Şimdi Ara

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
23.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Digiturk kullanıyorum, evde kullandığım sinema sistemi ise Philips'in şu modeli oluyor !

PHILIPS HTS3100 DiVX'Lİ ULTRA
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=17026&productid=evphhts3100#tablnk

Aslında sadece HDMI çıkışı var diye ayrıca bir Divx player almak istemiyorum acaba biraz daha bekleyip BlueRay oynatıcı mı almalı ? Şu anda BluRay'lerin fiyatları çok uçuk seviyelerde.
  • Sony KDL-26S2000 LCD Televizyon (66 Ekran) ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: enokta

merhaba fear... ben de arastırmalarım sonucu once lcd dusunsem de daha sonra plazmanın daha ıyı bır tercıh oldugunu dusundum (digiturk,lig tv,dvd) plazmalar arasından da panasonic pv 70f e karar verdım bır ıkı gun ıcınde de alacagım... son olark tercıhım hakkında senın fıkrını almak ıstedım kolay degıl o kadar parayı vermek:) simdiden tesekkur ederım...

pişman olmiyacağın bi plazma tercih etmişsin :) şimdiden hayırlı olsun .
  • quote:

Orjinalden alıntı: 486 DX2

Ben bu bahsettiğim Televizyonu 2 ay önce 2600 YTL'ye aldım, yanında dvar askı aparatıverdiler ve montaj da dahil oldu fiyata.

Genel olarak gayet memnunum, TV yayınlarında ki görüntü kalitesi yayınlardn dolayı pek tatmin edici değil ama DVD izlediğimde görüntü çok tatmin edici.

Aklıma takılan soru şu, Yine Philips ses sistemi var bende ve norbal Scart ile bağladım TV'ye, altın uçlu scartdan bahsediliyor bu bir fark yaratırmı ?
    HDMI bağlantılı bir Divx player yada ses sistemi kullansam şu an kullandığım Scart bağlantılı olana göre nasıl fark yaratır ?

ya inanılmaz bi fark var hdmı ile sart arasına bu normal dvd de bile fark ediyor parazitlenme az ve geçişler daha hızlı oluyor hdmı ile bende hdmı li bi sistem dene .

• quote:

Orjinalden alıntı: tahaak

philips 32PF9731D/10 lcd televizyon almayı düşünüyorum. sizlerden ricam bu televizyon hakkındaki yorumlarınız. bir de farklı sitelerde farklı fiyatlar var... bunu neyle açıklarsınız. teşekkür ederim

http://www.istanbulbilisim.com.tr/PHILIPS-_32PF9731D-LCD-TV,2168.html bu sitede fiyatı 3.500,53 YTL

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8153 bu sitede 5,499.00 YTL

https://www.hepsiniburdanal.com/pinfo.asp?pid=1240&cat=154&cidi=154,152,120&cid=154 bu sitede 3.898,25 YTL

fiyatlar çok çelişkili bu televizyon gerçek fiyatını bilen varmı

Felaket bi makine bu parayı veririm diosan al git memnun kal :)

• quote:

Orjinalden alıntı: tepe

arkadaşlar vestelin pixalence modelleri hakkında bilgisi olan ya da kullannalar var mı?Tavsiye edilebilir ve kullanılabilir mi?Teşekkürler....

hiç birşey fark etmiyor görüntü işlemcisi turk markası yapmış yada yaptırmış şimdi yerli malı die oooww turkler yaptı :) keşke turkler yapsa :s baskalarına yaptırıyoruz hala aslında dunyanın en iyi muhendisleri bizdede var ama işlerine gelmiyenler engel oluyor turkiyenin gelismesine :( vestel kendi uretemini yapmadığı surece tavsiye edemiyeceğim bi marka .
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaP

Sony KDL-26S2000 LCD Televizyon (66 Ekran) ??

Güzel fiyatı 1499 civarı ise al yada daha ucuzu piyasada o fiyatlara satılıyor.
  • İlgine teşekkür ederim Fear.Kolay gelsin...
  • Fear,

37pfl5322 ve 42pfl5322 arasında kararsız kaldım ekran boyutu sorun değil ama, ekran çözünürlükleri arasında farklar var 42 (1080i - 1080p) pek bilmediğim birşey ama 42 mi alsam acaba ?

