Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medxr13

quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

SAMSUNG LE32S81B 32'' HD READY LCD TELEVİZYON 7000/1 kont modeline yoğunlaşmış durumdayım.

peşin fiyat olarak 1650 ytl istiyorlar.

Bütçe olarak 1500 lü bir fiyat belirledim.

bu tv ve önerilerinizle ilgili yorum yapabilirmisiniz

arkadasım o fiatı nerden aldın merak ettim.Benim de almayı dusundugum modellerden birisi ve en ucuz da istanbulbilişim de rastladım onlar da pesin için bile 1730 ytl civarı fiat isteniyor..

Alıntıları Göster
    Bu fiyatı(Samsung 7000/1 kont modeli 1650 ytl) İzmir fuarındaki Samsung standından aldım.
    Fuara özgü bir fiyatmış.
    Ancak bütçemi 150 lira aştığı için alamadım.
    Heralde fiyatının düşmesini bekliyecem.

quote:

Orjinalden alıntı: medxr13

quote:

SAMSUNG LE32S81B 32'' HD READY LCD TELEVİZYON 7000/1 kont modeline yoğunlaşmış durumdayım.

arkadasım o fiatı nerden aldın merak ettim.Benim de almayı dusundugum modellerden birisi ve en ucuz da istanbulbilişim de rastladım onlar da pesin için bile 1730 ytl civarı fiat isteniyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: snnates

Fear,

37pfl5322 ve 42pfl5322 arasında kararsız kaldım ekran boyutu sorun değil ama, ekran çözünürlükleri arasında farklar var 42 (1080i - 1080p) pek bilmediğim birşey ama 42 mi alsam acaba ?

Birde genelde sorulmayan bir soru, bu tip tvlerde geniş ekran olması bazen göze hoş olmayan görüntüler oluşturabiliyor örneğin; insanların kısa boylu gözükmesi :) alacağım bu modellerde aynı sorun oluşurmu acaba ?

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:)

Edit: Resim ekleme

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: snnates

Fear,

37pfl5322 ve 42pfl5322 arasında kararsız kaldım ekran boyutu sorun değil ama, ekran çözünürlükleri arasında farklar var 42 (1080i - 1080p) pek bilmediğim birşey ama 42 mi alsam acaba ?

Birde genelde sorulmayan bir soru, bu tip tvlerde geniş ekran olması bazen göze hoş olmayan görüntüler oluşturabiliyor örneğin; insanların kısa boylu gözükmesi :) alacağım bu modellerde aynı sorun oluşurmu acaba ?

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:)

Edit: Resim ekleme

Yanlıs hatırlamıyorsam 5322 modelleri 1080p destekliyor . Eğer ekran boyutunda problemin yoksa 37 yerine 42 inch tercih edebilirsin . şimdi insanların boyları kısa gözüküyor gibi sorunlar oluyormu demişsin 5322 de dikkat ettiyse hoparlörler alt tarafta eskiden hoparlörler yanlardaydı psikolojik olarak insanların boyları daha fazla basık gibi geliyordu bu kasalarda o sıkıntılar pek kalmadı tabi 4:3 gelen formatı 16:9 yaptığı için normal bi basıklık olucaktır bi süre sonra bunu görmezden geliceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zizu

Selam Fear,
    Bütün yazılarını okudum. Öncelikle bu kadar yardımcı olduğun için teşekkürler. Benim de ufak bir tavsiyeye ihtiyacım var. Eylül sonu gibi evde uydu yayınlı TV ve DVD izlemek için LCD alıcam. Niyetim 37" ya da 40" ve bu konuda f/p açısından en iyi ürün hangisi. Philip, LG veya Samsung almayı düşünüyorum. Bütçem 2500 YTL civarı. Kendine alacak olsaydın ne alırdın?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fuatergenoglu

Selam Fear,
    Bütün yazılarını okudum. Öncelikle bu kadar yardımcı olduğun için teşekkürler. Benim de ufak bir tavsiyeye ihtiyacım var. Eylül sonu gibi evde uydu yayınlı TV ve DVD izlemek için LCD alıcam. Niyetim 37" ya da 40" ve bu konuda f/p açısından en iyi ürün hangisi. Philip, LG veya Samsung almayı düşünüyorum. Bütçem 2500 YTL civarı. Kendine alacak olsaydın ne alırdın?

