Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PHILIPS 42PFL7332
    fiyatı teknosada 3,499
    teşekkürler
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010678&CS_Category=_SBA_117_1662_157_298&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerembey -- 2 Eylül 2007; 10:01:16 >
  • selam FEAR

İşyerimde ağırlıkda Slayt amacLı olarak kullanılacak bir LCD araştırıyorum

marka takıntım yok ama genede sorunsuz bir ürün tavsiye edersen sewinirim..

ayrıca pc ye baglayacagım icin 3.5-4 mt civarı bir mesafe olacak pc ile lcd arasında bunun bana ne kadar dezavantajı olur yada
    farklı bir yol mu düşünmeliyim.

boyut olarak tatmin edici birşeyler olabilir ( arçelik 82 SB modeline baktım )
  • http://forum.donanimhaber.com/m_16127584/tm.htm

Linkte bahsi geçen Auer 26 inç lcd tv nin ps3 performansı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Çünkü esas kullanım amacım ps3, fiyatıda neredeyse lcd monitör fiyatlarına yakın. Teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mngb

Sayın FeaR, Bilgi ve paylaşım için teşekkür ederim.PHILIPS AUREA 52' LCD için beklemedeyim.Ambilihgt için söylediklerinize kullanan birisi olarak aynen katılıyorum.Sharp Markası içinde bilgi verebilirmisiniz?...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .Sharp markası gerçekten güzel bir marka ama çıkışlarında problem var yani yenimodellerini daha deneme fırsatım olamadı sharp panal üretimi yapabilen bir firma ilk 5ms tepkimeli lcd panelide onlar üretti Aqua serisinde vardı heralde 5ms .

Ama philips in yeni serisini beklemenizde yarar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerembey

selam fear şu model için ne diyorsun
    PHILIPS 42PFL7332
    fiyatı teknosada 3,499
    teşekkürler
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010678&CS_Category=_SBA_117_1662_157_298&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU

Gayet güzel bir model . Lcd düşünüyorsanız gözünüz kapalı alabilirsiniz . yanlış hatırlamıyorsam bu modelin ölü pixel garantisi diğerlerine göre daha iiyiydi görüntüleride gayet tatmin edici Fiyatını hak eden bir ürün.

• quote:

Orjinalden alıntı: NitRoJeN

selam FEAR

İşyerimde ağırlıkda Slayt amacLı olarak kullanılacak bir LCD araştırıyorum

marka takıntım yok ama genede sorunsuz bir ürün tavsiye edersen sewinirim..

ayrıca pc ye baglayacagım icin 3.5-4 mt civarı bir mesafe olacak pc ile lcd arasında bunun bana ne kadar dezavantajı olur yada
    farklı bir yol mu düşünmeliyim.

boyut olarak tatmin edici birşeyler olabilir ( arçelik 82 SB modeline baktım )

3.5 m 4 m ye kadar ufak verikaybı olabilir ama farketmiceksin bence . Samsungun 1699 a dusen bi 82 lcd si var bence onu al fiyatta iyi tv de güzel .Ama daha uygun olsun dersen toshiba nın 1399 luk modelinide dusune bilirsin .Ama samsungu ben daha beyendim o ayrı bi konu .Teknosada 1699 ytl olması lazım fiyatının modeli hatırlamıyorum ama :(

• quote:

Orjinalden alıntı: gt_one

http://forum.donanimhaber.com/m_16127584/tm.htm

Linkte bahsi geçen Auer 26 inç lcd tv nin ps3 performansı hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Çünkü esas kullanım amacım ps3, fiyatıda neredeyse lcd monitör fiyatlarına yakın. Teşekkürler....

merhaba bu urunu inceleme fırsatım daha olmadı .ben onun yerine 22 inch samsungun 2ms tepkime 3000:1 dinamik kontrast DVI çıkışlı lcd siini öneririm .model aklımda değil lakin fiyat olarak 599 ytl idi peşin alırsan 530 a kadar indirim yaparlar .150 160 ytl ye PC ne bi digital tv kartı al :) al sana hem tv hem LCD monitör :)

Ayrıca boyle ucuz Tvler 1080p 720p desteklemiyor zannedersem bilginize .Not:ps3 ü samsng monitörde denemedim :( alıcağın yerde denettirirsen daha iyi olur.

