Merakla beklenen PlayStation 5 Pro Türkiye fiyatı ortaya çıktı (8. sayfa)
-
-
routerı burnunun önüne ne koydun pek sağlıklı değil başını ağrıtır ben gece bile kapatıyorum yatarken daha çabuk üstüsüz dalıyorum.
-
PC oyun için kullanışlı değil tamamen işkence... korsancı tayfadansan o nedenle PS düşmanı olman normal...
-
hayal kuruyorsun ama olay ounların konsolda daha kullanışlı olması olunca PC pişman eder...
-
küveytte o civara satılıyor... alacaksan oradan al... :P
-
Kuveyte nasil gidim hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne hayal kuracam. Alt tarafı bir hdmi kabloya bakar. glasscoin listelendimi bu nick nerden geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 2 Kasım 2024; 13:38:36 > -
Çok güzel olmuş. Monitörü sat büyük bir tv al duvara monte et. ps5 ide sat gitsin.
-
Hayır korsan oyun kullanmıyorum. Steam, Epic store, Gog gibi platformlardan oyun satın alıyorum direkt. Ben zevkime bakıyorum tamamen. Sen mantıklı sebebini bile açıklamadın pc oyunları neden kullanışlı değil acaba yazar mısın ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 2 Kasım 2024; 14:4:9 > -
Sistemi de yazar mısın? 52'ye neler dahil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gürcistana günübirlik gidilip alınsa daha iyi biz vergi ödüyoruz sadece
Slim Disc Version 1TB 20 bin tl
https://gamezone.ge/consoles/playstation-5/playstation-5-disc-version-slim-1tb-ps5-slim/
-
Adam kafa bulmuş gitmiş bizle.
-
Gainward 4070 Ti Süper
MSI B760M GAMING PLUS WIFI DDR5
Intel Core i5-12600KF 3.70GHz 10 Çekirdek
Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek) (72407)
Kingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk (59328)
GamePower Savagis 750W 80+ Bronze ATX 4*ARGB Fan Temperli Cam Hub Siyah Gaming Kasa (61368)
Xigmatek EN46478 WINDPOWER 964 RGB Siyah 90MM RGB Led Fanlı LGA1700/AM5 Uyumlu İşlemci Soğutucu (74507)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 2 Kasım 2024; 18:57:19 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
amazonda 18,499 6 taksit satılıyor niye ordan alsınlar
-
yaşa reiz vur kırbacı
-
fiyata bak lan. 50.000 e oyun konsolumu alınır? Şaka mı bu? Başka milletlerin 300 500 dolara aldığı, teknoloji marketlerinde müşteri çıkarken kolunun altına 1 tane atsın diye kasanın yanına koli koli yığdıkları, ultra değersiz cihazlar oyun konsolları. Türkiye fiyatı saçmalıktan başka bir şey değil. Sözün bittiği yer.
Almayın aldırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 3 Kasım 2024; 0:50:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyata gerçekten çok sağlam masa üstü kurulur. Ben evlendikten sonra bi kendimi bi odaya kapatıp saatlerce oynamayı can sıkıcı bulduğum için sistemi satıp konsola geçtim. En azından salonda eşimi de görerek arada oynuyorum.
Fakat böyle düşünmeyenler icin PC sistemi kurmak 50 bin lira vermekten çok daha iyidir. Mis gibi sistem kurulur o paraya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Resmi fiyattan Pro almayın piyasa araştırmasına baktım 4070ti / super 4080 super hazır sistemler satılıyor
konsolun ederi en fazla 30-33k millete para kazandırmayın
-
abartma kuveytte 30000TL atında... TÜRKİYE'de PS5 Pro alınması mantıklı değil...
-
kripto paralara düşman olanlar çok olunca seçtim... olay tvden değil kontrolcülerden kaynaklı işletim sistemide oyun için fiyasko...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X