Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civcivx

Geri döndüm :)

S6'yı geri verip S5e LTE almıştım ama ona 2 gün zor dayandım. S6'dan sonra çekilir çile değilmiş gerçekten. Ortalama kullanıcıyı memnun eder ama beni hiç memnun etmedi. Çok takılıyor. Neyse ki bir arkadaşım çok beğendi. Ay sonu Samsung shop indiriminden 2400'e almıştım, aynı fiyata satayım deyince kaptı tabii

Her neyse, S6 fiyatı düşerse tekrar düşünürüm demiştim. Çünkü cihaz gerçekten güzeldi. Daha önce n11'den alıp ekran sıkıntısı nedeniyle Samsung'a iade ettiğim cihazın iadesi de tam o sırada onaylandı ve hiç beklemediğim şekilde, o siparişteki 11.11 kuponu da iade edilince, ne çıkarsa bahtıma deyip, kupon vb indirimi ile 4350 TL.ye bu sefer mavi renk S6 LTE aldım. Klavye yok tabii.

Ekran daha fena gelir mi acaba diye endişe ediyordum ama eskisinden çok daha iyi çıktı. Varla yok arası bir dalgalanma var ama eskisi gibi lafı edilecek şey değil. Artık noktayı koyuyorum.
    😀 ayni durumdayim s6 bende iade ettim 3 gündur s5e lete kullniyorum aman aman kotu gelmedi tabi kiyaslanmaz ama yine de is gorur s5

onun disinda bende tab s6 iyi bir indirim bulursam donerim hemde klavyemi satmadim o duruyor simdilik :))

tab s6 tek begenmedim sey kalemin tutusu o kalem ipad kalemi gibi olsa. mukkemel derdim

ses konusunda bana iki cihazda ayni geldi sen ne diyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bu arada siparis iptalinde cek geri yukleniyormuydu sasirdim

cok iyi yapmissin mavi renk tab s6 benim en begedim ve ustune lte modeli 4.300 almissin harika bence 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Ses sistemi aynı, fark yok. Ama S5'in ekranı farklı, HDR yok onda.

Kalem beni hiç rahatsız etmiyor doğrusu. Ama kalemle çok işi olup ta beğenmeyenler daha önce bahsettiğim Steadtler kalem düşünebilir, bildiğimiz kurşun kalem formunda.

Çek iadesi tam piyango oldu gerçekten, 24 saatliğine yüklemişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 5 Aralık 2019; 23:39:52 >
  • quote:

Ses sistemi aynı, fark yok. Ama S5'in ekranı farklı, HDR yok onda.

Kalem beni hiç rahatsız etmiyor doğrusu. Ama kalemle çok işi olup ta beğenmeyenler daha önce bahsettiğim Steadtler kalem düşünebilir, bildiğimiz kurşun kalem formunda.

Çek iadesi tam piyango oldu gerçekten, 24 saatliğine yüklemişlerdi.
    oyle bir cek gorursen duyarsan haber et dusunmem bende blue s6 alirim lte...

duz modeli neden dusunmedin hep 3700 lere alirmisin

• catik kullanıcısına yanıt
    Wifi model 3800.e geliyordu ama zaten iade ettiğimi 3950.ye, hem de klavye hediyeli alıp iade etmişken, mantıklı gelmedi. Bir de, psikolojik olarak LTE modelin ekranı daha iyi olabilir diye kendi kendime empoze ettim

Samsung kendi mağazasında dönem dönem çekler veriyor. Genelde 5000/1000 TL çek oluyor. Öyle bir durumda LTE şu anki Samsung fiyatiyla 4500.e alınabilir.

• quote:

Wifi model 3800.e geliyordu ama zaten iade ettiğimi 3950.ye, hem de klavye hediyeli alıp iade etmişken, mantıklı gelmedi. Bir de, psikolojik olarak LTE modelin ekranı daha iyi olabilir diye kendi kendime empoze ettim

Samsung kendi mağazasında dönem dönem çekler veriyor. Genelde 5000/1000 TL çek oluyor. Öyle bir durumda LTE şu anki Samsung fiyatiyla 4500.e alınabilir.
    zaten bende lte bekliyorum bende olsam lte alirdim ki alicam insallah

o 1000 cek olayi geliyor ama lte stokda hic olmadi ... nedense lte kampanyaya sokmuyorlar

bence bu tab s6 harikada tab s7 ile samsung belki cidden ipad rakip duruma gelebilir

• Klavyeli kılıf kampanyası davam ediyor.