• Philips yeni bir Fullhd LCD tv getirdi TR ye 3999 dan teknosa kanalına girdi .Salı günü inceleme fırsatımız olucak .Bakalım fiyatının üstünde bi performansı olucakmı Salı günü yorumlarımı sizlerle paylaşıcam.
  • selam fear..şu iki model hakkındakı yorumları ne ve hangisini tavsiye edersin , neden ? panasonic lx70 ve sony d3000 ..her iki cihazda 32'' emsallerıne gore pahalı cihazlar..yaklaık 2800-3000 arası fiyat isteniyor..her iki cihazda 100 hz ve yeni cihaz..yeni olmaları sebebiyle fazla yoruma ulaşamıyorum..hele panasonic tam bir kapalı kutu..kagıt üzerinde muazzam bir alet ama pratikteki performansı nasıl..sence hangisi alınır..şimdiden yorum için teşekkür :)
  • Bu yeni gelen model hangisi acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: FeaR

Philips yeni bir Fullhd LCD tv getirdi TR ye 3999 dan teknosa kanalına girdi .Salı günü inceleme fırsatımız olucak .Bakalım fiyatının üstünde bi performansı olucakmı Salı günü yorumlarımı sizlerle paylaşıcam.
  • Fear, soruları tek tek cevaplamışsın, teşekkür ederim. Modelini hatırlamadığın samsung 22 inç lcd tv yi internetten ararştırırım artık.
  • Sayin FEAR, teknosalarda satilan THOMSON marka FULL HD (1080) 42'' modeller var fiyatrlarda uygun , bu urunleri deneme firsatiniz oldumu,

birde ayni cozurulukte ve boyutta mesela 1080 full HD olarak 42" LCD / PLAZMA alicak olsak hangi panel daha iyi goruntu veriyor acaba.
  • sevgili fear,

sonuçta yan açılardan , ambilight fluoresan aydınlatmaları yeterince iyi gizleyemedikleri için insanın gözünü aldığına itiraz etmiyorsunuz sanırım. Bunu denemelerini ambilight düşünenlere tavsiye ederim .

mngb arkadaşımızın dediği gibi bu görsel bir şov ve ancak bir hayli maliyetli. Kaymağı ben de severim ama tatlıcı kaymak ilave edince ekstra para almıyor. (bu arada Philips'in ampul ve ışıklandırma alanlarındaki başarısını biliyorum. hatta starWars daki ışın kılıcını Philips yapmış diye bir söylenti bile çıkmıştı. Ancak TV deki uygulaması eğer bu kadar maliyetli olmasaydı. (yani bedavaya gelerek katma değer yaratmış olsaydı fikrinize katılıyorum. Ancak sırf ayıdnlatmaya da kusura bakmayın ama, bu bedelleri öderken düşünmek lazım. o kadar zengin değilim henüz. (bana göre tabii.))

Ortamın ışık seviyesi ile , ekran parlaklığının göz yorulması üzerinde direkt ilgisi vardır . Tamamen karanlık yerine hafif bir loş ışık ve TV modunun varsa film yada oyun seçilmesi ekran parlaklığı ve keskinliğini otomatik olarak düşürerek göz yorulmasını en aza indirir zaten. Bazı TV lerde ışık sensörü de var. Ortam karanlık olduğunda parlaklık ve kontrast değerlerini düşürüyor. Aydınlık olduğunda arttırıyor. Siz sadece bu moda alıyorsunuz başka bir şey yapmıyorsunuz.

Bu arada Philips 1.sınıf panel kullanıyor demişsiniz. Lg Philips ortak üretim kullanıyor. Burada LG ikinci sınıf mı kullanıyor demek istediniz tam anlayamadım? standart lcd dediğiniz hangi markalar mesela.? biraz açabilir misiniz.?

Ayrıca eğer Ambilight serisi o kadar başarılı olsaydı Avrupa merkezli ve Avrupa da çok tutulan , destek verilen Philips, Avrupa da pazar kaybetmezdi diye düşünüyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: FeaR

quote:

Orjinalden alıntı: bigmaster077

sevgili mngb,

daha önce bir topicte anlatmaya çalıştığım Philips ambilight larda yan açılardan izlerken ışıklandırmanın rahatsız etmesi konusunda eklediğiniz ilk resim adeta bir kanıt olmuş. teşekkür ederim.

Bildiğiniz üzere bu resimler reklam amaçlı ve üzerinde çalışılan resimlerdir. Yani anlatmaya çalıştığım şey bariz bir şekilde belli olmamaktadır. Ancak dikkat edecek olursanız ilk resimde sanırım 30 derecelik bir açıyla TV yi izlerken arka ışıklandırmanın açısına girilmekte ve bu ışıklandırmalar göz almaktadır.

Bir iki kişiyle karşıdan bakarak tv izlendiğinde bazıları için keyifli olabilir. Ancak 4-5 kişi ve fazlasının TV izlediği durumlarda ambilight ı kapatmak veya faydalanmamak daha akılcı olur kanımca. Bu durumda bu özelliğe an az 500YTL-başlayarak 1000-2000YTL ödenir mi ? bu da sizin kararınız olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: mngb

Sayın FeaR, 52' LCD alacağım, yeni modelleri bekliyorum.Tercihim PHILIPS AUERA serisinin 52' LCD sini almak, etiketi çok uçuk olursa SHARP düşündüğüm diğer marka onunda servisi sıkıntılı galiba...1080p HDMI 1.3 Desteği olan gerçek değerleri veren makyaja ihtiyacı olmayan bildiğiniz ve test yaptığınız 52' LCD hangisidir? sizce...

