Önümüzdeki günlerde ve aylarda birçok devam filmi vizyona girecek...Sizi en çok heyecanlandıranı hangisi...Bunlardan birkaçı...
X-MEN 3 SCARY MOVIE 4 (iğrenç bi seridir kanımca) SHREK 3 SPIDER MAN 3 PIRATES OF CARIBBEAN 2 SUPERMAN RETURNS DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU RESIDENT EVIL : EXTINCTION SIN CITY 2 INDIANA JONES 4 ROCKY 6 HARRY POTTER ... THE BOURNE ULTIMATUM DIE HARD 4
schu üc film cok merkla beklijom
spiderman 3 X-Men 3 RESIDENT EVIL : EXTINCTION
Öncelikle Saw 3
Sonra X-men 3,Spiderman 3
Ben sadece 3.sü çekilenleri bekliyorum.
oncelikle karayip 2 ile spiderman 3 sonra da rocky 6 scary movie4 ve listede yok ama jurassic park 4
quote:
Orjinalden alıntı: radioheadist
SCARY MOVIE 4 (iğrenç bi seridir kanımca) SPIDER MAN 3 PIRATES OF CARIBBEAN 2 DÜNYAYI KURTARAN ADAMIN OĞLU SIN CITY 2 ROCKY 6
işte bunları bekliyom ama genelde merakla değill bi tek spider man i merakla bekliyomm bide saw3 tabeee
indiana jones 4 shrek fionaya hasta olmuştum ben tabiiki güzel haline
Öncelike Ice Age3
Sonrasında hiçbirzaman çekilmeyecek olsa da bir daha Esaretin Bedeli :(
gerçekten esratin bedeli güzeldi ama devmı imkansız gibi
ama StarwarS çekilebilir ve çekilmeli konu sıkıntısı çekeceklerini hiç sanmıyorum
SCAR FACE
SAW3 TESTERE SON DURAK 3
quote:
Orjinalden alıntı: marduk
gerçekten esratin bedeli güzeldi ama devmı imkansız gibi
ama StarwarS çekilebilir ve çekilmeli konu sıkıntısı çekeceklerini hiç sanmıyorum
ne yazık ki gibi bile fazla bir romandan uyarlanmıştı(stephen king) ve bitti. Devamının çekilmesi gibi bir imkan yok Çünkü hapishane hayatlarıda bitti :(
resident evil ilgi çekici olabilir.ötekileri merakla beklediğim söylenemez.
saw.3,,,,,,,,,,indiana jones4,,shrek3
The Fast And The Furious Tokyo Drift
bi de The Godfather Returns falan çekilse,
Başrolde Andy Garcia ile mesela Tom Hanks felan olsa...
Hikayenin bi kısmı da Türkiye'de falan geçse...
Ne güzel olurdu değil mi?
x-man superman(cok cok merak ediyorum)
Ben dünyayı kurtaran adamın oğlunu merak ediyorum yaw