Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de akademisyenim genelde ders notları hazırlamak ve pdf/makalelerde kalemle not almak için kullanıyorum. Normalde apple ekosistemindeyim lakin tabletde samsung'un type c çıkışlı olması nedeniyle tüm type c dönüştürücülerimi kullanabiliyorum.
    Sunumlarda derslerde direk projeksiyona bağlıyor ve çok verimli bir şekilde çalışabiliyorum. Dex modu inanılmaz faydalı ve hatta biz tab s4'e Linux dağıtımlarından Ubuntu'yu kurmuştuk lakin samsung o projeden desteğini çekti. büyük ihtimal kendi DeX uygulamasının önüne geçmesinden korktu çünkü ubuntu çok verimli çalışıyordu.

kılıf olarak çok güvenlikli bir şey arıyorsanız;
    Teleplus - Samsung Galaxy Tab S6 10.5 T860 Kılıf 360 Sert Tank Silikon modeline bakabilirsiniz.

ya da daha ekonomik book cover kılıf arıyorsanız ekran koruyucu ile birlikte n11.com'da 100 tl'ye şu kılıf var.
    n11.com linki

• Eyvallah pisinoza Hocam ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h2001 -- 28 Aralık 2019; 14:54:53 >
  • N11 vb. mağazalarda satılan kılıfların hiçbirinde kalemi koruyan bir bölüm yok bildiğim kadarıyla. Çok kılıf araştırdım ve Samsung Türkiye'nin henüz sitesine koyduğu ama fahiş bir şekilde klavyeli kılıf ile aynı fiyatı belirlediği orijinal mıknatıslı kılıfı amazon.de'den aldım. Tableti istediğin an rahatça yerinden çıkarma imkanı var, çok şık ve incecik. Muadil olarak amazon.com'da Ztotop diye bir kılıf var, işlev olarak hemen hemen aynı ve diğer mıknatıslı kılıfların aksine, kalemin ekrandaki çalışmasına çeşitli noktalarda engel olmuyor. Onun mıknatıs özelliği biraz zayıf diyorlar. Her ikisi de 80-100 TL.lik kılıflara göre fiyatı yüksek ürünler ama bence değiyor. Tablete uyumlu renkleri mevcut.

İlgilenen olursa linkleri:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Çanta bu hocam:
    https://www.amazon.com/gp/aw/d/B07SV39BTN?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title
    merhaba hocam ,
    kılıf hangisini aldınız hala kullanıyor musunuz
    bu aciklamada tab s6 uyumlu model içinde gorunmuyor
  • reseb kullanıcısına yanıt
    Hocam isterseniz size 100 tl ye vereyim ben tableti sattım.Fazla kullanılmadı.

• pisinoza P kullanıcısına yanıt
    Linkteki ürünü satın aldım geçenlerde, ekran koruyucu gelmiyor yanında. Ekran koruyuculu fiyatı 140 lira mı neydi, bilginiz olsun :)

• Selam ben birkaç gün önce aldım . Amacım ekranı ikiye bölerek not almak ,normalde büyük boy iPad Pro kullanıyorum ama çok büyük geliyor bu sebepten s6 ya geçmek istedim fakat Samsung s6 da mağazada ne yazikki iOS daki not alma programları yok (GoodNotes,Notability vs) bu çok büyük eksiklik. Kalem ise (tamam ücretsiz) iPad in kalemine göre küçük ve biraz daha kullanışsız

Bence ders,not alma gibi işlem yapacasanız iPad Pro daha doğru bir tercih olur. İş amaçlı kasa Notlar vs yapacaksanız ve note serisi bir telefonunuz varsa tab s6 yı tercih etmeniz daha iyi olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ipad kullanmadım karşılaştırma yorumu yapmam mümkün değil belki ama android sisteminde google keep gibi farklı ve kullanışlı not alma seçenekleri mevcut. samsungun kendi snot uygulamaları da gayet başarılı. sizin yorumunz: samsungtan ipad a geçen kullanıcının ıpad ta snot uygulaması yok. bu sebepten öğrenciler tab s6 alsın demekle eş değer olmuş.

kendi adıma samsung fanı ipad düşmanı değilim ama keşke ben öğrenci iken böyle bir cihazım olsaydı diye akılmdan geçirmiyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recooz -- 8 Ocak 2020; 16:42:56 >
  • tab s6 kullandim 10 gun sattip s5e kullndim. 2 hafta sonra iade edip ipad pro 2 gectim

ilerde ikilemde kalanlar olursa cevap kiyas yazarim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz nedir iki sistem arasında kaldım ben de ...

• labraxx kullanıcısına yanıt
    Uzun yazılar yazıyorsanız, şu linkteki kalemi beğenirsiniz. Bildiğimiz kurşun kalem formunda.

Tab S6 ile not almak için Inkredible ve Squid uygulamalarını deneyebilirsiniz. Özellikle ilkini çok övüyorlar.

• Şuan klavyeli kılıf ile beraber 4150 civarına geliyor kullananlar memnun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

Şuan klavyeli kılıf ile beraber 4150 civarına geliyor kullananlar memnun mu?
    Hangi sitede gördünüz klavye ile bu fiyata? Samsung'un kendi sitesinde klavyeli kılıfla birlikte şu an 4350 TL ye geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: johnnybegoode

Hangi sitede gördünüz klavye ile bu fiyata? Samsung'un kendi sitesinde klavyeli kılıfla birlikte şu an 4350 TL ye geliyor.

Alıntıları Göster
    200tl indirim kodu da var hocam sıcak fırsatlarda bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

200tl indirim kodu da var hocam sıcak fırsatlarda bulabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim

• Merhaba. Tablete ekran koruyucu film arıyorum (tamperli cam değil) kullanan var mı aranızda?
  • selam tab s6 ve note 9 u bırlıkte kullanan varmı, yurt dısında samsung cloud uzerınden baglayarak cıhazlar yan yan ıken tabletten arama ve sms atma ozellıgı var bunu burda kullanabılen var mı telefonu androıd 10 a gecırdım yıne gelmedı belkıde tablette androıd 10 a gecınca olacak. bu arada tab s6 ne zaman resmı tr androıd 10 alacak?
  • nevodien N kullanıcısına yanıt
    Ben S10 ile kullanıyorum ve onda da yok. Bu özellik yurtdışında "Call&Message Continuity" olarak biliniyor. Her iki cihazda da bağlantı ayarlarında bununla ilgili bir seçenek olması gerekiyor. Tablet Nisan gibi güncelleme alacak. O zaman olur mu bilmiyorum ama şu anda yurtdışında kullananlar var ve cihazları bizim gibi Android 9 yüklü.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.