Şimdi Ara

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
10
Favori
22.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki cihaza ekstra bir kılıf falan almak gerekir mi? Samsung bugün kargoya vermiş ama klavyeyi sonra göndereceğiz diyorlar. Cihazı korumak için sadece klavyeli kılıf yeterli olur mu? Artı olarak ekran koruyucu cam tavsiye eder misiniz? n11'de 50 TL.ye temperli cam satıyorlar ama emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 13 Kasım 2019; 19:47:44 >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Klavyeli kılıf on ve arkayı koruyor ama bir taşıma çantası almanızı öneririm.Ben tabletin boyutuna uygun çantayı amazon dan aldım.Cam ekran koruyucu Omoton marka aldım yalnız parmak izi okuyucunun performasını düşürdüğünü söyleyebilirim.Kilit açma için yüz tanımayı kullanıyorum.Ekrani büyük olduğu için cam ekran koruyucu uygulamak gerekir yinede.Bunun dışında fiyatı ve performansı gayet iyi bence.Aynisi apple da 9.230 TL

Merakla beklenen Samsung Galaxy Tab S6 resmen tanıtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 13 Kasım 2019; 19:48:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onboardx O kullanıcısına yanıt
    Çanta olarak nasıl bir şey aldınız linkini gönderebilir misiniz? Ben de s5e için bakıyorum.
  • Tab s6 256 gb wifi getirebilecek var mı?

• Akşam üzeri Amazon Türkiye den Addison'un kılıfını sipariş ettim, yarın teslim edilecek. Daha önce aynı markanın 7 inç için olan modelini kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Yumuşak ama çok koruyucu.

Addison 300710 Tablet Pc Kılıfı, 7", Siyah, Gri
    www.amazon.com.tr
    Addison 300710 Tablet Pc Kılıfı, 7", Siyah, Gri: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07CDKQYPJ/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_1lhZDbJ5NVW81

Ürün başlığında 7 inç yazmışlar ama hatalı. Kılıfın model no.su 10.1 inç model için. Zaten buna uygun bir yorum da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 14 Kasım 2019; 0:23:50 >

• Stumaster kullanıcısına yanıt
    Çanta bu hocam:

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Klavyeli kılıf on ve arkayı koruyor ama bir taşıma çantası almanızı öneririm.Ben tabletin boyutuna uygun çantayı amazon dan aldım.Cam ekran koruyucu Omoton marka aldım yalnız parmak izi okuyucunun performasını düşürdüğünü söyleyebilirim.Kilit açma için yüz tanımayı kullanıyorum.Ekrani büyük olduğu için cam ekran koruyucu uygulamak gerekir yinede.Bunun dışında fiyatı ve performansı gayet iyi bence.Aynisi apple da 9.230 TL

Sizin ekran koruyucusu film mi temperli cam mi

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Temperli cam hocam.Klavyeli kılıf çizmesin diye aldım.
    Teşekkürler Samsung Türkiye gönderirse eğer tabletimi bakacağım.
    Hocam bizim tabletler 10.5.

Valla dün geldi kılıf, azıcık büyük bile oldu Çok süper bir şey değil ama koruyuculuk açısından fena değil. Klavye de gelince kılıfa tam oturur diye düşünüyorum.

Bir de sormak istediğim 2 şey var. Bu tablet ekranı kapalı iken parmak izine kısmına dokunarak açılmıyor mu? S10'u öyle açmaya alıştım, bunda power tuşu ile açmam gerekiyor.

İkinci bir husus, ben sürekli gece modunda kullanıyorum ve dün gece karanlık odada kullanırken bazı ekranlarda banding mi desem, grileşme mi desem, bir sorun farkettim. Aşağıya resmini ekliyorum. xda forumda konusu bile açılmış. Sizlerde de durum böyle mi acaba? En kolay tespit yöntemi, Ayarlar-Yazılım Güncellemesi ekranına girince belli oluyor. Karanlık bir ortamda bu ekranda banding bariz belli oluyor. Ama işin ilginç yanı, İndir ve yükle'ye dokununca açılan ekran simsiyah. Gece modunda ve karanlık bir yerde bakmanız gerekiyor. S10 Plus'ta ise kesinlikle böyle bir durum yok.

Sonra test amaçlı Gravity filmini açtım. Açılış sahnesi simsiyahtır o filmin. O sahnede bırakın bandingi, tabletin ekran sınırlarını bile göremedim. Amoled ekran hakkını veriyor yani.

Not: Fotoğrafları S10 ile çektim ve bandingi daha iyi göstermek için fotoğraf üzerinde oynama yaptım. Normalde bu kadar değil.

Xda'da bazı kişiler 2. 3. değişimde de aynı sorunu yaşamış. Gerçi birisi Display Tester uygulaması ile bir test önermiş, onu yaptım ve sorunsuz göründü. Yine de emin olamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Kasım 2019; 13:27:17 >

• 11.11 n11 siparişim kargolandı. Bekleyenlere bilgi...

• Siz ne zaman sipariş etmiştiniz?

@civcivx o zaman sanırım problem yoktur ama siz bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stumaster -- 15 Kasım 2019; 13:3:4 >
    Bende kontrol etmiştim bende öyle bir sorun yok hocam.Ayrica kilit ekranında parmak iziyle acabilirsiniz.Cam ekran koruyucular parmak izinin performansını düşürüyor.Ben yinede omoton marka kullandım.Yazilim güncellemesini gelince yapın.Android 10 ve Öne Ui 2guncellemesini bekliyoruz.

• Samsungdan lte li modelini sparis ettim. Stokta sadece gül kurusu rengi vardı. Mecbur onu sparis verdim. Ama gönlüm grideydi. Gri geldi.
    Samsung iyice gariplesti. Madem var niye stokta görünmüyor.

Ekran tamamen kapalı iken açabiliyor musunuz? Ben ancak çift tıklayıp kilit ekranı göründükten sonra parmak izi ile açabiliyorum.
    Ekran korucu takılı değil cihazda. Dün cihazı kurduktan sonra bir güncelleme geldi ve onu da kurdum. En son 1 Kasım tarihli güvenlik güncellemesi ve 2.0.0.0 sürüm parmak izi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 15 Kasım 2019; 14:26:58 >
  • Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.
    Teşekkürler hocam.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.