Şimdi Ara

Merakla beklenen PlayStation 5 Pro Türkiye fiyatı ortaya çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
6.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1900 tl migros dan ps4 pro almistim zamaninda. Geldigimiz nokta ortada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • playstation ülkenin ekonomik durumlarından dolayı mantıklı olmaktan çok çok uzakta bir dönem bilgisayar parçaları çok pahalı ve oyunlardaki optimizasyonlar yetersizdi şuan öyle bir sorun yok yurtdışı fiyatları arttığı söylensede yurtta hala hatırı sayılır bir fiyatla oem pc toplanıyor ve iş görüyor ama ps alanları eleştirmem çünkü onlar sayesinde sony stüdyoları oyunlar tarafında çok iyi işler çıkartıyor ve sonuç olarak hepiniz iyiki varsınız :) böyle devam

• Bu fiyata oyun PCsi almak daha mantıklı; şaka gibi.

• 3-5 daha ekler güzel masaüstü pc toplarsın. Multiplayer hariç oyunları torrentten indir keyfine bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 30 Ekim 2024; 20:19:01 >
  • Playstationdan çöp alınmaz çöp. Ne oyun fiyatları normal ne konsol fiyatları.

Yallah dubaiye.

• Türkiye'nin ve dünyanın her noktasına bilgisayar toplayıp, teslim eden bir tanıdığım var. (Uzaklık rekoru Avustralya idi.)
    TL - $ - € - Kripto para (BTC-ETH-DOGE Coin vb.) ile ödeme yapabiliyorsunuz. Kripto para ödemelerinde yüzde 10 vade farkı ekleniyor. Nakit 50.000 TL karşılığı 27" monitör dahil, 2 adet Logitech GamePad ile bir sistem toplarlar. Oynatmadığı oyun olursa geri alma garantisi de veriyorlar. Ciddi alıcılar bana yazarsa telefon paylaşırım.
    İşbirliği diye de yazayım. (Komisyon falan almıyorum. Tamamen amme hizmeti)

• Gerçekten Yuh Olsun, Yuhhhhhhh

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilkom kafayı yemiş, bu fiyata konsol mu olur ne koydular içine 4070 ekran kartı mı var içinde. Yurt dışı fiyatı 24 bin olan konsol nasıl fiyata satılır. Yuh

• ps5 20 bin değil mi

bu niye 50 bin ? giyilebilir teknoloji falan mı kullanıyor

• Yok öyle grafiksel olarak iyileştirilmiş, RT ve yüksek FPS’li TLOU 2 remasterı tek başına oynamak. Bir konsol da Recep’e alacaksın Recep de oynayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 30 Ekim 2024; 22:11:9 >
  • Direkt yurt dışı...

• Sanırım series x 'den başka uzun bir süre konsol alamayacağım.
    50 bin nedir arkadaş ya .
    Düşse ne düşecek Max 5 bin cadılar Bayramı indirimi gelir , yılbaşından sonra da 60 bin olur.
    Yeni jenerasyon konsollar ise kapıyı 100 binden açar.

• 50.000 TL’ ye Miami gıdiş/dönüş uçak bileti + 5 gece havuzlu otelde konaklama aldım, artan 14.000 TL’ yi yeme/içmeye harcadım…

• Dr.Perga D kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatın vergiyle alakası yok normal Ps5 te yurtdışıyla pek fark yok, bu fiyat tamamen ithalatçının ahlaksızlığı, önce zenginlere çakalım sonra diğerleri alır kafası.

• Avrupa fiyati 800 Euro 29.779tl
    Avrupadan fakir Türkiye'de 49999
    Kim belirliyorsa fiyatı kafası güzelmiş güle güle kullansın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 de linea alınan paralar
    Nereden nereye

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Hakikaten öyle
    Bavul ticareti olmasa spotcular yurt disindan mal getirenler kacakcilar vs olmasa vergiler yuzde 100 olur bu ülkede

• zaten tuzu kuru iyi kazanana hitab ediyor bu aletler bu ülkede artık ülkedeki gelir adaletsizliğinden satışları filanda hiç düşük değil .

500 tl lik dubai çikolatasında bile sıra fizana kadar.

tüketim hastası geliri iyi kesimle ekonomi düzeltmeye çalışıyorlar şu an vergiler onlar fahiş robin hood modu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Ekim 2024; 23:19:12 >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt

Baba 37 bin TL kaç defa 4070 sistem oldu hatta 33 bir ara düştü

Monitör vs ekle 50 bin TL temiz

Ha sadece kasa 4070 ti alırım zorlar ama alırım

AMD tarafı 7900gre alırım vs

Yani Tr de bile yapılır, onu geçtim birde anakart SSD PSu harici bileşenleri ikinci el al daha rahat toplarsın

• vatanda 50k kadıköyde 40k yani:D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.