Şimdi Ara

merak ettiğim bir konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ben basit bir kayıt formu oluşturmak istiyorum fakat

accesdatasource ,objectadatasource , dataset ve acces veritabanı kullanarak

neden böyle yapılan bir video hiç yok herkez sql ile 15 satır kod yazarak yapıyor

bize okulda böyle gösterdiler sadece 3 satır butona bastıktan sonra textbox içi silme kodu ve veritabanı çağırma kodu kullanılıyor nerdeyse 1 aydır video izleyemediğim için konuyu kavrayamadım

• anladığım kadarıyla sizin okulda hazır GUI toolları ile sorgu ürettiriyorlar?işin derininde o toolar da SQL sorguları
    ile veritabanı ile haberleşiyor hatta management studio bile SQL sorgularıyla veritabanı yönetim sistemiyle haberleşiyor.
    toollarında yaptığı şey SQL sorgusu yollayıp sonucunu almak göstermek zaten.
  • koccan9 kullanıcısına yanıt
    öyle bizde hiç system data oldb bilmem ne felan yazmıyorlar direk eşleştirme eşleştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmltkk -- 31 Mart 2018; 2:21:52 >
  • youtubede milyonlarca access veri tabanı kullanarak c# crud işlemi videoları var.

Nasıl bir arama yapıyorsunuz çok merak ediyrum
  • OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    o milyonlarca dediklerin hazır veri kaynağı kullanmayıp sql kodları ile yapıyor

accesdatabes,dataset,objectdatasource,accesdatasource'ın olduğu bir videolu arama yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmltkk

o milyonlarca dediklerin hazır veri kaynağı kullanmayıp sql kodları ile yapıyor

accesdatabes,dataset,objectdatasource,accesdatasource'ın olduğu bir videolu arama yapıyorum

eğer sorunu doğru anladıysam

şu kelime ile "insert delete update and select data in ms-access with c# " aşağıdaki sonu cıkıyor youtube de.
    https://www.youtube.com/results?search_query=insert+delete+update+and+select+data+in+ms-access+with+c%23+

NOT : BU ARADA C# DE ÖĞRENDİĞİN CRUD İŞLEMİ İLE ASP.NET TEKİNDE FARK YOK VİDEOLARA BAKTIKTAN SONRA AKLINDA SORU İŞARETİ KALMASIN DİYE SÖYLÜYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 2 Nisan 2018; 18:1:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni konu yok.
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.