|
Merakla beklenen AMD Ryzen 9000X3D işlemciler için tarih verildi
-
-
Şu an hem yurt dışında, hem Türkiye'de düz 9000 serisi oyun performansı tırt çıktığı ve İntelin 13 14 serisindeki işlemciler patladığı için 7800x3d ye bildiğiniz bir akın var ve usa da 300 dolarlara kadar düşmüş işlemci şu an 500$ civarında. Türkiye'de ise daha da kötü.
12 bin tl den şu an 18 lere kadar çıktı bir kaç günde ve beni elimdeki 5800x3d yi sattığım için pişman etti
-
Sanirim en uygun yine Ingiltere'de su anda 349 GBP'den satiliyor amazon'da. Yakinda fiyatlar normale doner. Firsatcilar bos durmuyor nede olsa :)
-
hocam işlemci discounted statüsüne düşmüş şimdi gördüm. geri dönmesi zor
-
5800x3d nin fiyatı da çok uçtu. 5700x3d düşüşe geçti ilginç şekilde. Keşke yenisini aldıktan sonra satsaydınız..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
AMD'nin düz 9000 serisi işlemcileri gerçekten de çok kötü çıktı. İlk defa Ryzen işlemcilerde nesiller arsı fark bu kadar düşük. Aynı İntel 6. ve 7. nesil arasındaki fark gibi. Keşke en baştan tüm 9000 serisi 3D olarak gelseydi.
-
AMD'nin hızlı hareket edip X3D için fazla beklememesi güzel bir gelişme, bir sonraki nesil'de Normal ve X3D diye bir ayrım yapamayacaklarını düşünüyorum. ADM'nin ve INTEL'in dansöz misali hareketleri rekabetin zayıflamasından. çıksın bakalım X3D'de performans farkı ne kadar, tam olarak hangi uygulamalarda ayrışıyorlar. tabi fiyatlarda önemli. :))
-
13 bin TL civarındayken acaba alıp birkaç ay içerisinde yeni anakartla 7800X3D mi kullansam diyordum, şimdi baktım 16 bin TL'yi geçmiş
Belliydi böyle olacağı, tek umudum arz-talep kısmında 9000X3D işlemcilerin yeterlilik göstermesi olacaktır.
-
9000 serisi islemciler neredeyse hic satmadıgı icin AMD X3D islemcileri erkenden cıkartıyor. Cok guzel Core Ultra 200 ve 9000X3D kapısması izleyecegiz 2025'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müştemilat Bey -- 27 Eylül 2024; 15:40:50 >
-
Lunar Lake mimarisinden yapacakları işlemciler 9000X3D 'nin asıl rakibi olacak, 9000 serisinin satışlarının ne kadar olduğunu bilmiyorum fakat bu kazık anakart fiyatlarıyla tabiki düşük olur. AMD kitlesi intel gibi değil en azından henüz o kitle AMD'de değil gibi görünüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X