Şimdi Ara

MEMLEKETTE 30BİNE ARABA YOK MU ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Almışken iyi araba kupon araba aramak suç mu buna boş beleş adamlık demek de nedir ? Babamın 2004 Honda Cr-V aracı vardı geçen sene ekim ayında 38.500e sattı değişensiz boyasız , çok imkansız bişeyse 10 yıl bu adam nasıl bindi sürtmeden ? Yani mümkündür kardeşim böyle araçlar var ki buluyorum da ama 3-5 yukarı oluyo bütçemden , ayrıca sıfır mercedes değil aradığım önyargılı yorumlarınızı kendinize saklayın yukarıda belirttiğim gibi Hyundai i10 bile sürüş zevki , güzel görünüş, düşük km , ve fiyatıyla bana uygun ondaki tek sorunum düşük bagaj hacmi oldu ve 60 küsür beygir oluşu eğer 70-80 beygir ve 50 lt büyük bi bagajı olsa başka araç bakmazdım , sonuç şu ki aradığım kriterlerde araba var ,bulacağım ve alacağım da aldığım zaman burdan hepinize duyururum

• 80-100 bin km lerde aradığım kriterlere uygun fiesta buluyorum makyajsız kasa sanırım alacağım araç da o olacak
  • Bırak puntoyu 30-35 arası bravo bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memlekette 30bine araba var nasıl yok

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-emsalsiz-full-orjinal-1993-model-sahin-1.6-211247755/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 14 Temmuz 2015; 21:17:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 dizel aveo 8 airbag ve esp standart temiz 2012-2013 alınır .
  • Yaklaşık 2 hafta önce 27.000 TL 'ye 2007 model 105.000 km'de boyasız dizel 207 trendy aldım. Benim hoşuma gitti tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Grande punto yada punto evo derim dizel cam tavan versiyonu bulursanız tam ideal araç olur tam öğrenci aracı yürütmesi kolay bakımı ucuz vergisi az.

30bine dizel cam tavan punto yok hocam hele 100binin altında boyasız isterseniz 42 45 arası şaka gibi ama böyle

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    hakikatten iyiymiş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ryzz

Kimin ne dediği umrumda değil ,

2009 civic kullandim yillarca sonra kendime araba almaya geldi olay. Universite 3. Sinifa gectim bu yil ve wv dusmani olan birisi olarak golf 5 aldim 1 yil once ben sana artilarini soyleyeyim.

1. Surus keyfi
    2. Yakit tuketimi (istanbulda sehir ici en fazla 20 kurus yakiyorum) uzun yolda 140 ortalama hizla tek depo ankaraya variyorum. Depom 90 tlye doluyor en fazla. LPG
    3. Guvenlik (10 airbag var )
    4. Ankara da ustam cok iyi bakimdan bakima ugruyorum yanina sorun cikarmiyor.
    5. Parca kalitesi iyi
    6. HB arabaya gore yol tutusu cok iyi basen agresif kullanirim ve civic bile altimda savruldu ama Golf HB olmasina ragmen cok basarili
    Hani VSA bulunan sedan civic kadar degil o da HB olmasindan kaynakli. Arabayi savurdugum yer civic i Ankara da bu kepekli rampasindan 210 gibi bi hizla sert girdim cikis virajina zaten arabanin yapacagi pek bi sey yok o durumda ama guzel toparladi.
    7. Arac civic kadar seri degil ama 200 ü goruyor yolda ve titresim hic yok direksiyonda civic de 230 a kadar gordum o da 220 den sonra hizi hissettiriyordu.
    8. 180 e kadar rahat cikiyor ve arabadaki bi baska kisi hizi hissetmiyor. Tabi bu sizin lastiklerinize gore cok fark ettiriyor. Civic kar lastigi varken 210 u gecmezdi.

9. Ogrenci icin tipi ideal. Tam ogrenci arabasi diyebilirim.

10. Araba da onem verdigim bi baska kisim on konsol ve kalitesi sonucta surekli arabanin icerisindesiniz o da bir baska etken.

11. Diger HB arabalarla kiyaslamayin genisligini zira Golf dar degil genis bir arac diger HB araclara gore.

Eger bayrama kadar Ankaradaysaniz aracimi size gosterebilirim incelemeniz icin. Bayramdan sonra da Istanbulda olacagim.

Bende geçen gün Golf 7 aracımla viraja 300 ile girdim inanır mısın ESP ışığı bile yakmadı araç.

• O Paraya 2-3 Yaşında 60.000 Km'nin altında 1.5 Crdi accent era alın.Az yakar motor zaten köpek gibi tertemiz binersin.Ama bütçeyi sık esnet gerekirse Birkaç ay sonra al 0 Km 1.2 Punto al Bu devirde 2.El'le uğraşılmaz.
  • Toyota Yaris

• Var neden olmasın.Her kesime göre araçlar var.
  • denizckizil kullanıcısına yanıt
    Aslinda biraz arastirsan bulursun hocam. Ben 98 binde buldum baya iyi denk geldi ve hasar kaydi vs yok. 31 e aldim. Ayrica dolu paket

• Discursive D kullanıcısına yanıt
    Hocam abartmadim yalan soylemedim ne bu mesaj Allah askina ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Grande punto yada punto evo derim dizel cam tavan versiyonu bulursanız tam ideal araç olur tam öğrenci aracı yürütmesi kolay bakımı ucuz vergisi az.

30bine dizel cam tavan punto yok hocam hele 100binin altında boyasız isterseniz 42 45 arası şaka gibi ama böyle

grande punto bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.