber gelecektir merak etmeyin lütfenn, şimdi al bakalım şu 24 MBit VDSL interneti 500 liraya satayım sanaa şapşall.''

Online'dan iletilen yanıtların %80'i Copy-Paste yani onlara inanıp yaşasın fiber geliyor diye beklentiye girmek yanlış siz ilk başta müdürlüğe gidip dilekçe verecektiniz orada büyük ihtimalle size yanıt verirken sistemden bakıp söylerlerdi. Adresinizi gelecek yıllar için kayıt altına alıyoruz diye orada deseler bile o da yalandır. Zaten adamların elinin altında bütün şebeke bilgilerinin bulunduğu bir sistem var. Fiber olmayan yerleri de biliyorlar tek kişinin isteğiyle fiber dönüşümler istisnadır. Çünkü fiber projesi yapılırken bölge geneli, kullanım potansiyeli, mevcutta kullanım, sosyoekonomik durumdan, imar durumuna kadar hepsi göz önüne alınır. Azınlıkta da olsa İstanbul'da hala ADSL'de 8 Mbps bile desteklemeyen bölgeler var buralarda hiç mi şikayet yok? Olmaması mümkün değil çünkü en fazla 5 Mbps destekliyor adamlar en düşük 12 Mbps satıyor ama orada projelendirme kriterlerine uymayan birden fazla sebep olduğu için fiber getirmiyorlar.

• mustifb M kullanıcısına yanıt
    Hocam 3-4 gün önce karşı sokağa fiber çekiyorlardı anlamıyorum çekmişken bizim sokağa çekseler yani ne olacak kapının önünden fiber geçiyor sadece kazıp binaya fiber çekecekler alt tarafı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben ülkemizdeki operatörlerden beklentiyi o kadar düşürdüm ki öldürmeyecek derecede hizmet versinler yeter kafasına geldim. İşte örneğini verdiğim yer İstanbul'un adeta göbeği şehir içinde bir yer tarihi eser değil bir yer değil adamlar 40 yıl önce döşedikleri bakır kabloda tek bir değişiklik yapmamışlar şaka gibi 5 Mbps verip 12 Mbps parası alıyorlar.

Kendi yaşadığım yerde de 5G, 5G diye ağzından düşürmeyen, en hızlı 4.5G altyapısı diye reklam yapan şirket baz istasyonunu söküp gitti ve utanmadan şikayet ettiğimde ilerleyen süreçte tekrar değerlendireceğiz diyor. Yav zaten söküp gittiğine göre senden yeni proje beklemiyoruz bana taahhütsüz cayma hakkı ver ben gideyim. 2024 yılında 2G'ye düşürüp gittiler gerçekten bu ülkedeki operatörlerin kafa yapısını anlamıyorum.

Hocam Gebze Telekom müdürlüğüne de bir dilekçe verseydiniz gitmişken.

hocam kaale almıyor git 4-5 imzalı dilekçe getir diyorlar binada 4 daire var bi bizde internet birde genc bi cocuk var onda internet var diger 2 dairenin biri ev sahibi digerinde annesi oturuyor onlarında internetle alakası yok hocam

Yan binalarla da ortak yapabilirsiniz hocam dilekçeyi. Tek kutu koyup diğer binalara da verebiliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.