Merhaba ,hocam 2500 ytl ye alabiliceğin en performanslı tv LG de var modeli ;
    LG 37LC41 LCD TV

Ekran Boyutu : 37"
    Çözünürlük (piksel) : 1366 x 768
    Parlaklık(lumen) : 450 cd/m2
    Kontrast Oranı : 8000:1
    Yanıt Süresi (ms) : 5

37 inch gayet güzel bir lcd .ben bunu tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pupilla79

1650 ytl 12 taksit Siemens FL542V8

sizce nasıl bir tv hd yayın alacagım bir kaynagım yok yani çözünürlük dışında olumsuz bir yanı varmı?
    teşşekürler.

Ekran Boyutu : 42" (106 cm), Plazma Monitör
    16:9 Görüntü formatı
    852 x 480 WVGA çözünürlük
    1.500 cd/m2 parlaklık
    10.000:1 kontrast oranı
    30.000 saat PDP kullanım ömrü
    16.7 milyon renk
    160° ’nin üzerinde Dikey ve Yatay görüş açısı
    Luma Peaking
    Luma Contrast Enhancer
    Color Transition Improvement (CTI)
    Digital Comb Filter
    Digital Noise Reduction
    8 Bit Geliştirilmiş Resim İşleme
    Resim format seçimi
    PIP (Resim İçinde Resim)
    PAT ( Resim ve Resim)
    Sleep timer: Zaman ayarlı otomatik kapanma
    Kilit Fonksiyonu
    2 x 8W stereo ses çıkış gücü
    A2 STEREO
    Otomatik ses kontrolü
    5 bant grafik ekolayzer
    Ses Efektleri (3D Surr. / Music / Movie)
    Maksimum Güç Tüketimi: 330W
    Bekleme’de Güç Tüketimi: <2,5W
    Boyutlar (gxdxy), mm : 1036x131x728 (ayaksız), 1036x256x750 (ayaklı)
    Çalışma gerilimi:120-220 VAC (50/60 Hz)
    Skart (RGB, CVBS Giriş-Çıkış, Audio Sol-Sağ)
    Skart (CVBS Giriş-Çıkış,S-Video giriş, Audio Sol-Sağ)
    Video CVBS giriş, Audio Sol-Sağ giriş (cinch)
    Video CVBS çıkış, Audio Sol-Sağ çıkış (cinch)
    S-Video giriş, Audio Sol-Sağ giriş (cinch)
    VGA Analog PC Girişi (Bilgisayar bağlanabilme özelliği)
    DVI-D giriş (Dijital PC kullanımı için)
    PC Ses girişi (cinch)
    Masa üstü ayağı
    Opsiyonel duvar askı aparatı (FZ 342 G7)
    Opsiyonel kioks tipi özel tasarım stand (FZ 442 G)
    Çok fonksiyonlu uzaktan kumanda
    Kullanım Kitapçığı
    Tuner dahil değildir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pupilla79

sizce nasıl bir tv hd yayın alacagım bir kaynagım yok yani çözünürlük dışında olumsuz bir yanı varmı?
    teşşekürler.

1.500 cd/m2 parlaklık
    16.7 milyon renk
    Luma Peaking
    Luma Contrast Enhancer
    Digital Comb Filter
    Digital Noise Reduction
    Resim format seçimi
    PIP (Resim İçinde Resim)
    PAT ( Resim ve Resim)
    Kilit Fonksiyonu
    A2 STEREO
    Otomatik ses kontrolü
    5 bant grafik ekolayzer
    PC Ses girişi (cinch)
    Masa üstü ayağı
    Kullanım Kitapçığı
    Tuner dahil değildir

Merhaba şimdi fiyat güzel 106 ekran plazma fakat dez avantajlardan bahsedim ;
    30.000 saat kullanım ;(suandaki plazmalar 60000 saat civarı )
    Tuner dahil değil ( yani pc monitörü yada altına tunerini alıcaksın )
    852x480 ( HD Ready bi tv değil HD izleyemezsin )
    16.7 milyon renk ( su andaki plazmalar 549 milyar renk çözünürlüğüne sahip )

bence parana yazık tmm ucuz ama yazık vericeğin paraya eğer iş yerinde kullanıcaksan idareten bişi lazım diosan al evine alıcaksan değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim35

