Şimdi Ara

Memurdan çok ucuz ve boyasız denilen arabada ön tampon boyalı ve sitede en pahalı 4.araba çıktı! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
6.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• memur doktor yada kazdın yazınca ne oluyor ki, uzaklaşırım ben böyle araç başlıklarından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle araba cahillerininin açtığı başlıkları ciddiye alıp gundem yapmayin

• Hakaret yemek için açılmış bir gereksiz konu.Siz araba felan alamazsınız.

• Vay be ne üçkağıtçılar varmış memlekette bizde dikkatli olalım bundan sonra 😇😇😇

• Dynoların hiçbiri gerçek değer vermez zaten

dyno tekerden değil beygir bhp olarak brake horsepower dır motora bağlanıp dyno yapılması lazım profesyonel şekilde yoksa zaten motorun değil sen bütün yürüyeni ölçüyosun ve arada illa kayıp olur

tekerden olan doğru ayarlanıp yapılabilir ama ben sanmıyorum hiçbi yerin düzgün yaptığını

bu dynoları genelde istediğin gibi ayarlarsın 100 de çıkar 50 de aynı makina

• Ön tampon boya sayılmaz, dyno testine güven olmaz ayrıca güvenilse dahi %90 çok çok iyi bir oran. 600 TL hasar kaydı hiçbir şey değil derin bir çizik onarımı bile 600 tldir bugün genç adam

• @tRoya06 araba alırken ben  

• Bu kendini deliliğe mi vuruyor?

• biraz fazla evham yapmışsınız plastik tampon haricinde kaputta çamurlukta veya airbaglerde herhangi birşey olmadıysa olay sadece tamponda kaldıysa çok büyütülecek bir sorun değildi aslında ve evet bugün milletin aracını ölçüm diye götürülen dynoların kendisi ölçüme alınsa çoğunun kalibresi bozuk hatalı ölçüm yapıyor.

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bende seni şikayet ettim. Olumsuz yorum istemiyorsan hiç başlık açma.
    Öncelikle 600 TL kayda takılıyorsan ikinci el araç alma. Araç sahibini savunmam ancak İlk sahibi değilse tamponu bilmiyor olabilir. Tampona kimse bakmaz normalde.
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Ahahah anensefaliymis.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.