Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam cihaz gelince menüde tel simgesi var mı bir bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hocam cihaz gelince menüde tel simgesi var mı bir bakalım.
    Ürün geldi de. Evde hocam. Bakınca yazarım.

Bu tableti nedense kimse incelemiyor. Herkes varsa yoksa ipad inceliyor. Bir de ipados geldi ya. Rakipsiz görüyorlar. İlginç. Dex modunu tanıtan yok.

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Tablet pazarında ipad in bir üstünlüğü var hocam.Ben Dex modunu seviyorum umarim daha da gelişir.Android tabletlerde bir tek Samsung kaldı ipade rakip olabilecek.

• N11 11 kampanyasından aldığım tablet bugün geldi klavye nin ne zaman gelebileceği hakkında fikri olan var mı dır?

• recooz R kullanıcısına yanıt
    Ben samsung shoptan aldım ikisi beraber geldi.Magazaya sorun hocam.
  • Cevabınız için teşekkür ederim. Sordum bakalım ne cevap verecekler.

• N11 de klavyesiz bu tableti 2 bin kusurlere satmışlar. WiFi li olanı. Ben bu fiyat politikasından iyice tiksindim. Güzelim tableti Samsung harcıyor bence.

Hangi satıcı satmış bu fiyatlara? S5e ile karıştırıyor olmalısınız. Samsung kendisi 2100 küsur TL gibi bir rakama sattı 11.11'de. Kuponla 1900 küsura düşüyordu, çok kararsız kalmıştım. Sonra S6 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Kasım 2019; 19:1:4 >
    Bahsettiğiniz cihaz tab s6 degil...

satıcı yanlış fiyat yazdı sonrasında hemen satışa kapattı ancak n11 fiyatı uzun süre sistemden silmediği için fiyat o şekilde gözüktü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

satıcı yanlış fiyat yazdı sonrasında hemen satışa kapattı ancak n11 fiyatı uzun süre sistemden silmediği için fiyat o şekilde gözüktü
    Anladım hocam. Sorulara sanki o fiyata tekrar satacakmış gibi cevap yazmış.

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Linki bulamadım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Linki bulamadım hocam.
    o fıyta hıc satılmadı... satıcı dıkkat ckmek ıcın ılan acmıs am satıs yapmadan kappatıı... bu cıhaz n11 vs 4400 saıtldı en uygun...400 cekı olan 4000 almıstır...ama klavyesız klavye olmadıkca tablet cok eksık

klavye ıle muths oluyor hem kılıf hem klavye olarak kullnılıyor... mutlaka orjınal klavyeyı edının bır sekılde 2. el ılan faln olablır
  • catik kullanıcısına yanıt
    Siz niye ipad proyla geçtiniz?

• quote:

lte lazim bana sim kart giris olmasi benim icin önemli... ipad kullnmadim hic 100 kisiye sorsak 99 opad oneriyor uygun nuljnca aldim... 1-2 hafta kullnir olmadi kucuk bir zarar la satarim dedim

Kendi sitesinde Ekim sonu indirim çeki ile 4000'e, 11.11'de n11'de kuponla 3980'e satıldı. Her ikisinde de klavye hediyesi mevcut.
    Belki kara cuma günlerinde sitesinde yine bir indirim çeki olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Kasım 2019; 23:17:49 >
  • quote:

kalemini begenmedim kalemi ile yazi yazmak zor... yazi biraz geriden geliyor pro 120 hz oldgi icin ekran yazida geriden gelme yok deniliyor

birde pdf soru cozerken secenek az gibi geldi bana... ipad videolarini iziliyorkm oldukca guzel yazim cizim araclari var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dex modu ve desteklenen pro kalitede uygulama sayısı artarsa tab s6 uygun fiyatıyla tablet konusunda iyi işler çıkarır.
    Daha önce galaxy note 2014 Edition şimdi de tag s6 kullanan biri olarak söyleyebilirim ki kalem ile yazma konusunda yanılıyor olabilirsiniz. TAB s6 yazı yazarken resmen yağ gibi akıyor. Gerçek kalem ile yazmaktan daha iyi bir his veriyor desem bilemiyorum abartmış olurmuyum. Pdf konusuna gelince Android eko sistemi derya deniz... 2014 Edition kullanırken bile pdf düzenleme de hiç bir sıkıntı yok tu. Her türlü pdf üzerine not almak ve çeşitli düzenlemeler yapmak çok kolaydı. Sanırım o zaman quick office pro uygulaması vardı şimdi ise kısaca baktım Acrobat for samsung uygulaması aynı işlevlere sahip sanırım.

Birde iPad pro kullananlarda varmıdır bilemiyorum ama s6 nın en önemli artılarından biri el yazısını yazıya çevirebiliyor olması ayrıca tüm Android cihazlarda olduğu gibi anlık olarak konuşulanları metin e çevirebiliyor olması. Sadece ekran daha büyük olsa daha iyi olabilir miş diyebilirim.

• Yazı yazmak için Steadtler Noris Digital kalemi pek övüyorlar. Aynı bir kurşun kalem şeklinde ve ucu gerçek kalem hissi veriyormuş. Şarj etmek gerekmemesi de artısı.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.