Alıntıları Göster
    quote:

İyi fiyat güzel tv .1650 ytl gayet iyi fiyat .1500 ytl değilde 1650 ytl ye alırsan zarar etmiyeceğin bi model eğer beklerim diyorsan ona diyecek birşeyim yok ama onu beklerken çıkacak yeni modellere aklın gitmesin sonra :) Bence gayet performanslı güzel bi lcd tv düşünmeden al derim

• quote:

Orijinalden alıntı: yigitboylu

Sevgili Fear,

;Philipsin iki modelini karşılaştırabilirmisin.
    1.) 37PFL 5322 -----2765YTL
    2.) 37PFL 7332 -----3160YTL

Birde Toshiba 37EL67Z modeli var full hd'miş. Tercih edilebilirmi acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yigitboylu

Sevgili Fear,

;Philipsin iki modelini karşılaştırabilirmisin.
    1.) 37PFL 5322 -----2765YTL
    2.) 37PFL 7332 -----3160YTL

Birde Toshiba 37EL67Z modeli var full hd'miş. Tercih edilebilirmi acaba?

Şimdi Bimex de toshiba nın fullhdsi kampanyada peşin alırsan 2000 ytl ye geliyordu zannedersem yada 2250 ytl once bunu dusun.
    Toshibanın tek dez avantajı 1000:1 kontrast :( bana sorucak olursan güzel bi tv once bi denet sonra philips lere bak hangisi içine sinerse.
    philips için dersen kıyparaya 37pfl7332 bukadar ciddi bi görüntü farkı olamaz pixel plus 2 ciddi fark ettiriyor.

Şimdi sen karşılaştırırmısın dedin sonuç olarak philips alıcaksan 7332 tercihim olucaktır .Toshiba içinde once 2 sinide denet hangisi hosuna giderse 2 si arasında tercih yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

Selam arkadaşlar ekim-kasım gibi evdeki 72 vestel tüplü tvyi değiştirmek istiyorum.Renk ve ses ayarları bozulmaya başladı.Devamlı gıcırtı yapıyor.Kafamda 4 tane model var.Hangisini alacağıma kararsız kaldım.Fiyat aralığı mümkünse 1900 aşmasın.Ayrıca görüntü olarak kaliteli birşey istiyorum.Çünkü çok görüntü konusunda çoktitizim.Digitürk ve dvix-dvd çok izliyorum.Bu konuda beni tatmin edecek bir model istiyorum.Özellikler renkler parlak ve canlı olsun istiyorum.Son teknoloji olsun.

81 ekran lcdler bunlar bunlardan lg ağır basıyor.Fiyatıda 1900 idi.

PHILIPS 32PFL5322/10 32" LCD
    SAMSUNG LE32R81B 32'' HD READY LCD
    LG 32LC41 HD READY 32'
    '

" SEG 106 PLAZMA TV"
    Bide bu plazmayı düşünüyorum.Migros'da 1830 Kipa'da 1574 aslında bu plazmayı almak daha mantıklı geliyor.Ama kararsızım.Bide seg hoparleri yok.Devamlı yanında hoparlör bunlunduracaksın.Şimdiden tşkler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

Selam arkadaşlar ekim-kasım gibi evdeki 72 vestel tüplü tvyi değiştirmek istiyorum.Renk ve ses ayarları bozulmaya başladı.Devamlı gıcırtı yapıyor.Kafamda 4 tane model var.Hangisini alacağıma kararsız kaldım.Fiyat aralığı mümkünse 1900 aşmasın.Ayrıca görüntü olarak kaliteli birşey istiyorum.Çünkü çok görüntü konusunda çoktitizim.Digitürk ve dvix-dvd çok izliyorum.Bu konuda beni tatmin edecek bir model istiyorum.Özellikler renkler parlak ve canlı olsun istiyorum.Son teknoloji olsun.

81 ekran lcdler bunlar bunlardan lg ağır basıyor.Fiyatıda 1900 idi.

PHILIPS 32PFL5322/10 32" LCD
    SAMSUNG LE32R81B 32'' HD READY LCD
    LG 32LC41 HD READY 32'
    '

" SEG 106 PLAZMA TV"
    Bide bu plazmayı düşünüyorum.Migros'da 1830 Kipa'da 1574 aslında bu plazmayı almak daha mantıklı geliyor.Ama kararsızım.Bide seg hoparleri yok.Devamlı yanında hoparlör bunlunduracaksın.Şimdiden tşkler.

Hocam SEG 106 PLAZMA TV yi deneme imkanımız olmadı bu marka ile çalışmıyoruz fakat merak ettim araştırdım çözünürlük iyi 60000 saat minimum ömrü var buda güzel kontrast iyi başarılı bi info su var .Şimdi herşey info ile bitmiyor bunu bi denettir dvd divx kalitesi ve en önemlisi vcd kalitesine kesinlikle bakmalısın .eğer mantıklı gelicekse hiç düşünme al .
    Lcd ler için 5322 yada 32lc41 i düşüne bilirsin . Avantaj dezavantaj ları
    masa üzeri kullanıcaksan 5322 döne bilir 32lc41 sabit LG de ekran daha parlak philipste göz yormicak kalitede ekran parlaklığı var kontras olarak birisi 7500:1 lg ise 8000:1 her ikiside 5ms tepkime bence lcd de philips gayet güzel .
    ama once SEG 106 PLAZMA TV i bi dene sonra bizlede bi tecrubeni paylaş çok merak ettim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ

Fear arkadaş, ben bir süredir LG 32LC52 modelini çok beeniorm, hem özellik hem de tasarım açısından çok ii bi modele benzio, sence bu tv mantıklı bi seçimmi yoksa başka markalarda daha ii alternatifler war mı önerebilicein?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ΣŠΛĠΣ

Fear arkadaş, ben bir süredir LG 32LC52 modelini çok beeniorm, hem özellik hem de tasarım açısından çok ii bi modele benzio, sence bu tv mantıklı bi seçimmi yoksa başka markalarda daha ii alternatifler war mı önerebilicein?

LG 32LC52 ; 10000:1 5ms tepkime 1366x768 çöz.1080p destek. 5 veya üzeri ölüpixelde 2 sene garanti
    philips 32pfl 7332 ; 7500:1 8ms tepkime 1366x768 usb dvpt dönebilir masastandı 2 veya üzeri ölüpixelde 5 sene garanti.

Ben philips i tavsiye ediyorum nedenmi ; philips in gerçek dinamik kontrast ı 4000:1 dir arkadaslar 5322 ve 7332 modelleri için ama samsung LG olayı abarttı kontrastları kendi ölçüm değerlerine göre ayarladı philipste sonra aynı taktiği uyguladı ve 7500 :1 olarak yukseltti bu tv lerin kontrastlarını .

şimdi sizden dikkatli tüketici olup şunlara dikkat etmeniizi isticem ; Kırmızı renklere siyah renklere beyaz renklere çok dikkat edin , Kontrast ın dez avantajı bence Ekranı inanılmaz parlak yapıyor bu ileride göz yorulması yapıyor . VCD görüntüsü izleyin çok onemli bu.Hızlı sahneler içeren filmleri denetin.1080p yazan herşeye inanmayın :) adamlar 1080p açıyor diyor ama 1080p kalitesi alamıyorsunuz gelen yayını 720p yada kendi açabiliceği formata çeviren bi işlemciye sahip.100hz yazan tv lerde şunu sorun 100hz görüntünüz varmı bi denetin bakalım işlemci iyimi titreme varmı.

Sonuç olarak yüksek meblalarda paralar verip evinizde tv keyfi yaşamak istiyorsunuz .onun için ayrıntılara mutlaka dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeaR

quote:

LG 32LC52 ; 10000:1 5ms tepkime 1366x768 çöz.1080p destek. 5 veya üzeri ölüpixelde 2 sene garanti
    philips 32pfl 7332 ; 7500:1 8ms tepkime 1366x768 usb dvpt dönebilir masastandı 2 veya üzeri ölüpixelde 5 sene garanti.

Ben philips i tavsiye ediyorum nedenmi ; philips in gerçek dinamik kontrast ı 4000:1 dir arkadaslar 5322 ve 7332 modelleri için ama samsung LG olayı abarttı kontrastları kendi ölçüm değerlerine göre ayarladı philipste sonra aynı taktiği uyguladı ve 7500 :1 olarak yukseltti bu tv lerin kontrastlarını .

şimdi sizden dikkatli tüketici olup şunlara dikkat etmeniizi isticem ; Kırmızı renklere siyah renklere beyaz renklere çok dikkat edin , Kontrast ın dez avantajı bence Ekranı inanılmaz parlak yapıyor bu ileride göz yorulması yapıyor . VCD görüntüsü izleyin çok onemli bu.Hızlı sahneler içeren filmleri denetin.1080p yazan herşeye inanmayın :) adamlar 1080p açıyor diyor ama 1080p kalitesi alamıyorsunuz gelen yayını 720p yada kendi açabiliceği formata çeviren bi işlemciye sahip.100hz yazan tv lerde şunu sorun 100hz görüntünüz varmı bi denetin bakalım işlemci iyimi titreme varmı.

Sonuç olarak yüksek meblalarda paralar verip evinizde tv keyfi yaşamak istiyorsunuz .onun için ayrıntılara mutlaka dikkat edin.

Alıntıları Göster
    Fear arkadasımızın solediklerine tamamen katılıyorum cok aydınlatıcı ve yol gösterici fakat bir seye kesınlıkle katılmıyorum.Lg lc41 ile philips 5322 modellerinin kıyaslanması konusuna.Bence ikisi kıyaslanacak tv ler dgl.5322 ile lg nın e2r yada oncekı c serisi kıyaslanabilir.Lc41 goruntu olarak cok daa kalitelidir 5322 modelinden.lg son cıkan ik modelinde (lc 41 ve lc 52 )new xd engine kullanıor onceki modellerinden farklı olarak ve tv lerin ınceligi sadece 79 mm yanı cok daa sık.İnput 1080p die bi ibare de var bu iki tv de.Yani playstation3 oynarken de pc monıtoru olark kullanırken de fark yaratır bu fark.Üstelik bu iki tv nın de goruntsu cok temiz ve ne bi titreme farkettim ne renk yanılgısı.Baya plazma gibiydi..
    saygılarımla....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: pupilla79

teşşekürler.

1.500 cd/m2 parlaklık
    16.7 milyon renk
    Luma Peaking
    Luma Contrast Enhancer
    Digital Comb Filter
    Digital Noise Reduction
    Resim format seçimi
    PIP (Resim İçinde Resim)
    PAT ( Resim ve Resim)
    Kilit Fonksiyonu
    A2 STEREO
    Otomatik ses kontrolü
    5 bant grafik ekolayzer
    PC Ses girişi (cinch)
    Masa üstü ayağı
    Kullanım Kitapçığı
    Tuner dahil değildir

30.000 saat kullanım ;(suandaki plazmalar 60000 saat civarı )
    Tuner dahil değil ( yani pc monitörü yada altına tunerini alıcaksın )
    852x480 ( HD Ready bi tv değil HD izleyemezsin )
    16.7 milyon renk ( su andaki plazmalar 549 milyar renk çözünürlüğüne sahip )

bence parana yazık tmm ucuz ama yazık vericeğin paraya eğer iş yerinde kullanıcaksan idareten bişi lazım diosan al evine alıcaksan değmez.

Alıntıları Göster
    30.000 saat kullanım ;(suandaki plazmalar 60000 saat civarı ) BU ÇOK KÖTÜ BİR OLUMSUZLUK TABİ
    Tuner dahil değil ( yani pc monitörü yada altına tunerini alıcaksın ) ZATEN KARASAL YAYINLA İŞİM YOK BU GÜNE KADAR ANTEN TAKMIŞLIGIM YOK DT KULLANIYOM
    852x480 ( HD Ready bi tv değil HD izleyemezsin ) BUDA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEGİL HD HAYATIMIZIN İÇİNE UCUN BİR SÜRE DAHA NUFUZ ETMEZ
    16.7 milyon renk ( su andaki plazmalar 549 milyar renk çözünürlüğüne sahip ) normal insan gözü 50-100 civarında renk türünü; bunlardan her birinin 100 ayrı doygunluk derecesini ve her derecenin 100 farklı parlaklık derecesini seçebilir. O halde toplam olarak görebileceğimiz renkler ve tonların sayısı 1 milyonu geçer. 16 MİLYON FAZLA BİLE..

BENİM MERAK ETTİGİM PANEL KALİTESİ RENK KALİTESİ VE BURN-İN ETKİSİ OLUYORMU ?

BUNU ALAMSAM BAŞKASINI ZOR ALIRIM HERALDE.

• quote:

Orijinalden alıntı: pupilla79

30.000 saat kullanım ;(suandaki plazmalar 60000 saat civarı ) BU ÇOK KÖTÜ BİR OLUMSUZLUK TABİ
    Tuner dahil değil ( yani pc monitörü yada altına tunerini alıcaksın ) ZATEN KARASAL YAYINLA İŞİM YOK BU GÜNE KADAR ANTEN TAKMIŞLIGIM YOK DT KULLANIYOM
    852x480 ( HD Ready bi tv değil HD izleyemezsin ) BUDA BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ DEGİL HD HAYATIMIZIN İÇİNE UCUN BİR SÜRE DAHA NUFUZ ETMEZ
    16.7 milyon renk ( su andaki plazmalar 549 milyar renk çözünürlüğüne sahip ) normal insan gözü 50-100 civarında renk türünü; bunlardan her birinin 100 ayrı doygunluk derecesini ve her derecenin 100 farklı parlaklık derecesini seçebilir. O halde toplam olarak görebileceğimiz renkler ve tonların sayısı 1 milyonu geçer. 16 MİLYON FAZLA BİLE..

BENİM MERAK ETTİGİM PANEL KALİTESİ RENK KALİTESİ VE BURN-İN ETKİSİ OLUYORMU ?

BUNU ALAMSAM BAŞKASINI ZOR ALIRIM HERALDE.

Alıntıları Göster
    hocam max. 2000ytl ye lcd oneririmisiniz..digiturk ve dvd,divx icin kullanılcak..birde 94 ekran olması onemli ama goruntu kaliteis iyi 82 ekran olanlarda olabilir..ben panasonic plazma pv60, philips pfl5322/32" lcd lere bakmıstım..lg veya samsung da memnun kalabilecegim modeller var mı?simdi SONY KDL-32U2530 32'' HD READY BRAVIA LCD TELEVİZYON gordum bunu da 1667 ytl..bir fikir verirseniz..2 gun icnde alıcam..panasonic in fiyatı 2000 12 taksite alma durumum var..

• quote:

Orijinalden alıntı: blackgod

Arkadaşım 42PFL7662D 3200 YTL'ye bayiden alınabiliyor, göz gezdir derim.

Alıntıları Göster
    Hangi bayi bu?
    Ben 766-776 ve belki 796 arasındayım ama bunların bayi fiyatları sırasıyla:
    3.799
    3.999
    4.599

796'nın tepki süresinin 2.5 saniye olması büyük artı ve weblebi'de 4.299'a var. Bu fiyata bayilerde bulabilirsem onu alacağım.

Sizin bahsettiğiniz bayiler nerede?

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

• quote:

Orijinalden alıntı: magiccan

Hangi bayi bu?
    Ben 766-776 ve belki 796 arasındayım ama bunların bayi fiyatları sırasıyla:
    3.799
    3.999
    4.599

796'nın tepki süresinin 2.5 saniye olması büyük artı ve weblebi'de 4.299'a var. Bu fiyata bayilerde bulabilirsem onu alacağım.

Sizin bahsettiğiniz bayiler nerede?

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Alıntıları Göster
    Tekrar slm Fear,

Bu ay LCD ya da Plazma bir TV alacağım. Bugün son kararımı vermek için birkaç mağazaya gittim ama tahmin ettiğin gibi kafam iyice karıştı. Aşağıdaki noktalarda beni aydınlatırsan çok sevinirim.