• Wi-Fi çekim gücünde sıkıntı yaşayan var mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafa -- 7 Aralık 2019; 8:39:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafafa

Wi-Fi çekim gücünde sıkıntı yaşayan var mı acaba.
    Bazen arka odadan salondaki modemden sinyal alamadığı oluyor.Ama bunun dışında bir sorun göremedim hocam.
  • onboardx O kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorunla karşılaştım, o yüzden sormak istedim. Sanırım diğer cihazlara göre alıcısı biraz zayıf. Kamera nın olduğu köşede sanırım alıcı ve oraya elinizi koyarsanız internet hızı etkileniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafafa

Bende aynı sorunla karşılaştım, o yüzden sormak istedim. Sanırım diğer cihazlara göre alıcısı biraz zayıf. Kamera nın olduğu köşede sanırım alıcı ve oraya elinizi koyarsanız internet hızı etkileniyor.
    Evet hocam belki güncelleme ile düzelir.
  • Ben de tab s6 da kalem ile yazarken garip bir hataya rastladim. Yazi yazmaya basladiktan bir sure sonra kalemi havaya kaldirsaniz bile sayfaya karalamaya devam ediyor. Yani sayfa ile temas etmeden murekkep akitir gibi gidiyor ve dolayisiyla yazimi yazamiyorim. Sinir bozucu bir durum, bunun bir ayari var midir ? Hem samsung notes hem de google keep de yazarken ayni problem mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurel

Ben de tab s6 da kalem ile yazarken garip bir hataya rastladim. Yazi yazmaya basladiktan bir sure sonra kalemi havaya kaldirsaniz bile sayfaya karalamaya devam ediyor. Yani sayfa ile temas etmeden murekkep akitir gibi gidiyor ve dolayisiyla yazimi yazamiyorim. Sinir bozucu bir durum, bunun bir ayari var midir ? Hem samsung notes hem de google keep de yazarken ayni problem mevcut.
    Samsung notesta boyle bir durumla hiç karşılaşmadım hocam.
  • Ekteki gibi hata olusuyor. Cok sinir bozucu daha bir dakika dolmadan basladi boyle yapmaya.

Video da ekledim.

https://dosya.co/0k9v8xmwih1i/VID_20191209_181247.mp4.html

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı
    Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

• quote:

Ekteki gibi hata olusuyor. Cok sinir bozucu daha bir dakika dolmadan basladi boyle yapmaya.

Video da ekledim.

hocam garanti görünüyor... 15 gun gecmedi ise iade

• quote:

Ekteki gibi hata olusuyor. Cok sinir bozucu daha bir dakika dolmadan basladi boyle yapmaya.

Video da ekledim.

Hocam bir fabrika ayarlarına tekrar döndürün bir deneyin.Garantiye verdiginizde büyük ihtimal değişim olur.Tablet tamiri zordur.

• 11 11 de n11den aldığım s6 nin klavye kılıfı bugün kargoya verildi nihayet.

• quote:

Orijinalden alıntı: recooz

11 11 de n11den aldığım s6 nin klavye kılıfı bugün kargoya verildi nihayet.
    kaca almistin 860 modeli mi 867 mi

• Ben Tab S6 yı sattım ıpad pro alacağım.Uygulama konusunda ipad daha iyi.
    Bilgisayar windows
    Telefon android
    Tablette ıpad.

Tercih etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Ben Tab S6 yı sattım ıpad pro alacağım.Uygulama konusunda ipad daha iyi.
    Bilgisayar windows
    Telefon android
    Tablette ıpad.

Tercih etmek lazım.
    hocam 4.500 sim kartli ipad pro 10.5 512 almistim iade ettim... pro 11 dusunuyorsan baska ama 10.5 alcaksan o fiyata harika bir urun

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.