Şimdi Ara

Memnun Kaldığınız Temperli Cam ve Kılıf Markaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon alırken nereden baksak en az 1000 TL verip bir ürün alıyoruz ve bence telefonun temperli cam ve kılıf ile bir nebze dahi olsa korunabilmesi çok önemli.

Sizin bu iki ürün bazında kullanıp da memnun kaldığınız markalar hangisi ? Ne tavsiye edersiniz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Temperli Cam ve Kılıf Markaları

Akıllı telefonunuzu korumak için dayanıklı bir temperli cam ve şık bir kılıf aramanızda size yardımcı olacak en iyi markaları keşfedin.

Temperli Cam Markaları:

• Spigen: Yüksek kaliteli ve çizilmelere karşı dayanıklı temperli camlar sunan önde gelen bir marka.
    • Zagg: Özellikle iPhone'lar için tasarlanmış, kırılmaz temperli camlarıyla tanınır.
    • OtterBox: Darbelere ve düşmelere karşı koruma sağlamak için askeri dereceli temperli camlar üretir.
    • Caseology: Çeşitli şık tasarımlar ve dayanıklı koruma sunan temperli camlar sunar.
    • PanzerGlass: Premium temperli camları ile çizilme, kırılma ve darbelere karşı yüksek koruma sağlar.

Kılıf Markaları:

• Apple: iPhone'lar için özel olarak tasarlanmış, yüksek kaliteli ve şık kılıflar sunar.
    • Samsung: Samsung akıllı telefonlar için çok çeşitli resmi kılıflar üretir.
    • Spigen: Dayanıklı, şık ve fonksiyonel kılıflarıyla bilinir.
    • OtterBox: Darbelere ve düşmelere karşı olağanüstü koruma sağlayan sağlam kılıflar üretir.
    • UAG: Askeri dereceli darbeye dayanıklılık sunan dayanıklı ve şık kılıflar sunar.

Akıllı telefonunuz için doğru temperli cam ve kılıfı seçmek önemlidir. Telefon modelinizi, ihtiyaçlarınızı ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurun. Yukarıda listelenen markalar, cihazınızı korumak ve şık tutmak için en iyi seçeneklerden bazılarını sunar.

En İyi Kılıf Markaları anahtar kelimesini içeren özelleştirilmiş bir içerik için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Diğer markalarda bilemem ama sony için Tr'de satılanların hiçbirisi işe yaramaz. Ben aliexpress'den nillkin aldım ve çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar bütün telefonlarımda hem kılıf olarak hemde ekran koryucu olarak nilkin kullandım

• Sasaki Kojiro kullanıcısına yanıt
    Nillkin tempered glass parmak izi bırakma konusunda nasıl? Ben de z2 için sipariş verdim satan kişi oleophobic kaplama olduğunu yansıma yapmadığını ve çok az parmak izi bıraktığını söyledi ama tam da güvenemedim. İyi bi marka olduğu için aldım bakalım nasıl cıkıcak
  • islam0326 kullanıcısına yanıt
    Nillkin tempered glass parmak izi bırakma konusunda nasıl? Ben de z2 için sipariş verdim satan kişi oleophobic kaplama olduğunu yansıma yapmadığını ve çok az parmak izi bıraktığını söyledi ama tam da güvenemedim. İyi bi marka olduğu için aldım bakalım nasıl cıkıcak
  • Parmak izi bırakıyor hocam ama benim için sorun degil.cihazımı korusun yeter fiyatını göre oldukça kaliteli

• M4 aqua gümüş renk cihazımda hepsiburadadan aldığım case 4u marka temperli cam ekran koruyucu kullanıyorum daha önce piyasadan alıp takmış olduğum cam ekran koruyucudan kesinlikle daha kaliteli memnunum tek sıkıntısı parmak izi bırakıyor kılıf olarakta n11'den almış olduğum tuş bölümleri açık en ince şeffaf silikon kılıf kullanıyorum kılıftanda gayet memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Parmak izi oluyor ancak yağlanma gibi bir problem olmuyor.

Şimdiye kadar microsonic dahil dafoni harici n11 gibi sitelerde satılanların hepsini kullandım. Herhalde 1 sene içinde bu 6. oldu. Hepsinde parmak izinden çok yağlanma sıkıntı oluyordu benim içim. Dafoni'yi denemedim anxak ona o parayı hayatta vermem.