1. Bir satış elemanı arkadaş, plazma teknolojisinin dünyada son dönemleri olduğunu, kimsenin artık rağbet göstermediğini, bu yüzden LCD ye yönelmem gerektiğini söyledi. Başka bir satış elemanı arkadaş da LCD'nin Türkiye'de popüler olduğunu, Avrupa'da çoğunluğun Plazma kullandığını söyledi. Hangisi doğru?

2. Bir satış elemanı arkadaş, 82 veya 94 ekran alacaksan LCD, 106 ekran alacaksan plazma almam gerektiğini söyledi. Doğru mu?

3. Bir satış elemanı arkadaş, uydu yayını ve DVD izleyeceksem plazmanın doğru seçim olacağını söyledi. Doğru mu?

4. Odam çok büyük değil ve dikdörtgen (6m uzunluk x 3 m en). Şu an 55 ekran CRT TV var. Benim gönlümde hep 94 ekran LCD vardı (bugüne kadar). Bir satış elemanı arkadaş, 82 ekranın showroom da küçük göründüğünü ama evde kuruluncabana fazlasıyla yeteceğini söyledi. Kullanıcılar da aynı fikirde mi?

LÜTFEN YARDIM ET. ARTIK DAYANAMAYACAĞIM :)

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sevgili fear,
    arkadaşları bilgilendirirken LG değerlerine dikkat ediniz. İlgili firma digicom komple yanlış bilgi yaymış ve halinden memnun, doğrusunu söyelemeye niyeti yok. Bu ürünün dinamik kontrast değeri 5.000/1 dir. yurt dışı resmi LG sitelerinde bu rakamlar veriliyor.

Yine aşağıdaki yorumlarınıza katılmakla beraber Philips üretim ortağı LG nin taktiklerine uymuş görünüyor. Tepki sürelerinde farklı ölçümleri uygulayarak rakamları 3ms kadar çekmiş durumdadır Buna da BEW eşdeğeri adını veriyorlar. Tabii bu küçük hareketler sizi bizi aldatamaz ama sokaktaki vatandaşı aldatıyor.

Kontrast değerlerinde de asıl önemli olanı gerçek kontrast değerini kullanan neredeyse kalmadı. Ne Plazmada, Ne de LCD de gerçek kontrast değeri konuşan firma sayısı yok denecek kadar az.

sağlıcakla kalınız.

quote:

Orjinalden alıntı: FeaR

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: bigmaster077

sevgili fear,
    arkadaşları bilgilendirirken LG değerlerine dikkat ediniz. İlgili firma digicom komple yanlış bilgi yaymış ve halinden memnun, doğrusunu söyelemeye niyeti yok. Bu ürünün dinamik kontrast değeri 5.000/1 dir. yurt dışı resmi LG sitelerinde bu rakamlar veriliyor.

Yine aşağıdaki yorumlarınıza katılmakla beraber Philips üretim ortağı LG nin taktiklerine uymuş görünüyor. Tepki sürelerinde farklı ölçümleri uygulayarak rakamları 3ms kadar çekmiş durumdadır Buna da BEW eşdeğeri adını veriyorlar. Tabii bu küçük hareketler sizi bizi aldatamaz ama sokaktaki vatandaşı aldatıyor.

Kontrast değerlerinde de asıl önemli olanı gerçek kontrast değerini kullanan neredeyse kalmadı. Ne Plazmada, Ne de LCD de gerçek kontrast değeri konuşan firma sayısı yok denecek kadar az.

sağlıcakla kalınız.

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    FEAR ,Toshiba 37WL67Z full hd mi ps3 için alıcağım tavsiye edermisin?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigmaster077

sevgili fear,

sağlıcakla kalınız.

