Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] MEMORY_MANAGEMENT (ve 1 milyon) Hata (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
1.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [ÇÖZÜLDÜ] MEMORY_MANAGEMENT (ve 1 milyon) Hata
  • TheGladio kullanıcısına yanıt

benimkinin aynısı olmuş. durum nedir. inşallah düzelmiştir. vga ısıgının yanmasını ben bir defa yasadım bu biosta. onuda biraz yanlış ısık diye algıladım. ramde sorun vardı ama vga ışıgı yanık kaldı. sizde de aynısı mı oluyor bilmiyorum

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Bunuda yaptım kapadım şuan açılmıyor,sarı ve kırmızı aynı anda yanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memory context restore kapatınca acılması bende 70 saniye falan sürüyor. kırmızı sarı ışık yanıyor önce sonra ışıklar gidiyor sadece sarı ışık yanıyor sonra o da gidip sistem açılıyor.

sisteminiz xmp falan acık değilken 4800 mhz de stabil çalışıyor değil mi

Evet, kapatıp tekrar açılmama olayı 2 gündür var ilk günlerde tak diye açılıyordu.

3 dk bekledim sistem açılmıyor

5 dk oldu boot olmuyor mecbur 76. Kez bios reset atıcam ama hiç açılmazsa o zaman koparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 30 Aralık 2023; 23:1:41 >

4800 de stabil calısıyorsa demekki burada bu rame fazla gelen bir ayar var. trc trfc2 ve trfcsb autoya alır mısınız.bir bir araştırayım nette. insanlar bu ramı hangi ayarlarda kullanıyor. sizde araştırın isterseniz. yapamazsak iade için başvurursunuz artık.

kullandığınız bios en stabili değil mi. tomahawk'ta msı 1d0 bios çıkarmıştı son olrak. ilk boot sürem 11dakika sürmüştü. bu yüzden başka bios arayışına çıkmıstım. sonunda 1b0'ın iyi çalıştığını buldum. msı sonra bu stabil sürüm diye yayınladığı 1d0 biosu kaldırdı.

Sizin ram ne gideyim onu alayım, amazondan aldım Rami sır dır yapmadan alırlar geri.

[ÇÖZÜLDÜ] MEMORY_MANAGEMENT (ve 1 milyon) Hatawww.vatanbilgisayar.com
    GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-flare-x5-siyah-ddr5-6000mhz-cl30-1-35v-dual-kit-ram.html

benim ki bu ama bir bakalım bu sizin anakart destek listesinde var mı

Sözde en stabil 1.30 ama bilmiyorum dene dene kör oldum, başka ram aldığımda tak diye çözülecekse hiç efor sarfetmeye gerek yok.

Forumlarda baya dolandım ama çözülmeyen çok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 30 Aralık 2023; 23:9:54 >

bana ramizin tam modelini atar mısınız. patriotın siteye gittim venomda expo desteği var yazıyor. sizinkinde yok galiba

Patriot Viper Venom DDR5 32GB (2 x 16GB) 7000MHz UDIMM Masaüstü Oyun Bellek KIT - PVV532G700C32K

[ÇÖZÜLDÜ] MEMORY_MANAGEMENT (ve 1 milyon) Hata
    [ÇÖZÜLDÜ] MEMORY_MANAGEMENT (ve 1 milyon) Hataamazon
    Patriot Viper Venom DDR5 32GB (2 x 16GB) 7000MHz UDIMM Masaüstü Oyun Bellek KIT - PVV532G700C32K
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BT83L4B5?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

akaçe ve yorumlarda expo var filan yazıyor ama bilmiyorum, var diye gördüm ben. 7000 mhz de mi yok nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 30 Aralık 2023; 23:12:32 >
  • oc yerinde olması lazım. hangisi expo ise belirtiyordur belki. @TheGladio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 30 Aralık 2023; 23:15:39 >

benim bellekler sizin anakartın uyumluluk listesinde yok. g-skill' in anakart uyumluluk listesinde de anakartınız yok. normalde deneyin yinede çalışır derdim ama sizin durumunuzda listeden bir bellek almanız daha iyi olur.

• Hocam bu kadar yüksek ram hızları ve gecikmeler ne kadar verimli olur diyordum sayenizde gördüm:)
    Laptopta 2666 MHz ile devam edeyim ben

• batkent B kullanıcısına yanıt

am5 biraz sıkıntı oturması gerekiyor. ben biraz problem yaşadım çözdüm ama arkadaşımızın sorunu çözemedik.

bakaıyorum şuan bir tane bulmaya çalışayım bu işkence çekilmez valla.

gskill'ın uygun fiyatlı 6000mhz hynix a die chipsetli bir rami güzel olur. hynix a die lar iyi oc oluyor. tabi bu sayede daha kararlı çalışıyor. tabi bilmiyorum sizin elinizdeki bellek hynix a die'da olabilir. biz yapamamış olabiliriz. veya bellek arızalı da olabilir

Doğru, malum listedeki ürünlerin çoğu tr de yok :D

[ÇÖZÜLDÜ] MEMORY_MANAGEMENT (ve 1 milyon) Hata 

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.