Şimdi Ara

Men of War'u ücretsiz indirin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Men of War'u ücretsiz indirin!1C Company ve Best Way tarafından yapılan ortak açıklamaya göre, önümüzdeki 10 gün boyunca Men of War'u ücretsiz olarak indirebilir ve oyunun multiplayer modlarından yararlanabilirsiniz.

Rusya'nın Nazilere karşı elde ettiği zaferin her yıl kutlandığı Zafer Günü, bu yıl oyun dünyasında da bir yansımaya vesile oldu ve Rus dağıtımcı 1C Company, Men of War'u herkesin oynayabilmesi için ücretsiz olarak yayınladı. Yapılan açıklamaya göre, 23 Mayıs 2010'a kadar Men of War'un multiplayer versiyonunu ücretsiz olarak indirebilir ve multiplayer savaşlar yapabiliriz. Siz de bu avantajdan yararlanmak ve en azından oyunu test etmek istiyorsanız, 1.9 GB boyutundaki kurulum dosyasını indirmek için tıklayın. Oyunu oynayabilmek için gerekli olan seri numarasının talep formuna ulaşmak içinse buraya tıklayın.

Kaynak

Bulduğum sağlam link

• Talep formu yolladım.

Yolladıktan hemen sonra key posta kutuma geldi.

Şimdide oyunu indiriyorum.

Bittiğinde yazarım buraya nedir ne değildir diye.

Ha bu arada sadece multi kısmı var sanırım.

Yoksa netten baktım 6 gb civarı normali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 19 Mayıs 2010; 3:41:55 >
  • Haberde belirtildiğine göre, oyunun multiplayer modlarından yararlanabiliyormuşuz..
    Deneme fırsatım henüz olmadı benim de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.