Şimdi Ara

MERAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 80 lwl olarak düşünün ve bir ws en güclü kimdir
    80 warior
    80 mage
    80 priest(str)
    80asas

bence 80 lwl priest str daha güclüdür sizce cünkü benim priest malice ile 72 73 lwl car kesiyo lwl 62 daha

sizce hang, car ?

bana göre sıralama 80 lwl

priest
    warior
    asas
    mage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeroxxeroxxerox -- 29 Nisan 2007; 16:21:14 >

• up pls
  • rogue
  • mage yi en sona koymuşun oysaki lr bir mage 72 de 80 lvl bi warioru vs de alabilir
  • bana göre böyleama 1. priest demi kesin
  • warrior
    priest
    asas
    archery
    mage
    AMA BU 1 WS 1DE
    party halinde olurlarda magelerle archeryleri kesmek mümkün deil
  • assas mage warior priest en uygun sıralama olur sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes bir soru tahmin etsin
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya sacmalama 80 lwl str priest gördüm cz de malice ile ortalıgın tozunu attırdı 80 lwl priest her zman en güclüdür
  • minor yapabilen asas döşer
  • benimde sıralamam böyle :

Priest
    Mage(lr)
    Warrior
    Asas
  • 80 lwl priest yazın videolara bi bakın bakayım 80 lwl priest nelr yapıyo adam 4 kişi arasına giriyo
  • Abi 80 lwl olması bir şey ifade etmez oynayışının iyi olmas ılazım ben 62 roqueyle kesmediğim chay yoktur maneste (7 az önce ) pb bile çok rahat kesiyordum ama bencede priest sonra warrior roque mage
  • 80 mage ne olursa olsun daıtır ortalıgı.. Nie kimse su mage nin degerini anlamıyo yaw.. 80 de alan skili gelio nt de yıkar.. 72 skili ztn herseye bedel e shell 8 i de cekerse daa nolsun yani..

@Siqismund
  • Mage..
  • tabikide atak priest sonra lr mage gelir ve warrior la asas eşit olur gibi
  • mage kötü dmedim ki priest en güclü ne dersen de priestin karsısında hiç bir sey duramaz 62 priest zaten saglam oluyo 80 lwl düşünemiyorum bile soyulmasam cok saglam dım ama kader
  • warrior la asas kanıma eşit olmaz 2 side aynı şekilde güzel oynuyorsa warrior daha üstün gelir sanırım yine 80 lwl warriorun kaç bin k hp si war ztn minorla nereye kadar
  • mage i son sıraya koyanlar

minörcü bi asas la lr mage dalga geçiyo. priestin rez skilleri olmasa ilk sıra mage olur ama rez skilleri priesti avantajlı kılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeroxxeroxxerox

ya sacmalama 80 lwl str priest gördüm cz de malice ile ortalıgın tozunu attırdı 80 lwl priest her zman en güclüdür

san tek birşey dicem 80 lvl asas str prieste gorunmez gelıp spiek thrust vurdugunu dusun
    thrusta bıle gerek kalmaz
  • boyle vslerde hersey olabilir olay oyunculuga we itema bakar. her karakterin kendine has ozellikleri wardir. bulari iyi kullanan adam vs alacaktir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.