|
Memurdan çok ucuz ve boyasız denilen arabada ön tampon boyalı ve sitede en pahalı 4.araba çıktı! (8. sayfa)
-
-
14 binde 3 yaşındaki arabam %82 çıkmıştı adam sallamadı bile aldı gitti sürüp baktı tabi inanmadı %82 ye -
quote:
Orijinalden alıntı: ogz45
Exper parasını kim ödedi ?Ekspertiz ücretini aracı almak isteyen öder o yüzden ben ödedim doğal olarak.
-
Onu biliyorumda böyle büyük bir hasarla karşılaşınca expertiz ücretini karşısı ödemiştir belki diye düşündüm. -
Allah akıl fikir versin.kaç senelik arabanın 600 lira trameri de çıksın yani.öp başına koy.böyleleri bana denk gelse bi temiz döverim valla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 11 Aralık 2020; 12:18:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam tersine asıl memurdan alınır.temiz kullanırlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yapıp edip açtırmış konuyu :)
Adam memurun yapmaya çalıştığı dolandırıcılığı herkes duysun diye uğraşıyor, tebrik etmek lazım
-
Git sıfır araba al o zaman.
-
Arabanın bakımını yaptır yağını yenile al götür yüzde 2000 çıksın performans. Tampona boyalı diye takılıyosan sıfır al birader -
memurdan araba alınmaz eskıden fakırdıler araba yatardı memur adam gezmezdı sımdıkıler cok para alıyor ev yazlık pahalı araba derken sureklı gezıyorlar
yoksa memur adam arabayı kız gıbı hassas kullanır anlamında degıl yanı kanmayın boyle seye
eskıden kadından satılık araba deyınce narın kullanır anlamındaydı..sımdıkıler yogun trafıkte arabanın heryerını kırıp dokuyor heryerı yamalı oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 11 Aralık 2020; 13:2:0 > -
Vay be 7 ay geçmiş...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X