Arkadaşlar merhaba, yaklaşık iki saat önce her zaman yaptığım gibi mail kutuma girdim. Maillerimi okudum ve home tuşuyla menüye döndüm. Bir de ne göreyim ! Menü arka plandaki fotoğraf haricinde fabrika görünümüne dönmüş, tüm uygulamalar dosyaladığım yerlerinden çıkmış ve tek tek ikinci sayfadan başlamak üzere alfabetik sırayla sayfalarca dağılmış. Back up 3 hafta önce almıştım. Yeni çok değişiklik yaptım dönmek istemiyorum. Restart attım ama hala aynı. Menümü eski haline nasıl döndürebilirim acaba ?
Saygılar...
JBli mi?
JBli mi?
Hayır, JBli degil. Orijinal yazılım.
O arada pcye bağlı mıydı?
Hayır bağlı degildi.
safe mode yazıyor mu üstte
Hayır Safe mode yazmıyor. Arkadaslar bakın, bir yığın işle uğraştıktan sonra maillerime bakmak için Mail'e girdim. Buraya kadar her sey normal, icon yerli yerindeydi. Maillerime bakıp home tuşuna bastıktan sonra daha 40 saniye önce normal olan menüm tamamen değişmişti. İlk sayfa telefon ilk alındığındaki gibi, sonraki sayfadan itibaren alfabetik sıraya göre tüm uygulamalarım 7 sayfa boyunca sıralanmış durumda kendi kendine.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme