Şimdi Ara

Merakla beklenen PlayStation 5 Pro Türkiye fiyatı ortaya çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
3
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsollar telefonlar vs neden çok pahalı diye soruyor insanlar ama aynı insanlar cengiz inşaat a devlet 13 milyar dolar lık madeni neden bedavaya verdi diye sormuyor. Ya da holdinglerin vergileri neden hep siliniyor demiyor. Ya da 1 liraya yapılacak yol ihalesi neden 10 liraya gidiyor demiyor. İşte o aradaki farkı devlet senden vergi almak suretiyle...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz

• GTA 6 için alacağım, oyun sunulsun ve üzerinden bir 5-6 ay falan geçsin bakalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o fiyata anca vitrin ürünü olur yıllardır aynı mekanda olan spotcular var onlar garantili satıyor oradan uygun alırız

• TheLuBu kullanıcısına yanıt

Hepinizin atladığı hesaba katmadığı bir vergi var, vergisiz alış ve satış fiyatı farkının yani kârın 4 te 1 i gelir vergisi ya da şirketse kurumlar vergisi olarak devlete gider.Yani basit bir matematikle.

ÖTV ve gümrüğünü ödedi diyelim,diğer masrafları geçtim,kira,tedarik,nakliye,gümrükçü ,kargo vsvs boldan hesap

36 birim girişi KDV li,düş KDV sini 30birim

60 birim Satışta çıkışı KDV li düş KDV sini 50 birim

devlet gel bakayım buraya 20 birim kâr ettin 5 birimi benim diyor.

yani siz zannediyorsunuz ki 30 a almış 60a satmış 30 kar etmiş

adamın karı 14 birimsese devlete 16 gidiyor,gümrük vergisi ÖTV vs varsa 25 i devlete gider rahat.

• Nankörlük etmeyin. Boomerlar hep nostaljik nostaljik konuşurken atari salonlarından bahsederler ama artık herkesin evinde oyun konsolu var kimse internet cafeye gitmek zorunda değil.

• Ortalamanın üstünde güzel sistem kurulur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konsolun olayı zaten cihazı uygun fiyattan satıp asıl parayı oyundan kazanmak.(tı) İyice donanım şovuna dönüştürdüler olayı pc mi bu?

• Avrupa ve ABD de yaşayan insanların bu rakama üst sınıf araba aldığı yerde bizde oyun konsolu alıyorsun. 50 bin nedir ya yuh

• Bu paraya konsol falan alınmaz.Yukardakilerde demiş sistem topla daha iyi.Konsolun exculise oyunlar hariç artısı yok.

Exculise oyunlarda bana göre boş.Benim tek beklediğim oyun gta 6..Gta 3 den başlamıştım 4 yaşındayken oynamaya gtayı.Gta 6 için alınır ama eğer pc ye çıkmayacaksa ;)

• 50bine suan her seyi high/ultrada kaldiran kasa toplarsin 2k monitor cekersin kafa mis. Hem bunu alcan hem de oyunlara 3k kusur para vericen, ne regional pricing var ne de gercek kurdan aliyor. Steamde 60$ oyun ps5 de tl ye cevirilmis oyunlardan daha ucuza geliyor

• aç ve sefil Türkiyede bir pc ye 50.000 tl+ veren dolu forumda ilginç kim bilir aç olmasanız neler olacak. 

kendini kurtaran için kriz mriz yok ülkede çoğunluk keyfinde bir cacıktan geri kaldığıda yok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Kasım 2024; 12:26:25 >
  • Bu fiyata konsol alacağınıza miss gibi 4070'li sistem toplarsınız valla. 2k Monitör alırsınız pro ya beş bin takar işlev olarak. Ayrıca storeda oyunlar pahalı, en azından steam ve epicte oyunlar yine orta segment....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 2 Kasım 2024; 11:51:54 >
  • derlemeler kullanıcısına yanıt

Kasayı Tv ye bağlayıp konsola da dönüştürülebilir.

• derlemeler kullanıcısına yanıt
    + gamepass
    + Geriye uyumluluk
    + Strateji oyunları
    + Her türlü pc işlevi
    +Ücretsiz online
    +Torrent

Şu ps5 pro denen nane en fazla 35 falan eder ki 4070li bir kasadan ucuz olsun yoksa gider 4070 alirim omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuna para verende nebleyim.

Sonymize sahip çıkalım gençler, fiyat harika, herkes evine 5 tane almalı.

• Bütün PC ci tayfa dolmuş. Konsol işi keyif işi, PC ile bir değil.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Hocam hiç alakası yok, konsolda vardı ( PS5) sattım çünkü playstationa gelen oyunlar artık bilgisayara'da geliyor. Rahatlık olarak zaten Xbox gamepad vb bir çok gamepad var. Rahat bir sandalye ile idael oyun keyfi yaşıyorsunuz valla. Üstelik ps5 deki oyunların aynısını pc'de oynadım, grafikler çok daha iyi ve verimliydi. Ayrıca Playstation storeda oyunlar inanılmaz pahalı. Fiyat ve uyumluluk açısından bir pc almak şuan en iyi seçenek zaten. Bu arada El tutuşu ve hafiflik olarak XBox kolu dualsenseden daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 2 Kasım 2024; 12:17:15 >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt

seninde siler sen 100.000 ce kişiye istihdam sağla koca koca fabriklar gökdelenler dik ülkede top 10 a gir seninde silsin elon musk ta vergi ödemiyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.