|
Bildirim
Herhangi bir android cihazın hali hazırda mouse desteği oluyor yaklaşık 5-10 yıldır.
|
Ve tahmin ettigim gibi diger yorumlarim da silindi. :-) Bu da bu sitenin artik tamamen applehaber oldugu ve kullanicilarna ozgur yorum yapma firsati sunmayan, yorumlari (herhangi bir kufur vs. icermemesine karsin.) silmek sureti ile sansurleyen ve bu sekilde kendi dusunceleri ile uyusmayan kisileri susturmaya calisan bir platform haline geldi. Dolayisiyla burada artik isim olmaz.
Ha, bu yorumu ister silin ister silmeyin. Ben zaten hesabimi siliyorum bu son yorumu yazdiktan sonra. BYE BYE APPLEHABER! |
Siz de okurken fiyat kısmını atlıyor musunuz benim gibi
![]() Fiyatla ilgili bir örnek: Eylül 2013 Dolar 2 TL Note 10.1 2014 edition fiyatı: 599 $ Türkiye fiyatı: 1699 TL Yani düz hesap dolar 2 iken fiyatı 2,85 ile çarpmışlar -------------------- Şimdi yeni model için 650 $ Dolar/TL: 5,60 Katsayı: 7,98 TL Fiyatı: Yaklaşık 5200 TL Vergileri unutmuşuz :) %20 "üretmiyoruz nasılsa birileri üretiyor vergisi" ile 6240 TL olur Hadii, al alabiliyorsan ![]() ![]() |
Hardware ne kadar iyi olsa da android tabletler ölü bir segment artık.
Google'a teşekkürler. Tablet özel versiyondan (honeycomb) nereye geldik. |
Android olması mousu desteklediğini gösterir.
|
Mal güzel olmuş. Çift kamera, ekrandan parmak izi, 4 hoparlör ve S Pen ile kesinlikle tercih edilesi.
|
Windows ile gelmesi lazım Tablette ANdroid iğrenç bir olay...
|
Hocam smart arkadaşımız,samsung hangi cihaz olursa onu kötüler.Ayni şeyi note 10 plus içinde yapıyor.Yazık insanlar kıt kanaat cihaz almaya çalışıyor bunlar burada apple babalarının şirketi gibi fanboyluk yapıyor.
![]() |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 1 Ağustos 2019; 17:24:37 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Ağustos 2019; 11:22:45 > |
|