Şimdi Ara

Memory Card sıkıştı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia'nın minik memory card'ı PSP'nin içine sıkıştı. Nasıl çıkarabilirm??

Çok acil

• dostum bu tür şeylerde pratik zeka nı kullan.Bi cımbız al çekmeye çalış.Veya iyice içine ittir yaylı mekanizma olduğu için ms ler gibi geri itebilir kendisini.Olmazsa psp nin içini aç .
  • İçini açıcam sanırım... Ama açınca (UMD'nin yanındaki kapağı) nerelere elleebiliyorum? Yani MS'yerini tam olarak görebiliyor muyum?
  • derdine çare bulamıycm ama şöyle bi yorum yapıyım..

onu oraya sokmayı nasıl becerdin
  • garantisi falan varsa açma sakın içini...
  • daha önce bi kaç kez benim de başıma gelmişti memory kart kırık olduğu için mekanizma çalışmıyordu, 2 tane toplu iğneyle çıkarmıştım. içini açmadan iğnelerle sıkıştırarak çıkarabilirsin sanırım.
  • cimbiz girmez oraya.n saglikli tig la cekerek cikar.ama cekerkende pinleri koparabilirsin.
  • bence sakın kendin müdahale etme bu işi yapan birileri varsa oraya götür benim sana önereceğim yer khalkedon dur.
  • Bende ilk aldığımda hafıza kartı olmadığı için aynı sorunu yaşamıştım.Hatta sony'den alıp eve geldim açtım ve içinde kaldı boncuk boncuk terlemiştim :D Daha bi oyun bile oynıyamadan gitti demiştim xD..
    2tane iğne al ama sakın dibine kadar sokma böle çin yemeği yer gibi tut çok basit çıkıyor veya tek birtane iğne ile böle biryere sıkışıyor ki eminim sendede aynı şey oldu kenardan kenardan ittir bastır çıkıyor bi 1dk uğraşla çıkartırsın zarar vermeden filan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.