Şimdi Ara

menzil artırıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum. tenda d301 modem kullanıyorum. 2-3 gün önce TP-Link TL-WA850RE menzil artırıcı aldım. ethernet kablolarıyla bağlantıyı kurdum 2 modem arasında. fakat kurduktan sonra arada oyunlarda disconnect ve sitelere 30 saniye gibi girmiyor sonra düzeliyor. Bu modemler arasında bir çakışma mı oluştu anlayamadım. nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum. yardımlarını bekliyorum.

• sonradan kurduğun modemde dhcp açıksa yapar kavga ederler o ben ip vericem diğeri hayır ben vericem diye ikinci taktığını dhcp sini kapat
  • lord276 kullanıcısına yanıt
    nasıl kapatıcam ikinci modem şu sadece ortasına basılıyo. bir de ethernet girişi var o kadar. WA850RE üzerindeki RE yazısının sağ tarafından 2 ışık yanmıyo

• cihazın arayüzüne girip yapabilirsin 0 850 72 444 88 nolu numarayı arayarak yardım alabilirsin yapamayacak olursan
  • ilk modemden 2.modeme bağladığım ethernet kablosunu çıkardım sorun düzeldi. wifi ile ana modeme bağlanıyo galiba çünkü ethernet kablosunu çıkarınca alt katta wifi gene çekiyodu. şuanlık bir sıkıntı yok. teşekkürler ilgilendiğin için
  • probleminin nedeni şimdi anlaşıldı iki swicth arasında 2 paralel köprü yaparsan 1 dk gibi bir süre sonra iki swicth te çöker
    ama şunu söyliyeyim bu şekilde tam verim alamassın ikinci cihazı sıfırlar ve wifi bağlantısı yapmadan aradaki iletişi kablo ile yaparsan daha verimli olur
    çünkü 2. cihaz wifi gücünün yarısını almak yarısını da vermek için kullanıyır yani cihazın işlemcisinin %50 bir verimle kullanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.