Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da gelmedi henüz. 45 günü sonuna kadar kullanacaklar sanırım. Geçen ay sonunda Active 2 saat alanlara verilen powerbanki de 25 gündür göndermediler kimseye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, klavye kampanyası 30 Kasım'a kadar uzatılmış sanırım. Kendi sitesinden değil de Samsung Türkiye'nin satıcısı olduğu hepsiburada, n11 gibi sitelerde de bu kampanya geçerli mi bilgisi olan var mı acaba?
  • sh33p3r kullanıcısına yanıt
    11.11'de n11'de Samsung Türkiye'den alanlara gönderilecek ama şu anki durumu bilmiyorum.

N11 den alırsanız gönderiyorlar samsung turkiye mağazasından.
  • Teşekkürler, şu an hepsiburada üzerinde kampanya var yine satıcı Samsung Türkiye, alan var mı gönderirler mi sizce?
    www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Tab S6 T860 Wifi 128GB 10.6" Tablet Duman Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s6-t860-wifi-128gb-10-6-tablet-duman-grisi-p-HBV00000N21ZB

Magaza samsung turkiye mağazası degil hocam.O yüzden buradan almanız riskli göndermezler gibime geliyor.
  • Merhaba. Tab s6 da AOD yok sanırım. Bir de parmak izi ekran tamamen kapalıyken çalışmıyor. Ayarı da yok. S10 da oluyor. Neden böyle?

• Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Telefon gibi bildirimleri görme ihtiyacı yok diye AOD koymamışlar. Ama yazılımda gömülü durumda olduğunu bildirenler var.

Parmak izi ekran kapalı iken çalışmıyor, çünkü okuyucu optik tip. S10'daki ultrasonik tip okuyucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 24 Kasım 2019; 21:50:0 >
  • Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Ekrana çift dokunarak açılma var,bilginiz olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dex modunu dün etraflıca kullanma imkanım oldu. Gerçekten mükemmel olmuş. Web tabanlı ticari uygulamayı Chrome ile aynen bir PC'de gibi kullandım. Office 365 uygulamaları da bir PC'den farksız çalışıyor. Logitech BT fareyi de ekleyince tablet mobil bir PC'ye döndü.

Ayrıca Cuma günü bir toplantıda Samsung Notes ile birkaç sayfa not alma imkanım oldu. Normal kağıda
    yazıyormuş gibi rahat hissettirdi. Kalemdeki tuş ile silme işleminin anında yapabilmek de büyük kolaylık.

Oyunlar ise bambaşka bir olay. En başta ekrandaki görüntülerin kalitesi muhteşem. 4 hoparlör ise olaya bambaşka bir boyut katıyor. AKG işbirliği çok işe yaramış. Dün gece oynadığım oyunda doğa ve kuş sesleri mevcuttu. Eşim yan odadan, balkonu mu açık bıraktın, kuş sesleri geliyor diye seslendi

Ayrıca hobi olarak çizimle uğraşıyorum. Öteden beri Note5, Note9 gibi cihazlarda kullanmaya çalıştığım Autodesk Sketchbook'u bu tablette kullanmak apayrı bir deneyim oldu.

Bir de şu klavyeli kılıf gelseydi tam olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 25 Kasım 2019; 15:27:12 >

• arkadaşlar benim bu efsane cuma indiriminden tab s6 almak istiyorum fakat görme engelim var fazla araştıramadım en uygun nerden alabilirim
  • e_kazma E kullanıcısına yanıt
    Hocam n11 ve hepsiburada.com u takip etmeni öneririm.Samsung Türkiye satıcısından alin ki klavyeli kılıfı hediyesini göndersinler.
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Hocam tableti oldukça verimli kullanıyorsunuz sanırım.Bende çok memnunum Dex modundan.Ipad proya bugun bir is arakadaşım 6000 tl vermiş daha kalem ve klavyeli kılıf alıcam diyor.8 bine tablet

Klavyeli kılıf gelir hocam 45 gün demisler notta.Ama ilginçtir Samsung Shoptan aldım yazın tablet ve klavyeli kılıf beraber gelmişti.

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 25 Kasım 2019; 19:56:28 >

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    Aslında alırken biraz kararsız kalmıştım ama şu an aldığım için çok memnunum. Beni hemen her açıdan memnun etti.

Samsung maalesef bu hediye konularında çok zayıf. Doğrudan shop.samsung'dan alıp, hediye de ürün sepetine eklenirse aynı anda gönderiyor. Başka türlü, illaki daha sonra gönderiyor.

• e_kazma E kullanıcısına yanıt
    Hocam bu cuma samsung shopta indirim olacak uye olup cuma günü bir bakin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hocam bu cuma samsung shopta indirim olacak uye olup cuma günü bir bakin derim.
    bende bekliyorum... tab s6 3500 lere inerse yada s5e lte 2300 lere inerse alirim kesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    S5e LTE 2400'e düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 28 Kasım 2019; 0:6:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

S5e LTE 2400'e düştü.
    hepsibradan 2000 duz modelini istemistim... simdi 2.400 lte modeli var... aslinda iyi fiyat düşündüğüm fiyata indi lte

• catik kullanıcısına yanıt
    Ben S6'yı iade edip bunu alacağım. Çeşitli sebeplerden S6'nın benim için gereksiz olduğuna karar verdim.

Ama iade sebebimin en başında, daha önce bahsettiğim ekran problemi var. Bu fiyat ve özellik seviyesindeki bir cihazda, ne kadar görmezden gelmek istesem de, bunu bir türlü kabul edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 28 Kasım 2019; 8:25:21 >
  • indirim yarin gorunuyor ama giyatlari bugunden geri cektiler... acaba yarin ekstra indirim olur mu... 2400 lte icin guzel fiyat ama bilemedim

3.500 tab s6 verseler harika olurdu tabi yaninda kilifida vercekler :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.