Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Samsungdan lte li modelini sparis ettim. Stokta sadece gül kurusu rengi vardı. Mecbur onu sparis verdim. Ama gönlüm grideydi. Gri geldi.
    Samsung iyice gariplesti. Madem var niye stokta görünmüyor.
    lte ne kadara almıs oldun ... 5.500 ayrıca klavye hedıyesı ıle mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Temperli cam hocam.Klavyeli kılıf çizmesin diye aldım.
    Cam pahaliymis hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • catik kullanıcısına yanıt
    Evet. Avantajix de kullandım. Ondan ne geldi bakmadım ama.

• quote:

Evet. Avantajix de kullandım. Ondan ne geldi bakmadım ama.
    250 tl geli avantajx den... klavye dahil lte icin 5.250 guzel fiyat ... cihazi cok begenicegni düşünüyorum deli bisey yapmislar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de karanlık modda dediğiniz ekranlarda aynı durumu yasadım. Yani grileşme gibi ya da yansıma gibi. Ancak netflixdeki filmlerde ya da renk testinde öyle bir sorun olmadı. Yani bir sorun var diyebilir miyiz?

• Serdar0644 S kullanıcısına yanıt
    Aynı durum benim cihazdada var kontrol ettim.2 aydır fark etmedim.Ilk açilirkende siyah arka planda Galaxy Tab s6 yaziyor orada simsiyah arka plan mesela.Bunu yazalım düzeltirler yazılım güncellemesiyle.Ekranda hata olsa ilk acildindan itibaren yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 16 Kasım 2019; 8:5:20 >
  • Sanırım sadece UI arayüzün bazı ekranlarında yapıyor bunu. Ben de çeşitli başka kaynaklar ile denedim ve ayrıca marketteki Display Tester uygulaması ile testler yaptım, hiçbir sorun görmedim. Hatta ekran bence mükemmel denilecek şekilde çalışıyor. Siz de deneyin. Uygulamanın burn in testinde 3 rengi de sola çekin, sonra sadece yeşili yavaş yavaş sağa çekin. Ekran bir bütün olarak yeşile dönüyorsa sorun yok.

Ekran hatası değil de, gece modu ile ilgili bir yazılım hatası var büyük ihtimalle. Çünkü daha önce yazdığım gibi, yazılım güncellemesi ekranında bu sorun var ama bir ilerisindeki indir ve yükle ekranında hiç sorun yok. İkisi de aynı siyahlıkta oysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 16 Kasım 2019; 9:26:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

250 tl geli avantajx den... klavye dahil lte icin 5.250 guzel fiyat ... cihazi cok begenicegni düşünüyorum deli bisey yapmislar

Alıntıları Göster
    Güzel de ekran koruyucu olarak ne alsam acaba.

Ben de türkcell ikiz sim kart var. Onu takicam. Hem telefon hem tablet. Hangisi en son açılırsa hat onda devreye giriyor.

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Telefon özelliği bazı ülkelerde var ama telefonunuz üzerinden geldn çağrıları ve sms leri görebiliyorsunuz ve çağrıları yanıtlayabilirsiniz.Ancak bu özellik tr de kullanılamıyor.Wifi modellerde destekliyor.

Cam ekran koruyucu en sağlamı ancak parmak izi okuyucunun performansı düşüyor.Yinede tavsiye ederim.

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    Bunu tam olarak anlayamadım hocam. Ben boşuna mı lte li almış oldum

• quote:

Bunu tam olarak anlayamadım hocam. Ben boşuna mı lte li almış oldum
    olur mu hocam sim karti takarsin surekli imternet cebinde ... konusma diisnda her seyi yaparsin... konusma da aktif olur

arkadasin dedigi wifi de konusma mesajlasma olayi turkyie ne zaman gelir bilemiyoruz

bende ya ipad ya bu tan s6 lte modleini firsat bulursam alicam

tab s6 bende de vardi 10 gun kullandim sattim... simdi ipad pro 2 siparis verdim pazartesi elimde

Lte modeli sadece data hattı için hocam.Telefon özelliği yoktur.Dısarıda wifi aramadan mobil datayı kullanmak için.Benim bahsettigim olay hem wifi hem lte modelleri icin call&message contunity özelliği.Bunu bazı ülkelerde kullanıyorlar.Ama bizdeki cihazlarda yok.Telefon ve tabletin desteklemesi lazım.Bu özellik Tab S5e den itibaren sunulmaya başlamış.

Video:
    Samsungyoutube
    Galaxy Tab S5e (WiFi): How to stay connected between devices with Call & Message Continuity
    https://www.youtube.com/watch?v=B_tNaFQuCHE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 16 Kasım 2019; 11:52:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Lte modeli sadece data hattı için hocam.Telefon özelliği yoktur.Dısarıda wifi aramadan mobil datayı kullanmak için.Benim bahsettigim olay hem wifi hem lte modelleri icin call&message contunity özelliği.Bunu bazı ülkelerde kullanıyorlar.Ama bizdeki cihazlarda yok.Telefon ve tabletin desteklemesi lazım.Bu özellik Tab S5e den itibaren sunulmaya başlamış.

Video:https://www.youtube.com/watch?v=B_tNaFQuCHE&feature=youtu.be
    hocam ben gecmiste lenova eski bir 3g tabletim vardi... mesajlasma whats app falsn yapiyordum ama konusma varmiydi emin degilmmim...

• Hem tablette hemde telde aşağıdaki ayar menüsü olması gerekyor:

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı
    Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

• Tel ve cihazlar wifi bağlı olduğunda tele gelen çağrı tabletede geliyor.

• Benim tanıdığım birinde de eski bir Samsung tablet vardı. Adam telefon gibi kullanıyordu. Sesli aramlar, sms falan yapıyordu gayet.
    Eger ben bunu telefon gibi kullanamayacaksam lte li model almak çok gereksiz. Ayrı bjr de data hattı almak lazımsa bana gereksiz.

• quote:

Benim tanıdığım birinde de eski bir Samsung tablet vardı. Adam telefon gibi kullanıyordu. Sesli aramlar, sms falan yapıyordu gayet.
    Eger ben bunu telefon gibi kullanamayacaksam lte li model almak çok gereksiz. Ayrı bjr de data hattı almak lazımsa bana gereksiz.
    ayri bir data hattina gerek yok... normal hattini tak internet ordan kullanir... sadece arama konusna bilmiyorum ... onun disinda her seyi yapar

• catik kullanıcısına yanıt
    Arastirdım. Arama da var.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.