Birde genelde sorulmayan bir soru, bu tip tvlerde geniş ekran olması bazen göze hoş olmayan görüntüler oluşturabiliyor örneğin; insanların kısa boylu gözükmesi :) alacağım bu modellerde aynı sorun oluşurmu acaba ?

Merak ettiğiniz Lcd ve plazma tv modellerini yazın yardımcı olim:)

Edit: Resim ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snnates -- 7 Eylül 2007; 11:22:06 >
  • Selam Fear,
    Bütün yazılarını okudum. Öncelikle bu kadar yardımcı olduğun için teşekkürler. Benim de ufak bir tavsiyeye ihtiyacım var. Eylül sonu gibi evde uydu yayınlı TV ve DVD izlemek için LCD alıcam. Niyetim 37" ya da 40" ve bu konuda f/p açısından en iyi ürün hangisi. Philip, LG veya Samsung almayı düşünüyorum. Bütçem 2500 YTL civarı. Kendine alacak olsaydın ne alırdın?
  • 1650 ytl 12 taksit Siemens FL542V8

sizce nasıl bir tv hd yayın alacagım bir kaynagım yok yani çözünürlük dışında olumsuz bir yanı varmı?
    teşşekürler.

Ekran Boyutu : 42" (106 cm), Plazma Monitör
    16:9 Görüntü formatı
    852 x 480 WVGA çözünürlük
    1.500 cd/m2 parlaklık
    10.000:1 kontrast oranı
    30.000 saat PDP kullanım ömrü
    16.7 milyon renk
    160° ’nin üzerinde Dikey ve Yatay görüş açısı
    Luma Peaking
    Luma Contrast Enhancer
    Color Transition Improvement (CTI)
    Digital Comb Filter
    Digital Noise Reduction
    8 Bit Geliştirilmiş Resim İşleme
    Resim format seçimi
    PIP (Resim İçinde Resim)
    PAT ( Resim ve Resim)
    Sleep timer: Zaman ayarlı otomatik kapanma
    Kilit Fonksiyonu
    2 x 8W stereo ses çıkış gücü
    A2 STEREO
    Otomatik ses kontrolü
    5 bant grafik ekolayzer
    Ses Efektleri (3D Surr. / Music / Movie)
    Maksimum Güç Tüketimi: 330W
    Bekleme’de Güç Tüketimi: <2,5W
    Boyutlar (gxdxy), mm : 1036x131x728 (ayaksız), 1036x256x750 (ayaklı)
    Çalışma gerilimi:120-220 VAC (50/60 Hz)
    Skart (RGB, CVBS Giriş-Çıkış, Audio Sol-Sağ)
    Skart (CVBS Giriş-Çıkış,S-Video giriş, Audio Sol-Sağ)
    Video CVBS giriş, Audio Sol-Sağ giriş (cinch)
    Video CVBS çıkış, Audio Sol-Sağ çıkış (cinch)
    S-Video giriş, Audio Sol-Sağ giriş (cinch)
    VGA Analog PC Girişi (Bilgisayar bağlanabilme özelliği)
    DVI-D giriş (Dijital PC kullanımı için)
    PC Ses girişi (cinch)
    Masa üstü ayağı
    Opsiyonel duvar askı aparatı (FZ 342 G7)
    Opsiyonel kioks tipi özel tasarım stand (FZ 442 G)
    Çok fonksiyonlu uzaktan kumanda
    Kullanım Kitapçığı
    Tuner dahil değildir

• SAMSUNG LE32S81B 32'' HD READY LCD TELEVİZYON 7000/1 kont modeline yoğunlaşmış durumdayım.

peşin fiyat olarak 1650 ytl istiyorlar.

