https://medya.turktelekom.com.tr/memleketin-bir-sehrini-degil-her-sehrini-fiber-aglarla-oruyoruz |
Memleketin bir şehrini değil her şehrini fiber ağlarla örüyoruz (sektörel)
-
-
hocam okumaya üşendim ama gene boş boş açıklamalardır asagımızdaki bi evde fiber var kabloları bizim evin önünden geciyor bizim binayada çekin dedim maliyet bilmem ne yok 4-5 imza getirin falan filan dediler
-
Fiber hat uzunluğu 435 bin km olmuş 81 il toplamında. İnşallah size de gelir hocam.
-
Abi iyisiniz hoşsunuz, kendi evimde de fiber var güzel. Ama ailemin yeni evine 6 aydır internet veremediniz. 300-400 mt uzaklarında VDSL kabinine bağlı direk varken üstelik. Gelip baksalar 1 günlük işleri bile yok.
-
Yeterli port mu yokmuş hocam neden veremiyorlar?
https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet
Buradan yazdığınızda ne şekilde dönüş geliyor?
-
Yeni sayılabilecek bir sitede oturuyorum, 100mbps vdsl kullanıyorum, bina girişine kadar fiber getirip kutu koydular. Sevindim 500mbps geçebilirim diye düşünüyordum arayıp bilgi aldım maksimim 100mbps kullanabiliyorsunuz dediler. Şaka gibi.
-
Bina yeni, müstakil bina. İş yoğunlukları vardı. Zaten kış aylarında orada kalmıyorlar diye çok da üstelemediler ama 6 ayda bir internet bağlanmaması da ayıp yani.
-
Boş yapıyor bu ümit önal :) birilerine yaranmaya çalışıyor aklınca vdsl alt yapıları fiber diye yutturmaya çalışıyor.
-
Altyapı sorgu sitesini açtım, Gelibolu'nun merkez ilçesindeki 5 mahallede rastgele adresleri sorguladım, tabii ki hepsi VDSL çıktı.
Aynennn aynennn VDSL'i Fiber sayıp çok güzel Fiberleşme ilan ediyorsunuzzz
-
Zaman içerisinde o kapasite arttırılacaktır eğer FTTH sistem ise. Dert etmeyin hiç. Talebinizi tuketici.btk.gov.tr adresinden de iletebilirsiniz.
-
İnşallah en kısa zamanda bağlanır hocam talebinizi ara ara yenilemekte fayda var üstte linkini gönderdim.
-
Araştırmacı gazetecilik bu mu oluyor tam olarak hocam?
-
FTTC de fiber sayılıyor evet. Aslında mesafe kısa ise çok da sorun değil ama mesafe uzadıkça problem oluşuyor. Mesela ben vdsl kullanırken saha dolabına mesafem şu şekildeydi. Sonrasında FTTH gelince gerek kalmadı tabi. Uzun süre port yok diyordu tabi artık port var epey çünkü bölgede FTTH çok yayıldı hemen her sokakta var. Tabi yüz dediğine bakmayın, yıllar içerisinde abone sayıları ve hızları arttıkça 60-70 lere kadar düşmüştü ulaşılabilir hız. Yani yakın da olsa isteseniz de 100 alamıyordunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 2 Ocak 2024; 13:54:19 >
-
kafalarına göre planlama yaptıklarının bir örneği adsl altyapısı bile olmayan evime altyapı getirmiyorlar yıllardır. bahsetmiş olduğum yer de izmirin merkezi bir semti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana biri cvp verdi telefondan 01.06.2024 tarihine kadar tamamlanacak tarzı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah bu sene gelir hocam bağlantınız.
-
Hayırlısı olsun hocam inşallah daha kısa sürede tamamlanır.
-
Seçim var şimdi belediyeye ilettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüm tuşlara aynı anda basıyorum diyorsun yani hocam?
-
güzel bir şey hakkınız aramanız.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam okumaya üşendim ama gene boş boş açıklamalardır asagımızdaki bi evde fiber var kabloları bizim evin önünden geciyor bizim binayada çekin dedim maliyet bilmem ne yok 4-5 imza getirin falan filan dediler |
Benzer içerikler
- evimde mobil wifi
- 50 mbps internet hızı nasıl
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- elektrik kesintisi sonrası internet yok
- hipernet nedir
- turkcell abone sayısı
- ağda kayıtlı değil samsung
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom e-sim nasıl alınır
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X