• Sasaki Kojiro kullanıcısına yanıt
    ben de dafoni mi alsam diye düşündüm ama pahalı geldi nillkin aldım. Yağlanmayla parmak izi arasındaki farkı anlamadım yalnız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasaki Kojiro

Parmak izi oluyor ancak yağlanma gibi bir problem olmuyor.

Şimdiye kadar microsonic dahil dafoni harici n11 gibi sitelerde satılanların hepsini kullandım. Herhalde 1 sene içinde bu 6. oldu. Hepsinde parmak izinden çok yağlanma sıkıntı oluyordu benim içim. Dafoni'yi denemedim anxak ona o parayı hayatta vermem.

Nilkin için tek şansımız yurt dışından mı getirtmek ? Yurtiçi satılan ürünlerde en çok memnun kaldığınız marka hangisi ?
  • @slord236

Parmak izi üzerinizdeki kıyafete bile silseniz geçer, ayrıca ekrandaki görüntü kalitesini çok aşırı bozmaz ancak yağlanma öyle değil. Sürekli siliyorsun elinizden ekrana geçen yağ iyice dağılıyor. Çok detaylı bir temizlik yapmak gerekiyor. Ayrıca ekranda özellikle video izlerken çok kötü bir görüntü oluşuyor.

@Photographer Boy

Evet, ne yazık ki yurtdışından alabilirsiniz sadece Nillkin'i. Türkiye'de satılanlardan internet üzerinden aldığım hiçbirisinden memnun kalmadım açıkçası. Dediğim gibi birtek Dafoni'yi almadım. Onun haricindeki markaların hepsi aynı ürün. Sadece kutusunda farklı marka yazıyor emin olabilirsin. Memnun kaldığıma gelirsek İstanbul Şirinevler'de bir tane kılıf üzerine dükkan var, oradan aldığımdan memnun kalmıştım. Ekranı tamamen kaplıyordu ve yağlanma ve bu sebepten dolayı parlama olmuyordu, ama kırılınca Nillkin'le aynı para olduğu için Nillkin aldım.

8 dolara aldım Nillkin'i aliexpress'ten ve 3 hafta içinde elime ulaştı. Eğer imkanın varsa hiç Türkiye'dekilere bulaşma derim.

• quote:

@slord236

Parmak izi üzerinizdeki kıyafete bile silseniz geçer, ayrıca ekrandaki görüntü kalitesini çok aşırı bozmaz ancak yağlanma öyle değil. Sürekli siliyorsun elinizden ekrana geçen yağ iyice dağılıyor. Çok detaylı bir temizlik yapmak gerekiyor. Ayrıca ekranda özellikle video izlerken çok kötü bir görüntü oluşuyor.

@Photographer Boy

Evet, ne yazık ki yurtdışından alabilirsiniz sadece Nillkin'i. Türkiye'de satılanlardan internet üzerinden aldığım hiçbirisinden memnun kalmadım açıkçası. Dediğim gibi birtek Dafoni'yi almadım. Onun haricindeki markaların hepsi aynı ürün. Sadece kutusunda farklı marka yazıyor emin olabilirsin. Memnun kaldığıma gelirsek İstanbul Şirinevler'de bir tane kılıf üzerine dükkan var, oradan aldığımdan memnun kalmıştım. Ekranı tamamen kaplıyordu ve yağlanma ve bu sebepten dolayı parlama olmuyordu, ama kırılınca Nillkin'le aynı para olduğu için Nillkin aldım.

8 dolara aldım Nillkin'i aliexpress'ten ve 3 hafta içinde elime ulaştı. Eğer imkanın varsa hiç Türkiye'dekilere bulaşma derim.

Teşekkürler, sipariş vereceğim ancak kendi sitesi de var sanırım. Aliexpress yerine oradan vermek daha mantıklı sanki.. ?

http://www.nillkin-case.com/index.php?route=product/product&product_id=4057

Bu arada arka kısım için hiç cam kullandınız mı ? Sizce gerekli mi ?

• Jelatin konusunda Spigen ürünleri en iyisi benim gözümde.O kadar jelatin denedim ancak hiçbiri Spigen'in üretimi olan kadar kaygan değildi.

Ben Nilkkin'in temperli camını bir ara getirtmiştim ancak şansa benimkinin alt kısmı komple çizik çıkmıştı o yüzden güneş altında çiziklerin parlamasından ekranı göremiyordum.

