Şimdi Ara

Modemi menzil genişletici olarak kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keenetic extra dsl modem aldım, eski airties air5650 modemimi menzil genişletici olarak kullanmak istiyorum. kablosuz olarak nasıl yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi de modem. sence yapılabilir mi?  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

modeminizin bu özelliği mevcutsa olur.

• keenetic marka ürünler için forum üyelerine yardımcı olan üyemize soralım bir de. olur mu?

@KYTECHNGAMING

5650 nin bu özelliği var mı bilmiyorum açıkçası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

ben modemin bir router olduğunu, dolayısıyla alıcı değil verici olduğundan dhcp'nin kapatılmasının bile bir fayda sağlayabileceğini açıkcası düşünemiyorum. yani ext, ap, repeater modlarını iki modem için düşünemiyorum. keneetic'in durumu farklı çünkü eklentiler kullanılabiliyor. airties'ın yazılımı ise sabit. üreticilerinin bile bir airties modemin diğer bir airties modeme bağlantı yaptırmak için yazılım üzerinde çalışmış olabileceklerini düşünemiyorum. 

Bende elde 9970v3 var diye erişim noktası gibi kullanılmasına anlam veremiyorum. Hatta 50 100tl ye bulan bulup bunu alıyor. Sonra cakisma.

Arkadaş 5650yi bu şekilde kullanmak istiyor ve wifi den haberlestirerek. Muhteşem yok zaten bu özelliği.

5650 ana cihaz extra DSL i ama menzil genişletici yapabilir. Ya da tüm Keenetic modellerini yapabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.