Şimdi Ara

MEMURDAN 2001 BORA COMFORTLİNE 178000 KMDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    malum sitede ilan no:400603804

• fiyatı az yazmışssınız
  • ? Anlamadım usta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok abartılı bir fiyat

• Anlamayacak birşey yok sazan avına mi çıktınız el insaf araba çarpışan arabaya dönmüş istediğin paraya bak

• Sana zorla mal satan mi var...neyin kafadindasin birader???iki araba aldın diye piyasa uzmanımı oldum???

• Ben piyasadan anlıyorum demiyorum ama sağlam yeri kalmamış araca o fiyatı istemek neyin kafası. Senin gibi kendini akıllı sananlar yüzünden piyasa bu halde. Takasa gelmiş araca ayıptır istediğin fiyat

• Sen kimsin dayı?neden bahsediyon anlamadım...bir;once üslubunu düzelt kendine gel....senin gibiler falan ne demek????iki;piyasasını bilmeden yok fiyat az yok çok diye konuşma.. .baktigin arac 2001 model hasari kusuru olur,durustce nesi var nesi yok yazdik,dolap cevirmeyle isimiz yok sukur...uc;ilgilenmediğin araca yorum yazma,Çok merak iyi degildir+ bir fikrin varsa diğer yorumcu arkadaş gibi abartmışın bence gibi şeyler yaz,adam gibi belirt fikrini senin aklına mesaj yani çok komik emojilerine ihtiyacımız yok....dort;yıllardır forumda yazarım haddimi bilirim tanımadan bilmeden haddini aşma.. ..

• Bak ne güzel söylemişsin kaç yıllık araç diye bu mantığını fiyat yazarken de kullan. Benim senin gibilere tavrım net. Ne piyasasından bahsediyorsun sen ve senin gibiler olur olmaz araçlara olmayacak fiyat isteyip gerçek satıcı olanları da yanıltıyorsunuz. El insaf yav senin aracına bakan birisi aracını satacak olsa seninkinden 3-5 fazlasını yazar o piyasa diye bahsettiğin şeyde böyle uçar gider. 16 yasindaki araca istediğin fiyata bak öyle konuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.