Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onboardx

Ben Tab S6 yı sattım ıpad pro alacağım.Uygulama konusunda ipad daha iyi.
    Bilgisayar windows
    Telefon android
    Tablette ıpad.

Tercih etmek lazım.
    diger konu tab s6 cok iyi bir cihaz o ses sistemine bayildim 10.5 o dolby atmos yok...

ben baska bir firsat yakalrsam tab s6 yada ilerde tab s7 düşünüyorum keszinlikle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Wi-fi model yaklaşık 3800 tl gibi bir fiyata gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

hocam 4.500 sim kartli ipad pro 10.5 512 almistim iade ettim... pro 11 dusunuyorsan baska ama 10.5 alcaksan o fiyata harika bir urun

Alıntıları Göster
    Ipad pro 11 256 wifi düşünüyorum.Su yeni ipadler tanitilmasina az kaldı yeniler çıkarsa şu anda satışta olanlarin fiyati duser.

• forum tab S6 adına olmasına karşın dikkat ediyorum sürekli bir ipad muhabbeti dönüyor duruyor. vakti zamanında iphone4 kullanmış ve ancak 1 hafta dayanabilmiş biri olarak gerçekten merak ediyorum nedir bu ipad in s6 dan daha iyi ve üstün olan özellikleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

11 11 de n11den aldığım s6 nin klavye kılıfı bugün kargoya verildi nihayet.
    Bende hepsiburada comdan almıştım gelip gelmeyeceğini bilmiyordum bugün msj geldi sanırım kılıf geliyor, halbuki samsung sorduğumda yalnızca kendi sitesinden alınan tablet için geçerli denmişti. Çok iyi oldu klavye gelmesi.
    Tableti 2 haftadır NOT almak için kullanıyorum kalem hissi çok iyi normal kağıda yazmaktan daha rahat bence NOT alanlar düşünmeden alabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

forum tab S6 adına olmasına karşın dikkat ediyorum sürekli bir ipad muhabbeti dönüyor duruyor. vakti zamanında iphone4 kullanmış ve ancak 1 hafta dayanabilmiş biri olarak gerçekten merak ediyorum nedir bu ipad in s6 dan daha iyi ve üstün olan özellikleri.
    Uygulama kalitesi ve zenginliği konusunda daha iyi birde ıpad os tablete uyarlanmis oldugu için başarılı.Mesela bir örnek, apple safari internet tarayicisini masaüstü sürümünü koydu ıpad osa.Tablette artık mobil sürümü açmıyor.Samsumgta sürekli masaüstü sürümü seçmek zorundasınız.Android tablet alınmazmış 3 aylık sürede bunu gördüm.Samsung notes uygulaması note teller için yeterli ama tablette çok geri.
    İndirimde ıpad pro yakalayıp alicam.Bende apple sevmem iphone kullanmam mesela ama tablette bir tek rakipsiz oldular.

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    belkide ios a yabancı olduğumdan, belki nereye bakmam gerektiğini bilemediğimden olabilir, tam olarak bilemiyorum ama elektronik mağazalarinda baktığımda dahi ipad pek cazip gelmiyor bana. Android teki özgürlük, dosya yönetimi, paylaşım ve ortak çalışma kolaylığı, dex mode, çoklu pencere çalışma, el yazısını metne çevirme, sesli yazdırma, spen extra fonksiyonları Vb çok daha kullanışlı ve cazip geliyor buna. telefonda da note cU olduğumu belirtmek isterim. şimdilik tab s6 nin tek kusuru ekranı biraz daha büyük olsa daha mı iyi olurmuş diye düşünüyorum

• Valla iPad o 64GB depolama ile baştan kaybediyor bence. Adında Pro ibaresi olan bir cihaz sonuçta, düz model değil ki. 256GB olanı alayım desen, 1 yıldır piyasada olan Wifi bir cihaza 7 bin TL, hem de kalemsiz olarak vermek, ne bileyim çok fazla geliyor bana.

Artı bir husus, öteden beri Android kullanan birisi Ipad tercih ederse hata eder bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 14 Aralık 2019; 8:31:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Valla iPad o 64GB depolama ile baştan kaybediyor bence. Adında Pro ibaresi olan bir cihaz sonuçta, düz model değil ki. 256GB olanı alayım desen, 1 yıldır piyasada olan Wifi bir cihaza 7 bin TL, hem de kalemsiz olarak vermek, ne bileyim çok fazla geliyor bana.

Artı bir husus, öteden beri Android kullanan birisi Ipad tercih ederse hata eder bence.
    Yeni ipadler 1 aya tanıtılacak galiba ondan sonra fiyat indirimi olur.7 bin çok bencede.

• klavye geldikten sonra çok daha kullanışlı bir cihaz haline geldi tab s6. özellkle mouse pad i inanılmaz kullanışlı hale getirmişler. kullanması kesinlikle çok keyifli bir cihaz. özellikle imkanı olan öğrenci arkadaşlar için harika bir yardımcı olacağını düşünüyorum.

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Samsung bu sefer hediye işini 1 ayda halletti anlaşılan, sizin adınıza sevindim. Bir arkadaşım 50 gündür Active 2 saatle verilen powerbank hediyesini bekliyor. Ben klavye hediyeli aldığım Wifi modelini iade ettiğim ve daha sonra LTE modelini başka bir satıcıdan aldığım için klavye kampanyasından faydalanamadım.
  • Cihaz klavyesizde çok iyi cihaz ama klavye cihazı başka bir boyuta taşıyor. cihaz klavye ile beraber yaklaşık 3800 e geldi bana muhtemelen klavye hediyesi olmasa almazdım diye düşünüyorum.

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Evet klavye çok kullanışlı görünüyor. Ben ise bu tür trackpadli klavyeleri öteden beri hiç kullanamadığım için tableti gerektiğinde Logitech K380 klavye ve MX 2S fare ile kullanıyorum. Hatta klavye hediyesi gelince uygun bir fiyata satarım diye bile düşünmüştüm. Ama bu tür bir kullanımda cihaz gerçekten bir laptop gibi oluyor.
  • Merhabalar,çok acil olmasa da tab s6 almaya karar verdim ve yaklaşık bir aydır aklıma geldikçe bakınıyorum,şu ana kadar denk geldiğim en düşük fiyat alışveriş sitesindeki bir satıcıda 4200 liraydı,ve sanıyorum ki samsung'un kendi sitesinden almayınca klavye alamıyoruz ki o da 5000tl. 3800 ya da 4000 liraya nasıl klavye ile birlikte alabiliyoruz acaba?
  • Bu ara öyle bi kampanya yok. 11.11 de n11 kuponları ile o fiyatlarda satıldı.

• Merhabalar. Bu ürünü kampanyalı klavyesi ile alan oldu mu?

Bir kaç gün önce telefon üzerinden siparişi verdim ve 2 gün içerisinde tablet bana ulaştı. Fakat ne faturalarda ne de bana gelen maillerde klavye kılıftan bahsedilmiyor. 45 gün içinde onunda ulaşacağı söylendi. Herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu bu süreç içinde? Klavye kılıf ulaştıysa ortalama kaç günde ulaşıyor elinize?

Teşekkür ederim.

• MetaLzonE M kullanıcısına yanıt
    Ellerinde ki stok durumuna bağlı, klavye ve tableti aynı anda teslim alanlar oldu ,klavyesi 1-2 ay sonra gelenlerde oldu.

Bana tam 1 ay sonra geldi

• saydam330 S kullanıcısına yanıt
    Peki faturanızda veya gelen maillerde kılıftan bahsediyor muydu?

Ben ağustos da almıştım inanın çok hatırlamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.