Şimdi Ara

Mentollü sigara içenlere sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sigarayı yaktınız hemen patlatıyomusunuz mentölü yoksa sonlarındamı bügün arkadaş başlarda patlattı benim bildiğim mentollü sigaralarda sonlarda patlatılır

Mentollü sigarayı başlatda patlatınca sonuna kadar etki gitmiyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayat Böyle Dostum -- 20 Aralık 2013; 23:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mentollü Sigara İçenlerin Dikkatine:

Sigara içmek ciddi sağlık riskleri taşıdığı bilinen bir alışkanlıktır. Mentollü sigaralar da diğer sigara türleri kadar zararlıdır ve bağımlılık yapar.

Mentollü sigaralar, mentol adı verilen bir katkı maddesi içerir ve bu madde boğazda ferahlık hissi yaratır. Ancak mentol, sigara dumanını daha kolay solumanıza ve daha derine çekmenize neden olarak akciğerlerinize daha fazla zarar vermenize neden olabilir.

Marlboro Blue Ice Sigaraları Hakkında Bilmeniz Gerekenler:

Marlboro Blue Ice, mentollü bir sigara markasıdır ve sigara içenler arasında popülerdir. Diğer mentollü sigaralar gibi, Marlboro Blue Ice sigaraları da içerdiği mentol nedeniyle yanıltıcı bir ferahlık hissi yaratabilir.

Araştırmalar, mentollü sigaraların içilmesinin, sigara içmeyenlere kıyasla sigaraya başlayanlarda ve düzenli sigara içenlerde kalp krizi ve felç riskini artırdığını göstermiştir. Ayrıca mentollü sigaralar, akciğer kanseri de dahil olmak üzere diğer sağlık sorunlarına da neden olabilir.

Sigarayı bırakmak zordur, ancak sağlığınızı iyileştirmek ve en sevdiğiniz insanları korumak için atabileceğiniz en önemli adımlardan biridir. Sigarayı bırakmanıza yardımcı olabilecek birçok kaynak vardır ve bunlardan yararlanmanızı öneririz.

Sağlığınız değerlidir ve sigarayı bırakarak onu koruyabilirsiniz. Lütfen sigarayı bırakmanın faydalarını göz önünde bulundurun ve en kısa sürede bu zararlı alışkanlığı bırakmak için adımlar atın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Canın nasıl isterse öyle bi kuralı yok tabiki.

• Başta patlatılır sonda patlatıcaksan mentollü niye alıcaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Neldoreth

Başta patlatılır sonda patlatıcaksan mentollü niye alıcaksın

+1
  • mentollü içince sürekli tükürme hissi duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 20 Aralık 2013; 23:42:32 >
  • quote:

Mentolün etkisi gitmiyomu sigara bitene kadar

NOT:MENTÖLLÜ SİGARA HİÇ İÇMEDİM 1 HAFTADIR SİGARAYI BIRAKTIĞIM İÇİN DENİYEMİYORUMDA İÇSEM BİDAHA BAŞLARIM

• Mentollü marlboro bende faranjit yaptı kardeş yataktan yazıyorum iki gündür. Normalden de daha zararlı olduğu söyleniyor bilginiz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara ve kola hakkında
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrackerTurk

Mentollü marlboro bende faranjit yaptı kardeş yataktan yazıyorum iki gündür. Normalden de daha zararlı olduğu söyleniyor bilginiz olsun.

Anladım teşükkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayat Böyle Dostum

quote:

NOT:MENTÖLLÜ SİGARA HİÇ İÇMEDİM 1 HAFTADIR SİGARAYI BIRAKTIĞIM İÇİN DENİYEMİYORUMDA İÇSEM BİDAHA BAŞLARIM

Hayır gitmiyor

• quote:

quote:

quote:

Hayır gitmiyor

Bide menyollü sigara tavsiye et hangisi iyidir aqua blue iyimi

• Ben ortalarında patlatmayı seviyorum. Başta patlatınca sona kadar mentol rahatsız ediyor ama ortalarda yada sona yaklaşırken patlatınca daha güzel oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır gitmiyor

parliament mentollüsü iyidir o olmazsa biraz daha uygun düşük fiyatlısı marlboro blue ice iyidir ekonomik durum çok zayıfsa 5 liraya düştü viceroy mentollü bu da içilebilir ama parliament gibi bekleme

• o değilde mentollünün sonu boğazı yakıyor ,çok berbat bişey
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır gitmiyor

parliament mentollüsü iyidir o olmazsa biraz daha uygun düşük fiyatlısı marlboro blue ice iyidir ekonomik durum çok zayıfsa 5 liraya düştü viceroy mentollü bu da içilebilir ama parliament gibi bekleme

Parlıament aquamı yosa aqua bluemi
     Mentollü sigara içenlere sorum var

• quote:

Orijinalden alıntı: ITALIAN CAR'S

Ben ortalarında patlatmayı seviyorum. Başta patlatınca sona kadar mentol rahatsız ediyor ama ortalarda yada sona yaklaşırken patlatınca daha güzel oluyor.

Hangi sigarayı içiosunz hocam

• Ben genelde başta patlatırım..

Tavsiyem ise Kent Switch
    Blue İce veya Aqua Blue'da güzeldir.
    En olmadı fakir sigarası Viceroy Switch al, 5 lira
  • quote:

quote:

Ben ortalarında patlatmayı seviyorum. Başta patlatınca sona kadar mentol rahatsız ediyor ama ortalarda yada sona yaklaşırken patlatınca daha güzel oluyor.

Sürekli içmiyorum, arabada, evde falan pakedim durur arada canım isterse içerim bi paket 2 hafta falan gidiyor öyle diyim. Lucky Strike Mentollü yada Marlbora Blue İce.
  • arkadaslar bir kardesiniz olarak size bunu cok samimi bir sekilde soyluyorum. bende herkesin cok abarttigi o mentollu sigarayi 2 kez denedim. sadece ilk cekiste mentol etkisi agir oluyor ondan sonrasi normal sigara. yani normal sigaradan farki yok bence. ayrica normal sigaradan daha zararli oldugu soyleniyor. inanin verdigim paraya acidim. onun yerine naneli seker alsaydim hem ucuz olurdu hemde mentol etkisini daha cok alirdim. dedigim gibi hic bir atraksiyonu yok. denemek icin bile olsa icmeyin. sigara size bir sey katmaz aksine sizden bir seyler alir. lutfen sigara icmeyelim icenleri vazgecirelim. sigara sagliga zararlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

Ben genelde başta patlatırım..

Tavsiyem ise Kent Switch
    Blue İce veya Aqua Blue'da güzeldir.
    En olmadı fakir sigarası Viceroy Switch al, 5 lira

Ben fakir değilim

Bu viceroy nasıl abi iyimi

• quote:

quote:

quote:

Sürekli içmiyorum, arabada, evde falan pakedim durur arada canım isterse içerim bi paket 2 hafta falan gidiyor öyle diyim. Lucky Strike Mentollü yada Marlbora Blue İce.

Bende aynı öyle içiyorum 1 paket 2.5-3 hafta gidiyor keyfine içiyorum yinede bırakayım dedim ama yinede içerim heralde tekrardan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.