Şimdi Ara

Mendil Satan çocuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trolu falan birakalim bi gelin dostlar .
    Bugün erkek bi arkadas okuldan geziniyorduk kalabalık bi yerde mendil satan çocuk denk geldi işte abi mendil al para dedi yok dedi buda ama o an ben pek dikkat etmedim sonra bu çocuk buna diretince sen bana ver dedi bu arkadaşım aptal işte neyse ondan sonra çocuk durdu olduğu yerde biz hafif ilerledik öyle bi baktı ki bu arkadaşımın yüzüne hiç gözünü oynatmadan içim yandı yandı ya bildiğin böyle bir şeyler koptu bogazim dugumlendi zor yutkundum gözlerine baktım çocuğun bende bi sene önce babamı kaybettim oda benim gibi yetim onu o kadar iyi anladım ki bakisindan direk çantama attım elimi cüzdandan çıkardım dedim benim ihtiyacim var bitane verir misin mendil verdi aldı teşekkür etti bende yol boyu arkadaşımı azarladim aldığın maaşın paranın belli bir miktarını zekat olarak vermen gerekiyor şurda 2 tl nin lafını yapıyorsun çocuğa falan diye üzüldüm hala aklımda o çocuk sizde yapmayın nolur yetimin halinden yetim anlar ne soylesem boş ama nolur 2 3 lira için kirmayin onur gurur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Coğunlukla cocukları dilendiriyorlar bilerek yani parayıda cocuk almıyor cocuğu dilendiren adam alıyor yani oyle cocuk gorürseniz para vermeyin bi sıcak yemek yedirin hatta yemek yerken de hikayesini dinlersiniz ve yasadığınız hayata belki sükredersiniz, eğer o cocuk size hayatından kesitler anlatırsa ve orada zaten biri dilendiriyor mu cıkar eğer dilendirme yoksa parayı bir sekilde verebilirsiniz ben genelde boyle yapıyorum

bu arada trollük yerinde yapılırsa güzel vicdanlı olmak ayrı bi duygudur
  • Bunu yapıyorum ama yaparken korkuyorum bazen ya takip ediliyorsa o çocuk :(

• quote:

Orijinalden alıntı: tarihsevercnsl

Bunu yapıyorum ama yaparken korkuyorum bazen ya takip ediliyorsa o çocuk :(

Yapma o zaman.

• Okumayın zebani
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

Okumayın zebani

Ihığağağağa

• quote:

Bunu yapıyorum ama yaparken korkuyorum bazen ya takip ediliyorsa o çocuk :(

Eğer dilendiriliyorsa karnını doyur yeterli diğeri senin sorunun değil sen görevini yapıyorsun çünkü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bebek Arabası [Ana Konu]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyüklerin yaptığı akılsızlığı , yanlış politikayı çocuklara ödetmeyin.

Çocuklar ve hayvanlar bu dünyadaki en masum canlılardır bana göre. Tebrik ederim arkadaşım.
  • Tamam bundan sonra rahatsız etmiyorum senide zor günümde yanımda olmayanı istemem herkes te bilsin

• Haklısın

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    Sağol

• quote:

Tamam bundan sonra rahatsız etmiyorum senide zor günümde yanımda olmayanı istemem herkes te bilsin

senin normal bir günün yokki her gün zor bir gündesin
  • Burda samimiyetim herkesle yok bu ayrimi bilmiyorsun

• Yardım istiyorsun konu altında tartışıyorsun kim yardım yapmak ister düzgün konu aç bari
  • quote:

Burda samimiyetim herkesle yok bu ayrimi bilmiyorsun

bu dediğine sen önce kendini inandır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.