Not: Resimler Dost JOVEN den.

Konu ile ilgili bir kaç şey eklemek istiyorum..

Philips ambi light karanlık ortamlarda %100 performans sağlar ,ayrıca cineos serilerinde kullanılan işlemci panel kalitesi 1. sınıf tır.standart lcd lerden daha performanslıdır.ambilight için 1 milyar fark verilirmi sorusuna Benim kaanatim verilir ..

Biz pc monitörü olarak bağlamıştık 3 tane farklı ambilight modelini pes5 oynadık :) inanılmaz birşeydi ;Hd yayında süperdi ayrıca bluray dvd lerde de mukemmel bir sinema keyfi yaşattı.

dipnot:ambilight göz yormaz.Gelicek olan Auera seri ambilight in ne kadar onemli ne kadar görsellik kazandırdığını kanitlicak bir üründür.

• Merhaba Fear,

Philipsin 37pfl5322 modeli için düşüncenizi öğrenmek isterim. LCD kullanma amacım DVD ve Uydu yayınlarını izlemek, ancak almışkende iyi bir model ve gelecekteki sistem formatlarını desteklemesi benim için önemli, ayrıca sizin tavsiye edeceğiniz (Philips öncelikli tercihim) modellerede göz atmak isterim. Bütcem 2500-3000 YTL.dir.

Aklıma gelmişken EYLÜL ayında LCD fiyatları düşüceği konusunda çeşitli söylentiler var, siz bu işin içinde olan biirisi olarak böyle bir şeyi görüyormusunuz ? Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnates -- 3 Eylül 2007; 14:32:55 >
  • Samsung 40M87BD mi Sony 40W2000 mi?
  • Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 ay önce panasonic plazma aldım 42 PV 70F ama seyehatlerimden dolayı fazla izleyemedim. Bazı sorularım olacak yardımcı olursanız memnun olurum

1- Haftasonu maç izlerken top giderken arkasında topun izide oluşuyor. bunu gidermenin bir yolu varmı?
    2- Receiverım markası next star YE 2000 X CI plus; normal anten kablosu ile uydudan tv'ye giriş yapmıştım. haftasonu altın kaplama skartla bağlantı yaptım. görüntü canlılaştı görüntüdeki noktalar biraz belirginleşti. bunun için en iyi bağlantı ve ayar şekli ne?
    3- tv'deki görüntü, netlik ve renk ayarlarının en iyi ayarı nasıl?
    4-tvnin ne gibi özellikleri var onuda bilmiyorum
    5- blue ray denen dvd'li oynatıcı alsam ne faydası olur? normal DVD'leride iyi kalitede izleyebilirmiyim
    6- Birde HD uydu receiverler var, onlardan alsam görüntü kalitem artarmı?
  • Merhaba Fear.

Yardımın için şimdiden teşekkür ederim..
    Ben PANASONIC 42PV70 ile SAMSUNG 42Q91 arasında kaldım. seçim yapamıyorum. Samsungun görüntüsü daha canlı geldi bana ama, aklıma takılan, ekran yanığı oluyor diyorlar. Silmeyide tam yapamıyormuş galiba.
    hangisini tercih etmeliyim. Farkları melerdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

selam fear..şu iki model hakkındakı yorumları ne ve hangisini tavsiye edersin , neden ? panasonic lx70 ve sony d3000 ..her iki cihazda 32'' emsallerıne gore pahalı cihazlar..yaklaık 2800-3000 arası fiyat isteniyor..her iki cihazda 100 hz ve yeni cihaz..yeni olmaları sebebiyle fazla yoruma ulaşamıyorum..hele panasonic tam bir kapalı kutu..kagıt üzerinde muazzam bir alet ama pratikteki performansı nasıl..sence hangisi alınır..şimdiden yorum için teşekkür :)

+1
  • PHILIPS 32PF1000/62 32'' LCD TELEVİZYON
    fiyat 1450ytl kdv dahil, faturalı ve garantili

LCD yi cogunlukla işyerinde slayt amaclı kullanacagım

hem fiyat hemde ürün olarak nasıldır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitter end

selam fear..şu iki model hakkındakı yorumları ne ve hangisini tavsiye edersin , neden ? panasonic lx70 ve sony d3000 ..her iki cihazda 32'' emsallerıne gore pahalı cihazlar..yaklaık 2800-3000 arası fiyat isteniyor..her iki cihazda 100 hz ve yeni cihaz..yeni olmaları sebebiyle fazla yoruma ulaşamıyorum..hele panasonic tam bir kapalı kutu..kagıt üzerinde muazzam bir alet ama pratikteki performansı nasıl..sence hangisi alınır..şimdiden yorum için teşekkür :)

panasonic lx70 ve sony arasında çok büyük fark yok ama panasonic in verdiği renk performansı çok hoşuma gitti 2999 a falan satılıyor yanlış hatırlamıyorsan .

bence tercihini panasonicden kullan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.