Bütçe olarak 1500 lü bir fiyat belirledim.

bu tv ve önerilerinizle ilgili yorum yapabilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: snnates

Birde genelde sorulmayan bir soru, bu tip tvlerde geniş ekran olması bazen göze hoş olmayan görüntüler oluşturabiliyor örneğin; insanların kısa boylu gözükmesi :) alacağım bu modellerde aynı sorun oluşurmu acaba ?

widescreen 16:9 formatındaki tüm geniş ekranlarda mutlaka olur.. bunu önlemenin yolu da zoom seçeneği ile ekranın üst ve alt kısımlarını hafif kırptırarak izlemektir..
  • Sevgili Fear,

;Philipsin iki modelini karşılaştırabilirmisin.
    1.) 37PFL 5322 -----2765YTL
    2.) 37PFL 7332 -----3160YTL

Birde Toshiba 37EL67Z modeli var full hd'miş. Tercih edilebilirmi acaba?
  • Arkadaşım 42PFL7662D 3200 YTL'ye bayiden alınabiliyor, göz gezdir derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim35

SAMSUNG LE32S81B 32'' HD READY LCD TELEVİZYON 7000/1 kont modeline yoğunlaşmış durumdayım.

peşin fiyat olarak 1650 ytl istiyorlar.

Bütçe olarak 1500 lü bir fiyat belirledim.

bu tv ve önerilerinizle ilgili yorum yapabilirmisiniz

arkadasım o fiatı nerden aldın merak ettim.Benim de almayı dusundugum modellerden birisi ve en ucuz da istanbulbilişim de rastladım onlar da pesin için bile 1730 ytl civarı fiat isteniyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigitboylu

Sevgili Fear,

;Philipsin iki modelini karşılaştırabilirmisin.
    1.) 37PFL 5322 -----2765YTL
    2.) 37PFL 7332 -----3160YTL

Birde Toshiba 37EL67Z modeli var full hd'miş. Tercih edilebilirmi acaba?

Bu sorun için fear dan önce ben de bir cvp vereyim.iki modeli de yanyana cok defa inceleme fırsatım oldu.Tabi detaylı test etmedim yani tv lere dokunmadım sadece izledim.Dvd baglıyken 7332 modeli gercekten cok fark yaratıyor.5322 modeli diger standart giris seviyesi lcd lerden hiç farkı yok gibi geldi gözüme ama 7332 hakıkaten bunlardan bır gomlek ustte cok dogal gercekci goruntusu vardı..Ki bunu da 5322 den farklı olarak kullandıgı pixelplus 2 e borclu tamamen.Özetle bu gune kdr gördüğüm lcd ler içinde sanırım en hosuma gideniydi...

• Selam arkadaşlar ekim-kasım gibi evdeki 72 vestel tüplü tvyi değiştirmek istiyorum.Renk ve ses ayarları bozulmaya başladı.Devamlı gıcırtı yapıyor.Kafamda 4 tane model var.Hangisini alacağıma kararsız kaldım.Fiyat aralığı mümkünse 1900 aşmasın.Ayrıca görüntü olarak kaliteli birşey istiyorum.Çünkü çok görüntü konusunda çoktitizim.Digitürk ve dvix-dvd çok izliyorum.Bu konuda beni tatmin edecek bir model istiyorum.Özellikler renkler parlak ve canlı olsun istiyorum.Son teknoloji olsun.

81 ekran lcdler bunlar bunlardan lg ağır basıyor.Fiyatıda 1900 idi.

PHILIPS 32PFL5322/10 32" LCD
    SAMSUNG LE32R81B 32'' HD READY LCD
    LG 32LC41 HD READY 32'
    '

" SEG 106 PLAZMA TV"
    Bide bu plazmayı düşünüyorum.Migros'da 1830 Kipa'da 1574 aslında bu plazmayı almak daha mantıklı geliyor.Ama kararsızım.Bide seg hoparleri yok.Devamlı yanında hoparlör bunlunduracaksın.Şimdiden tşkler.

• Fear arkadaş, ben bir süredir LG 32LC52 modelini çok beeniorm, hem özellik hem de tasarım açısından çok ii bi modele benzio, sence bu tv mantıklı bi seçimmi yoksa başka markalarda daha ii alternatifler war mı önerebilicein?
  • halen cevap bekliyorum. saygılar
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.