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    dün itibariyle bir adet samsung LE40N87BD aldık yarn teslim edilecek full hd 10000:1 kontrast 1920x1080 çöznrlk 8ms tpkı suresı..bu ürün hakkında yorum yapar mısınız? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: muleee

dün itibariyle bir adet samsung LE40N87BD aldık yarn teslim edilecek full hd 10000:1 kontrast 1920x1080 çöznrlk 8ms tpkı suresı..bu ürün hakkında yorum yapar mısınız? teşekkürler

Alıntıları Göster
    selam fear bi 94 ekran plazma tv almak istiyorum ve çok fazla anlamadığım için senden bana benim yerimde oslan ne yapacağını yazmanı rica ediyorum marka ve model olarak....

tepki süresi maksimum 5ms, fiyatı 10 milyarın üzerinde olmayan, tv digiturk ve dvd player la kullanacağım, gelecekte hd tam olarak kullanılırsa buna uyumlu olan, yaklaşık 4 metre mesafeden izleyeceğim,bi televizyon almak istiyorum yakın bi zamanda...

şimdiden çok sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: fuşya

selam fear bi 94 ekran plazma tv almak istiyorum ve çok fazla anlamadığım için senden bana benim yerimde oslan ne yapacağını yazmanı rica ediyorum marka ve model olarak....

tepki süresi maksimum 5ms, fiyatı 10 milyarın üzerinde olmayan, tv digiturk ve dvd player la kullanacağım, gelecekte hd tam olarak kullanılırsa buna uyumlu olan, yaklaşık 4 metre mesafeden izleyeceğim,bi televizyon almak istiyorum yakın bi zamanda...

şimdiden çok sağol.

Alıntıları Göster
    PHİLİPS PFL 5322 için 1080 p destekliyor diye forumda yanlış bir inanış var.
    philipsin sitesine girerseniz 1080 i yi desteklediğini görürsünüz. almayı düşününlerin bilgisine.

• quote:

Orijinalden alıntı: asddemir

PHİLİPS PFL 5322 için 1080 p destekliyor diye forumda yanlış bir inanış var.
    philipsin sitesine girerseniz 1080 i yi desteklediğini görürsünüz. almayı düşününlerin bilgisine.

Alıntıları Göster
    Merhaba FEAR
    görüyorum ki, bu konuda çok bilgilisin ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsun herkese... önce bunun için teşekkürler.

BEKO 127cm PLASMA hakkında bir görüşünüz var mı? Tam modelini bilmiyorum ama şu anda zaten bir tane güncel 127cm modeli var.

Üzerinde HDMI, DVI, VGA girişleri var. Ama HDMI'ın 1.2 mi 1.3 mü olduğunu anlayamadım.
    Bir de sadece çözünürlüğün 1366x768 HD ready olduğunu biliyorum, acaba bu panelin kontrast oranı ve parlaklığı nedir?

Philips'in bir tane 1080p ye upscaling yapan DVD/Dvix playerını gördüm (Teknosa da 199YTL) bu cihazı alırsam, yukardaki BEKO plazma da nasıl izlerim, 720p yi destekler mi? 1080i yi destekler mi? İkisi de evetse hangisi daha kaliteli olur?

Şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alehar

Merhaba FEAR
    görüyorum ki, bu konuda çok bilgilisin ve elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsun herkese... önce bunun için teşekkürler.

BEKO 127cm PLASMA hakkında bir görüşünüz var mı? Tam modelini bilmiyorum ama şu anda zaten bir tane güncel 127cm modeli var.

Üzerinde HDMI, DVI, VGA girişleri var. Ama HDMI'ın 1.2 mi 1.3 mü olduğunu anlayamadım.
    Bir de sadece çözünürlüğün 1366x768 HD ready olduğunu biliyorum, acaba bu panelin kontrast oranı ve parlaklığı nedir?

Philips'in bir tane 1080p ye upscaling yapan DVD/Dvix playerını gördüm (Teknosa da 199YTL) bu cihazı alırsam, yukardaki BEKO plazma da nasıl izlerim, 720p yi destekler mi? 1080i yi destekler mi? İkisi de evetse hangisi daha kaliteli olur?

Şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    37lc51 modelini dün vatandan aldım panelleri çok inceleme rağmen bağlantılar konusunda genel bi bilgiye sahibim dvdyi, pcyi, uydu decoder ı bu panele hangi bağlantılar kullanarak nasıl bağlarsam en iyi verimi alırım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.