Microsonic sadece tabletimde jelatini vardı oda kaygan değildi.

Kılıf konusu cihaza yakışıp yakışmamasına göre değişir bence

@Photographer Boy Ben olsam kullanırdım çizilmeye karşı dayanıklı olabilir ama yinede arka camın cizilebileceğini yada kırılabileceği gerçeğini değiştirmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TypeR_Mbt -- 24 Aralık 2015; 20:15:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

Jelatin konusunda Spigen ürünleri en iyisi benim gözümde.O kadar jelatin denedim ancak hiçbiri Spigen'in üretimi olan kadar kaygan değildi.

Ben Nilkkin'in temperli camını bir ara getirtmiştim ancak şansa benimkinin alt kısmı komple çizik çıkmıştı o yüzden güneş altında çiziklerin parlamasından ekranı göremiyordum.

Microsonic sadece tabletimde jelatini vardı oda kaygan değildi.

Kılıf konusu cihaza yakışıp yakışmamasına göre değişir bence

@Photographer Boy Ben olsam kullanırdım çizilmeye karşı dayanıklı olabilir ama yinede arka camın cizilebileceğini yada kırılabileceği gerçeğini değiştirmiyor

Teşekkürler, Spigen sanırım biraz elit yapısını korumak istediği için amiral gemi dışında model çıkartmıyor. Bu arada sizin dediğiniz jelatin mi temperli cam mı ?

Ayrıca arka cam için sadece kılıf yeterli olur mu ? Yoksa sipariş verirken arkası için de cam alacağım.

• Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi temperli cam daha iyi ancak jelatin temperli cama oranla daha az belli olduğu için tercih meselesi gibi birşey bu.Ama tabiki cam daha fazla koruyacaktır.

Kullanacağınız kılıf ne tarz birşey ki? Bumper felan mı acaba?Arkası açıkta kalıyorsa koruma için jelatin yada cam almakta fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: TypeR_Mbt

Yani şimdi temperli cam daha iyi ancak jelatin temperli cama oranla daha az belli olduğu için tercih meselesi gibi birşey bu.Ama tabiki cam daha fazla koruyacaktır.

Kullanacağınız kılıf ne tarz birşey ki? Bumper felan mı acaba?Arkası açıkta kalıyorsa koruma için jelatin yada cam almakta fayda var

Silikon kılıf almayı düşünüyorum, ancak ön temperli cam artı silikon kılıf mı yoksa ön ve arka cam artı silikon kılıf mı emin değilim.

Bu arada Spigen'in sitesine baktım tekrardan Sony Z serisi dışındaki modeller için ürün yok malesef. Nilkin olacak gibi duruyor ? Sizin var mı bir tavsiyeniz ?
  • Photographer Boy kullanıcısına yanıt
    Nillkin aldığın zaman zaten arka cam için jelatin bulunuyor içinde. Arka taraf içinde temperli cam kullanıyorum ben. Şimdiye kadar internetten aldığım temperli camların hepsi ön arka cam içindi. Ancak aldıklarımın hepsinde arka kamera ve led delikleri uyumsuzdu.

Ancak şöyle bir sorum var temperli camlarda. Kılıf ile kullanırsan ve kılıf ön cam üzerine taşıyorsa temperli camı kaldırabiliyor. O yüzden kılıfı deneyerek almanı tavsiye ederim.

• quote:

Nillkin aldığın zaman zaten arka cam için jelatin bulunuyor içinde. Arka taraf içinde temperli cam kullanıyorum ben. Şimdiye kadar internetten aldığım temperli camların hepsi ön arka cam içindi. Ancak aldıklarımın hepsinde arka kamera ve led delikleri uyumsuzdu.

Ancak şöyle bir sorum var temperli camlarda. Kılıf ile kullanırsan ve kılıf ön cam üzerine taşıyorsa temperli camı kaldırabiliyor. O yüzden kılıfı deneyerek almanı tavsiye ederim.

Kendi telefonum için ön-arka temperli cam, kardeşimin telefonu için de ön temperli cam aldım. Umarım memnun kalırız..
  • @Sasaki Kojiro

Hocam Nilkin geldi, kullanmaya başladım. Şimdilik memnunum herhangi bir sıkıntı yok, parmak izi konusunda piyasadakilere göre iyi. Hem ön hem arkası için temperli cam aldım.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.