Şimdi Ara

Menzil Arttırıcı ZYXEL WAP-3205 2 P.300 Mbps Access Point

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Menzil Arttırıcı ZYXEL WAP-3205 2 P.300 Mbps Access Point
    Arkadaşlar dükkanda alınıp hiç kullanılmamış kutusunda Zyxel WAP3205'i satıyorum. Fatura mevcuttur garantisi yoktur. Fiyat 100 liradır takas olabilir.

Menzil Arttırıcı ZYXEL WAP-3205 2 P.300 Mbps Access Point
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bağcılar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Cihaz Client modda kablosuz sinyali 2 ethernet porta çevirebilen tek cihazdır.

ihtiyacı olan varsa bilgisine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ioz

Cihaz Client modda kablosuz sinyali 2 ethernet porta çevirebilen tek cihazdır.

ihtiyacı olan varsa bilgisine

Turkiyede access point kullanan yok galiba kac aydir bir kisi bile talip olmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menzil arttırıcı diye yazın

son kullanıcı bilmeyebilir
  • Ev kullanıcıları için alınacak bir cihaz değil... Evrensel tekrarlayıcı olarak kullanmak isteyene port gerekmiyor piyasada 50 liralık cihazlar var bu cihazdan kurulumu daha kolay bende kaldırdım kutusuna lanet ettirdi 50 liralık cihazdan aldım hiç sıkıntı yaşamıyorum... Satılmama nedenide bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Ev kullanıcıları için alınacak bir cihaz değil... Evrensel tekrarlayıcı olarak kullanmak isteyene port gerekmiyor piyasada 50 liralık cihazlar var bu cihazdan kurulumu daha kolay bende kaldırdım kutusuna lanet ettirdi 50 liralık cihazdan aldım hiç sıkıntı yaşamıyorum... Satılmama nedenide bu...

Bende isyeri icin almistim zaten. Sonra ofisin yerini degistirince gerek kalmadi. Ama hiz ve menzil konusunda essiz bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam menzil arttırıcı diye yazarsanız herkez bunu repaater (tekrarlayıcı) sanır.
    Sizin ürününüz aslında A.P yanı Lan to Wifi. Bunu ayarlarından tekrarlayıcı gibi de
    ayarlamanız mumkun ama performansı cok kotu olacaktır. O yüzden bu ürünü Access point
    diye satın.

Piyasada menzil arttırıcı adıyla satılan repeaterler var ve çok stabil calısıyorlar fiyat olarakda ucuz.
    Sebeb kullandıkları farklı bir teknoloji, bu method sizdeki AP de yok.

bir arkadaşda "Cihaz Client modda kablosuz sinyali 2 ethernet porta çevirebilen tek cihazdır. " demiş bu tek degil bayagı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

Hocam menzil arttırıcı diye yazarsanız herkez bunu repaater (tekrarlayıcı) sanır.
    Sizin ürününüz aslında A.P yanı Lan to Wifi. Bunu ayarlarından tekrarlayıcı gibi de
    ayarlamanız mumkun ama performansı cok kotu olacaktır. O yüzden bu ürünü Access point
    diye satın.

Piyasada menzil arttırıcı adıyla satılan repeaterler var ve çok stabil calısıyorlar fiyat olarakda ucuz.
    Sebeb kullandıkları farklı bir teknoloji, bu method sizdeki AP de yok.

bir arkadaşda "Cihaz Client modda kablosuz sinyali 2 ethernet porta çevirebilen tek cihazdır. " demiş bu tek degil bayagı var.

Bir karar verin ne yazacağımı şaşırdım En iyisi ben size bunu 70 liraya satayım siz iyi biliyorsunuz bu cihazı lazım olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.