Arkadaşlar bir menejerlik oyununa başlamak istiyorum ama hangisi olmalı, çok tecrübem yok yenilerinde ama eskiden cm 01-02 yi oynamıştım arkadaşta bir hafta falan, ama o günden bu güne çok şey değişmiştir heralde
geçen sene de fm 2011 demosunu yüklemiş denemiştim ama cok begenmemiştim
CM mi, FM mi ya da FIFAmanager mi ?? ve hangileri (2009-10-11-12 ??)
Cm 2001'den beri her sene fm cm oynadım, bir çoğunu orjinal aldım =) .. Cm 2010 kötüydü ve geliştirmek için bu sene oyun çıkartmadılar zaten bildiğim kadarıyla. Ve fifa manager'i bir türlü alışamadım ben çok fazla gereksiz detay var ve sana menejer olma hissiyatini veremiyor dolayısıyla Fm 2012'yi alıp oynamalısın arkadaşım =)
quote:
Orijinalden alıntı: bnttn
Arkadaşlar bir menejerlik oyununa başlamak istiyorum ama hangisi olmalı, çok tecrübem yok yenilerinde ama eskiden cm 01-02 yi oynamıştım arkadaşta bir hafta falan, ama o günden bu güne çok şey değişmiştir heralde
geçen sene de fm 2011 demosunu yüklemiş denemiştim ama cok begenmemiştim
CM mi, FM mi ya da FIFAmanager mi ?? ve hangileri (2009-10-11-12 ??)
ben arada bir fifa 12 ye fln bakıyorum daha canlı geliyor fm yazıdan ibadet ama fifa managerde futbol dısındaki herşey güzel yani fm oyna bence.
steam den FM 12 nin demosunu indirdim, bu gece deneyecegim bakalım
fm iyidir
Fm 12 bencede
FM almanı tavsiye ederim,senin için iyi bir deneyim olabilir.
Teşekkürler arkadaşlar,,evet FM de karar kıldım ama hangisi; FM 11 mi FM 12 mi, ona henüz karar veremedim; çok fark yok gibi, yanlış bilmiyorsam FM11 in türkçe yaması da var ama sizce hangisi??
FM'de karar kılmışsın zaten ama dene öncelikle demosunu bende uzun süredir oynarım cm fm menajerlik oyunlarını son yıllarda fm güzel gidiyor...tam zaman katili menajerlik oyunları
quote:
Orijinalden alıntı: bnttn
Teşekkürler arkadaşlar,,evet FM de karar kıldım ama hangisi; FM 11 mi FM 12 mi, ona henüz karar veremedim; çok fark yok gibi, yanlış bilmiyorsam FM11 in türkçe yaması da var ama sizce hangisi??
Bence FM 12 al,en son çıkanı oynamak en güzelidir Ayrıca FM 11'de Türkçe yama yoktu herhalde
Fm 12 Türkçe yamalı yükle Fifa manager a hiç bulaşmayın beyler orjinal futbolcular yok fm 12 de bizim mahallenin takımı bile var bütün oyuncular orjinal lig de play off var mükkemmel bir oyundur Fifa manager 2 yıldız Fm 12 4 yıldız.bana göre.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme